• شنبه / ۷ فروردین ۱۴۰۰ / ۰۰:۱۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400010702091
  • خبرنگار : 50093

سخنگوی انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی خراسان رضوی:

جبران خسارت آژانس‌های مسافرتی در ایام کرونایی، ۵ سال زمان می‌برد

جبران خسارت آژانس‌های مسافرتی در ایام کرونایی، ۵ سال زمان می‌برد

ایسنا/خراسان رضوی سخنگوی انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی خراسان رضوی با اشاره به موضوع فرصت ۷۲ ساعته برای بازگشت مسافران از شهرهای قرمز و نارنجی از کرونا گفت: مسافری در یک شهر بلیت و هتل خود را رزرو کرده و ناگهان با تغییر وضعیت آن شهر باید ظرف ۷۲ ساعت از همان شهر خارج شود. هزینه‌های ابطال رزو بلیت و هتل او را چه کسی می‌دهد؟

مجید فرقانی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص وضعیت دفاتر آژانس مسافرتی با توجه به مشخص شدن وضعیت سفرهای نوروزی از ۲۵ اسفند سال گذشته، اظهار کرد: در ۲۵ اسفند که وضعیت سفرها مشخص شد، دفاتر ما فرصت‌ها را از دست داده بودند. در واقع بلیتی برای فروش و فضایی برای رزرواسیون هتل وجود نداشت.

وی در ادامه با ابراز این عقیده که سیاست اعلام وضعیت رنگبندی شهرها در ۲۵ اسفند درست نبود؛ افزود: بلیت مقاصدی که از قبل خریداری شده بود پس از قرارگیری در شهرهای قرمز و نارنجی سوخت. در آن زمان منتظر بودیم وضعیت سفرها مشخص شود تا تبلیغات و رزرو انجام دهیم. بیشترین حجم سفرهای نوروزی به مشهد زمینی انجام می‌شود. زمانی که تا چند روز مانده به نوروز وضعیت سفرها بلاتکلیف باشد، قاعدتا نمی‌توانستیم برای مسافران اماکن اقامتی رزرو کنیم.

سخنگوی انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی خراسان رضوی در خصوص این که آیا وضعیت آژانس‌های مسافرتی بهبود یافته یا خیر، تصریح کرد: نسبت به سال گذشته مردم استقبال داشته‌اند، اما همان هم بسیار اندک بوده است. در مسیرهای خارجی مسافر ملزم است که تست «Pcr» رفت و برگشت را همراه خود داشته باشد که هزینه‌ای نزدیک به یک میلیون تومان برای مسافر به همراه دارد. افزایش هزینه سفرها باعث شده مردم دیگر توان سفر نداشته باشند و حجم سفرهای خارجی به شدت کاهش پیدا کرده است، اما درخواست سفر به مسیرهایی همانند کیش و قشم نسبت به سال گذشته افزایش داشته‌ است.

جبران خسارت آژانس‌های مسافرتی ۵ سال زمان می‌برد

فرقانی بیان کرد: آژانس‌های مسافرتی از زمان کرونا به دلایل مختلف تعطیل شده بودند، اما همان آژانس‌ها از یک ماه مانده به نوروز تقاضای بازگشایی مجدد داشتند به امید آن که بتوانند در این ایام کمی ضرر و زیان خود را جبران کنند. اما حجم ضرر آژانس‌های مسافرتی در سال ۹۹ نه تنها با ۱۰ تا ۱۵ روز فعالیت در نوروز جبران نمی‌شود بلکه با دو تا سه سال هم جبران نخواهد شد. باید حداقل پنج سال زمان ببرد تا مجددا به شرایط عادی بازگردیم. در حال حاضر در شرایطی قرار نداریم که بگویم آژانس‌ها در ایام نوروز بخشی از ضرر خود را جبران کرده‌اند.

افزایش قیمت بلیت‌ها به یک عامل بازدارنده در سفر تبدیل شده است

وی با اشاره به افزایش قیمت بلیت‌ها یادآور شد: افزایش قیمت‌ها صد درصد به یک عامل بازدارنده در انجام سفر تبدیل شده است. بودجه‌ مردم در سال جاری خیلی کمتر از سال‌های گذشته است. بسیاری از مشاغل و کاسبان تعطیل بوده‌اند و تنها کارمندان دولت حقوق ثابتی داشته و نوسان نداشته‌اند. اکثر متقاضیان سفرها نیز از قشر مشاغل آزاد هستند و همین مشکلات باعث شده سفر در سبد هزینه آنان در اولویت انتهایی قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha