• جمعه / ۶ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۶:۱۰
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1400010602020
  • خبرنگار : 50022

امام جمعه کرج:

دولت جوان حزب‌الهی ادامه حرکت انقلابی را فراهم‌تر می‌کند

دولت جوان حزب‌الهی ادامه حرکت انقلابی را فراهم‌تر می‌کند

ایسنا/البرز امام جمعه کرج گفت: با سرکار آمدن دولت جوان حزب اللهی مسیر برای حفظ و ادامه حرکت انقلابی، انقلاب فراهم تر خواهد شد.

آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی همدانی در خطبه‌های نماز جمعه ششم فروردین کرج، با بیان اینکه از اهداف اولیه انقلاب مبارزه با استکبار است، بیان کرد:اگر انقلاب اسلامی از درون نسبت به اهداف اولیه و هویت خود که مبارزه با استکبار است، مردد شود، دشمن در دشمنی اش موفق شده است. که تا امروز به فضل پروردگار نتوانسته موفقیتی بدست بیاورد ولو تلاش برای تحریف و انحراف دائماً هست.

به گزارش ایسنا، آیت الله حسینی همدانی با بیان اینکه بنابر گفته قرآن کریم مستضعفین کسانی هستند که لیاقت و قدرت مدیریت جهانی را دارند، گفت: اینکه ولادت امام عصر را روز مستضعفین نامیده اند از باب اینکه اقدام نمادینی شده باشد نیست. بلکه ما را متوجه راهبرد تحقق حاکمیت دین وظهورحضرت می کند.قرآن کریم مستضعفین یعنی ضعیف نگهداشته شدگان را کسانی می داند که لیاقت و قدرت مدیریت جهان را دارند و لذا دائماً از سوی مستکبرین مورد هجمه هستند.

وی با بیان اینکه دائره مبارزه با مستکبرین محدود به داخل نبوده،گفت: این واژه  قرآنی را امامین انقلاب  وارد گفتمان انقلاب کردند و دائره مبارزه را گسترده تر از رژیم منحوس پهلوی قرار دادند. و در بیانیه گام دوم حضرت آقا از تقابل اسلام واستکبار نام می برند، همان که امام ره فرموده بودند: این قرن به خواست خداوند قادر، قرن غلبه مستضعفان بر مستکبران و حق بر باطل است. و انقلاب هم خیلی زود با تمام مستضعفان عالم ارتباط و پیوند عاطفی برقرار کرد. و از نتیجه این ارتباط و حمایت، هسته های مقاومت بوجود آمد که خیلی زود تبدیل شدند به جریان مقاومت که هر روز بر قدرت و صلابت آن افزوده می شود و شما در اقصی نقاط عالم شاهد قوت آن هستید.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز با اشاره به استیصال مستکبران جهانی،بیان کرد: همین روزها استیصال مستکبران در مقابل مستضعفان در یمن به خوبی دیده می شود.امام درآخرین بیاناتشان فرمودند: باید بسیجیان جهان اسلام در فکر ایجاد حکومت بزرگ اسلامی باشند و این شدنی است، چرا که بسیج منحصربه ایران اسلامی نیست. باید هسته‏های مقاومت را درتمامی جهان به‏وجود آورد و در مقابل شرق و غرب ایستاد.

سهم اصلی رسیدن به آرمان های انقلاب را جوان مومن حزب اللهی دارد

آیت الله حسینی همدانی با بیان اینکه وظیفه رسیدن به آرمان انقلاب را جوان مومن حزب اللهی بر عهده دارد،بیان کرد:شما در جنگ تحمیلی نشان دادید که با مدیریت صحیح و خوب می‏توان اسلام را فاتح جهان نمود. بنابراین در ادامه گام  اول، حضرت آقا بزرگترین آرمان انقلاب را ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی بیان می کنند و البته سهم اصلی در نزدیک شدن و رسیدن به این آرمان را جوان مومن انقلابی برعهده دارد.

وی با بیان اینکه ظهور یک حادثه نمی باشد بلکه فرایندی تدریجی است، افزود: باید به این نکته خوب توجه داشته باشیم که ظهور یک حادثه و اتفاق نیست که یک مرتبه واقع شود بلکه یک فرآیند است و باید مرحله به مرحله انجام پذیرد و لازمه آن عمل کردن به دستورات الهی و اطاعت از اولیاء دین است. و ماموریت اصلی منتظر حضرت زمینه سازی و مقدمه چینی تمدن نوین است.

رئیس شورای امور مساجد استان البرز در ادامه افزود: ما به این عبارت اعتقاد داریم که إنهم یرونه بعیدا و نراه قریبا. این مطالب در زمانی مطرح  شد که غرب تلاش می کرد و می کند لیبرال دموکراسی را به عنوان بهترین اداره کننده جهان معرفی  کند که البته دوره اش با پدیده انقلاب اسلامی تمام شد و هر روز بر نابودی او تا امروز افزوده شده است.

آیت الله حسینی همدانی با بیان اینکه امروزه هیمنه پوشالی استکبار در حال فروریختن است ،بیان کرد: اگرخوب گوش کنند صدای فرو ریختن هیمنه پوشالی خود را  مثل شوروی سابق خواهند شنید. صدائی که امروز شعار استکبارستیزان عالم شده همان شعای است که نمازگزارن جمعه علیه آمریکا سرمی دهند.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی امید شکست استکبار جهانی را در دل همه افراد جهان زنده کرد،بیان کرد: پیروزی انقلاب اسلامی و شرکت بی نظیر مردم در انتخابات و اعلام جمهوری اسلامی در۱۲ فروردین و تشکیل نظام اسلامی بر اساس موازین دینی، ضربه مهلک و محکمی بود که بر پیکره استکبار و نظام لیبرالی وارد کرد و امیدی را دل محرومان و ستمدیده گان عالم ولو مسلمان نبودند زنده کرد که آن ها هم می توانند در مسیر برقراری عدالت و استقلال اقدام داشته باشند.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان البرز با اشاره به تلاش مستکبران برای نابودی  این حرکت عظیم ، گفت: با این توصیف معلوم است که استکبار بی کار نمی نشیند و دست به اقدام برای نابودی این حرکت می زند و اگر نتواند، تلاش می کند تا با نفوذ در مراکز تصمیم گیر و تصمیم ساز مسیر را منحرف و یا دچار تحریف کند. لذا حفظ انقلاب بر همه واجب است همان که امامین انقلاب بر آن تاکید دارند حفظ و تداوم نظام اسلامی واجب ترین فریضه است.

برای تداوم انقلاب باید اندیشه های امام خمینی را زنده نگه داریم

آیت الله حسینی همدانی با بیان اینکه برای تداوم انقلاب باید اندیشه های امام خمینی را زنده نگه داریم خاطرنشان کرد:باید اندیشه سیاسی و دینی امام را زنده نگه داریم. باید به داشته های خودمان در مقابل دشمن اعتماد داشته باشیم. باید بر آرمان ها و ارزش های انقلاب مثل ساده زیستی مسئولان و دوری از تجمل و اشرافی گری، استکبار ستیزی، قوی شدن در همه زمینه ها، کار جهادی، ایثار و فاصله گرفتن از الگوهای توسعه غرب تاکید داشته باشیم. که قطعاً با سرکار آمدن دولت جوان حزب اللهی مسیر برای حفظ و ادامه حرکت انقلابی، انقلاب فراهم تر خواهد شد.

شعار امسال را از روی سربرگ ها کنار زده و عملیاتی کنید

وی با اشاره به پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب ،بیان کرد: سخنان رهبرمعظم انقلاب در پیام نوروزی و سخنرانی روز اول ملاحظه فرمودید و نکات اصلی را مورد توجه قرار دادید. شعار امسال هم وقتی در جایگاه خودش قرار می گیرد که از روی تابلوها و سربرگ ادارات و لقلقه زبان ها خارج و در عرصه عملیاتی واقع شود. همه برای این مهم باید تلاش کنند.

امام جمعه کرج با تاکید بر پیگیری برش استانی شعار امسال توسط مسئولین، گفت:عزیزان مسئول استانی عرض می کنم که پشتیبانی ها و موانع اصلی و فرعی در پیشِ راه تولید در برش استانی را بررسی کنید و در مسیر مانع زدائی اقدام داشته باشید استان از همه جهت استعداد دارد باید همت ها را عالی کرد و خود مردم هم کمک کنند.

آیت الله حسینی همدانی با بیان این که مسئولین بحث در مرود برجام را تمام کنند،اظهار کرد: این خوب نیست که عده ای درباره برجام مسیری را طی کنند که معظم له دائم تذکر دهند. ایشان راجع به برجام حرف اول و آخر را زده اند مسئولان مربوطه، کشور را متوجه ضرر بیشتر از این نکنند، بحث را در این مورد تمام کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه وظیفه نریبون داران فرهنگ و گفتمان سازی در مورد شعار امسال است،اظهار کرد: پشتیبانی و مانع زدائی احتیاج به فرهنگسازی و گفتمان دارد که وظیفه تریبون داران به خصوص ائمه مساجد است. که باید در این زمینه برنامه ریزی کرد به ویژه که آقا در این نوبت به جایگاه و ظرفیت مساجد در رونق اقتصادی و پشتیبانی از تولید تاکید کردند. لذا دوستان در مرکز رسیدگی به امور مساجد در این زمینه فعال تر و با برنامه عمل کنند.

نماینده رهبر معظم انقلاب با بیان اینکه مردم در انتخاب به سابقه و گذشته افراد توجه کنند،بیان کرد: فقط یک نکته عرض می کنم و آن اینکه مردم دنبال افراد کاردان، با تقوی، انقلابی، مومن و متعهدی که دغدغه کار برای مردم را دارد بگردند. به عملکرد گذشته کاندیداها توجه کنید، سابقه، وضع زندگی و رفت و آمدشان. گاهی شعار ضد فساد می دهند اما در مسند که می نشینند از دیگران بیشتر فساد می کنند. ان شاءالله کسانی را انتخاب کنید که بدرد جامعه بخورند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha