• پنجشنبه / ۵ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400010501615

فرمانده یگان حفاظت میراث ‌فرهنگی فارس:

سال گذشته ۱۷۰ قطعه عتیقه و بدل در فارس کشف شد

سال گذشته ۱۷۰ قطعه عتیقه و بدل در فارس کشف شد
عکس آرشیوی است.

ایسنا/فارس فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی فارس اعلام کرد که سال گذشته ۱۷۰ قطعه عتیقه و بدل در این استان کشف و ضبط شد.

سرهنگ محمدرضا بهمنی‌نژاد پنج‌شنبه ۵ فروردین در جمع خبرنگاران به تشریح اقدامات شاخص حوزه یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی فارس در سال ۹۹ پرداخت.

به گزارش ایسنا به نقل از میراث فرهنگی فارس، بهمنی‌نژاد گفت: در این مدت با تلاش و فعالیت‌های مستمر و شبانه‌روزی نیروی‌های یگان حفاظت میراث‌فرهنگی فارس در مراقبت از میراث تاریخی استان، ۱۷۰ قطعه اشیای عتیقه و بدل و ۱۶۱ قطعه ادوات مربوط به حفاری غیرمجاز و همچنین در این مدت تعداد ۲۱ دستگاه فلزیاب نیز از حفاران غیرمجاز کشف و ضبط شد.

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی فارس خاطرنشان کرد: همچنین در مدت مذکور، جلوگیری از ۶۴ مورد تصرف و تملک حریم و ۶۸ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز و در مواردی نیز پرونده به مراجع قضایی ارجاع شد.

بهمنی‌نژاد اضافه کرد: از حفاری‌های غیرمجاز انجام شده ۱۶ مورد در منطقه ثبتی و ۸۷ مورد در منطقه غیرثبتی بوده که بر این اساس، ۱۶۰ نفر متهم دستگیر و پرونده آن‌ها توسط بخش حقوقی در مراجع قضایی در حال پیگیری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha