به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، شرکت «OpenAI» ابزاری منتشر کرده است که به شما کمک میکند تعیین کنید آیا یک متن توسط انسان نوشته شده است یا هوش مصنوعی. با این حال، سازنده «ChatGPT» هشدار میدهد که این ابزار ممکن است اشتباه کند.
این ابزار متشکل از کادری است که میتوان متنی با حداقل ۱۰۰۰ کاراکتر را در آن جایگذاری کرد. سپس این ابزار عباراتی مانند «بسیار بعید است که این متن توسط هوش مصنوعی تولید شده باشد» یا «این متن احتمالاً با هوش مصنوعی تولید شده است»، ارائه میکند.
نویسنده این خبر مینویسد: من از «ChatGPT» برای نوشتن مقالهای در مورد الگوهای مهاجرت پرندگان استفاده کردم و سپس این ابزار را با استفاده از آن آزمایش کردم. پاسخ ابزار «احتمالاً توسط هوش مصنوعی تولید شده» بود. همزمان این ابزار تشخیص هوش مصنوعی، چندین مقاله نوشته شده توسط انسان را «بسیار بعید است که توسط هوش مصنوعی تولید شده باشد» ارزیابی کرد.
بنابراین اگرچه این ابزار میتواند نتایج کاذب در هر دو حالت به همراه داشته باشد اما این آزمایش دستکم درجهای از دقت در آن را نشان میدهد. با این حال، شرکت «OpenAI» هشدار میدهد که از این ابزار نباید به تنهایی برای تعیین صحت محتوا استفاده کرد. علاوه بر این عملکرد آن با متون دارای ۱۰۰۰ کلمه یا بیشتر بهتر است.
این استارتاپ پس از انتشار ابزار «ChatGPT» خود در ماه نوامبر، از سوی اساتید تحت فشار قرار گرفته است. این هوش مصنوعی میتواند در عرض چند ثانیه مقالاتی را بر اساس پیامهای متنی ساده ایجاد کند و حتی در آزمون کارشناسی ارشد بازرگانی و حقوق قبول شود و در عین حال فرصتهای وسوسهانگیز جدیدی برای تقلب توسط دانشآموزان فراهم کند. در نتیجه، مدارس دولتی نیویورک استفاده از این ربات را در شبکههای وایفای و دستگاههای مدرسه خود ممنوع کردهاند.
«ChatGPT» که ورود پر سر و صدایی داشته است و پای آن حتی به رسانههایی که مشتاق خودکار کردن تولید مقالات سازگار با سئو هستند نیز باز شده، تجارت بزرگی برای شرکت «OpenAI» است. طبق گزارشها، این شرکت اوایل ماه جاری یک سرمایهگذاری ۱۰ میلیارد دلاری از سوی مایکروسافت داشت. مایکروسافت قصد دارد آن را با بینگ و آفیس ۳۶۵ ادغام کند. ظاهرا شرکت «OpenAI» اواخر سال گذشته درباره فروش سهام آن به ارزش ۲۹ میلیارد دلار صحبت کرده است که آن را به یکی از با ارزشترین استارتاپهای ایالات متحده تبدیل میکند.
اگرچه «ChatGPT» در حال حاضر بهترین مدل هوش مصنوعی با زبان طبیعی در دسترس عموم است، گوگل، بایدو و دیگران در حال کار بر روی رقبای آن هستند. هوش مصنوعی «LaMDA» گوگل به اندازه کافی متقاعد کننده است که یک محقق سابق سال گذشته با ادعای اینکه این چتبات حساس است، از کار خود در گوگل کنارهگیری کرد. گوگل تنها نسخههای بسیار محدودی از چتبات خود را در نسخه بتا منتشر کرده است.
انتهای پیام
نظرات