به گزارش ایسنا، در ابتدای جلسه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با شرکتهای دانش بنیان، هر کدام از شرکتهای حاضر در مراسم به ارایه گزارشی از خدمات خود برای مراسم اربعین پرداختند.
در ادامه این نشست عیسی زارع پور با بیان اینکه اربعین یک رویداد بین المللی، محلی، اجتماعی است و از جنبههای مختلف میشود به آن نگاه کرد، اظهار کرد: این رویداد خودجوش و مردمی است و دولت هم تمام قد ایستاده که ظرفیتهای لازم را پای کار قرار دهد و سفر را برای زائران راحت کند.
وی افزود: در آخرین جلسه دولت هم تاکید شد همه ظرفیتهای وزارتخانه بررسی شود که این اتفاق به بهترین شکل ممکن رخ دهد؛ پیش بینی این است که چهار الی پنج میلیون از مردم عازم این سفر هستند و باید تدابیر ویژه اندیشیده شود؛ همچنین رئیس جمهوری هم در این زمینه تاکید کردند.
زارع پور در ادامه گفت: آنچه که وزارت ارتباطات میخواهد برای امسال انجام دهد این است که با خدمات فناورانه و ظرفیتهای مردمی، اثربخشی آن بیشتر شود و با ابزارهای فناوری سفر را برای زائران تسهیل کند. انشاءالله امسال کار متفاوتی انجام میدهیم.
به گفته او سالهای گذشته این انتظار میرفت که فقط اینترنت رایگان در اختیار زائران قرار بگیرد اما ظرفیت خوبی در این زمینه وجود دارد؛ همچنین امسال اولین سالی است که به این شکل به این موضوع پرداخته می شود.
وی تاکید کرد: تلاش بسیاری انجام شد تا اینترنت پر سرعت با کمک فیبر نوری را در طول مسیر اربعین فراهم کنیم اما امسال اتفاق نیفتاد اما انشاءالله برای سالهای بعد انجام می شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه سخنانش تأکید کرد: باید به خوبی امکانات و اطلاعات سرویسهای درنظر گرفته شده، اطلاعرسانی شود و ما هم در این زمینه کمکهای لازم را انجام میدهیم. اگر این امکان وجود دارد، بروشورهای زیبایی طراحی شود تا در مرزها و زمان برگشت به زائران داده شود تا آنها از خدمات فراهم شده اطلاع یابند.
زارعپور گفت: مسئله بعدی اطلاعاتی است که دوستان نیاز دارند و حتی درخواست میکنم فورا این نیازها را بررسی کنند تا به اربعین امسال برسد. مسئله مهم دیگر این است که ظرفیت هایی وجود دارد که برخی از دوستان از آن بیاطلاع هستند و بسیار مهم است که اطلاعات به اشتراک گذاشته شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: در هر صورت استفاده از ظرفیتها برای تسهیل سفر هدف این جلسه است که با همکاری خاطره خوبی برای زائران ایجاد شود.
در ادامه این نشست امیر محمدزاده لاجوردی- مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: در این زمینه افزایش کیفیت ارتباط را که در مرزهای جنوب شرقی داشته ایم تا برسیم به سمت غرب و جنوب غربی, حدود ۳۸ سایت سیار توسط اپراتورهای همراه جهت بهبود کیفیت ارتباطی در مرزها قرار داده شده است.
وی ادامه داد: همچنین یک کانون ارتباطی هم سمت مرز مهران داریم که بتوانیم وای فای رایگان را در اختیار زائران قرار دهیم. از ابتدای مرز مهران تا نجف در ورودی سه تا از شهرهای در مسیر، اینترنت و وای فای رایگان قرار داده شده البته بحث رومینگ فعال است اما از طریق سرویس هایی به صورت لحظه ای به زوار اطلاع داده میشود تا متناسب با اپراتور همراه خود متوجه شوند هزینه مربوط به ارتباطات چقدر است.
لاجوردی گفت: از مسیر نجف تا کربلا فعلا ۱۱ موکب وجود دارد که اینترنت رایگان بر بستر وای فای را ارایه می دهند که تا آخر هفته این تعداد به ۲۰ موکب افزایش پیدا می کند.
عیسی زارعپور همچنین از نمایشگاه حاضر در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و خدمات ارایه شده توسط شرکتهای دانش بنیان بازدید کرد.
انتهای پیام
نظرات