دکتر غلامرضا وثوقی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰، ظرفیت پذیرش دانشگاه صنعتی شریف در مقطع کارشناسی ارشد بر اساس دفترچه سازمان سنجش، ۹۱۰ نفر بود و سازمان سنجش به ما ۹۴۲ نفر معرفی کرد، یعنی ۳۲ نفر ظرفیت مازاد به دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد که در اختیار دانشگاه نبود و خود سازمان سنجش بنا به سهمیهها و مسائل دیگر این ظرفیت را اعلام کرد.
وی ادامه داد: ما به التفاوت ۹۴۲ سهمیه پذیرش تا ۱۲۱۱ نفر پذیرفته شده نیز مختص ظرفیت پذیرش دانشگاه صنعتی شریف از طریق استعدادهای درخشان است.
مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شریف افزود: امسال نیز ظرفیت پذیرش دانشگاه صنعتی شریف در دفترچه کارشناسی ارشد ۹۱۵ نفر است و هنوز آمار و ارقام دیگر مشخص نشده است. این عدد مجموع ظرفیتهایی است که برای رشتههای مختلف اعلام شده است.
وی با بیان اینکه ظرفیت پذیرش دانشگاه صنعتی شریف برای مقطع کارشناسی ارشد امسال نسبت به سال گذشته حدود نیم درصد افزایش پیدا کرده است، گفت: مسائل زیرساختی در پذیرش دانشجو برای ما مسئله مهمی است و تاکید ما بر این است که ظرفیت دانشجویی خود را خیلی بالا نبریم.
دکتر وثوقی با تاکید بر ضرورت رعایت توازن میان تعداد دانشجو و استاد خاطرنشان کرد: ما تلاش میکنیم که نسبت دانشجو به استاد را حفظ کنیم و به نسبت تعداد اساتیدی که داریم، تعداد زیادی دانشجو پذیرش نکنیم.
وی عنوان کرد: ما تقریبا ۵۰۰ عضو هیات علمی داریم که اگر این عدد را به تعداد دانشجویان تقسیم کنیم، به ازای هر عضو هیات علمی تقریبا ۲ دانشجو پذیرش میشود. در سال جاری نیز افرادی داریم که بازنشسته شده و یا استخدام میشوند. به این ترتیب توازن میان تعداد دانشجو و استاد حفظ میشود.
دکتر وثوقی با اشاره به محدودیتهای خوابگاهی در دانشگاه صنعتی شریف اظهار کرد: ما در پذیرش دانشجویان در خوابگاههای دانشگاه، محدودیتهایی داریم. البته به لحاظ زیرساختی نیز کمبودهایی وجود دارد که در کنار نسبت استاد به دانشجو، جزو معیارهای دانشگاه صنعتی شریف در پذیرش دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد محسوب میشوند.
انتهای پیام
نظرات