• جمعه / ۱۰ دی ۱۴۰۰ / ۱۶:۳۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 00061855640
  • خبرنگار : 71660

کره جنوبی و آمریکا درباره پیش‌نویس توافقنامه پایان جنگ دو کره به اشتراک رسیده‌اند

کره جنوبی و آمریکا درباره پیش‌نویس توافقنامه پایان جنگ دو کره به اشتراک رسیده‌اند
مون جائه-این، رئیس جمهوری کره جنوبی (سمت راست) و کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی (سمت چپ)

کره جنوبی و آمریکا درخصوص پیش‌نویسی که پایان جنگ کره را اعلام می‌کند، "به‌طور موثری" به توافق رسیده‌اند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری یونهاپ، چونگ اوی-یونگ، وزیر امور خارجه کره جنوبی در یک بیانیه مطبوعاتی خاطرنشان کرد که کره جنوبی و آمریکا در حال بررسی راه‌هایی درخصوص چگونگی پیشرفت مذاکرات با کره شمالی هستند.

چونگ گفت که آن‌ها پس از اینکه کره شمالی مجموعه‌ای از "پاسخ‌های سریع و مثبت" را به اعلامیه پایان جنگ نشان داد، حال نسبت به "واکنش ملموس‌تر" پیونگ‌یانگ امیدوارند.

ند پرایس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، پیشتر گفته بود که دولت آمریکا هیچ "قصد خصمانه‌ای" ندارد و آماده است "بدون هیچ‌گونه پیش شرطی" با کره مشالی دیدار و مذاکره کند.

وی افزود: ما امیدوار هستیم که کره شمالی (جمهوری دموکراتیک خلق کره ) به توسعه و کمک ما جواب مثبت دهد. ما به مشورت با کره جنوبی، ژاپن و سایر شرکا و متحدانمان درخصوص چگونگی دعوت کره شمالی به مذاکره ادامه می‌دهیم.

پیشتر، مون جائه-این، رئیس جمهوری کره جنوبی اظهار کرده بود که دو کره درخصوص اعلام صلح توافق کرده‌اند.

مون در یک کنفرانس مطبوعاتی در استرالیا گفت: ما نمی‌توانیم درباره اعلامیه‌های بین کره جنوبی و شمالی و همچنین بین کره شمالی و آمریکا مذاکره کنیم. ما امیدواریم که گفت‌وگوها آغاز شود و ما در این راستا تلاش می‌کینم.

براساس گزارش پایگاه خبری پولیتیکو، "سند اعلام پایان جنگ" کره جنوبی و آمریکا ماه‌هاست که در حال بررسی بوده است و این تاخیر ظاهرا به‌دلیل بن‌بست در زبان آن درخصوص "خلع سلاح هسته‌ای" بوده است.

یک منبع بی‌نام به پولیتیکو گفت: این مسئله خیلی عامل بازدارنده‌ای محسوب نمی‌شود. هر دو طرف موافق هستند و این فقط نحوه بیان آن است که کره شمالی را مجبور به پذیرش یا حداقل رد نکردن آن می‌کند.

جنگ کره زمانی آغاز شد که سربازان کره شمالی در ۲۵ ژوئن ۱۹۵۰ به کره جنوبی حمله کردند و ظاهرا با امضای آتش بس در ۲۷ ژوئیه ۱۹۵۳ به پایان رسید. با این حال، به‌دلیل عدم وجود معاهده صلح، هر دو کره همچنان عملا در حالت جنگی با یکدیگر به سر می‌برند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha