• چهارشنبه / ۸ دی ۱۴۰۰ / ۱۴:۵۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 00061854472
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:

نگران زلزله‌ی تبریز هستیم

نگران زلزله‌ی تبریز هستیم

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی با بیان این‌که نگران زلزله‌ی تبریز هستیم، گفت: کشور و استان ما حادثه خیز است در حالی که یک چهارم جمعیت شهر تبریز در بافت فرسوده و حاشیه نشین مستقر هستند، نیاز است اقدامات لازم در رابطه با شهرسازی با سرعت زیادی انجام شود.

محمدباقر هنربر در همایش « روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی»، گفت: متاسفانه در حادثه‌ی زلزله‌ی بم سال 82، نزدیک به 70 هزار نفر از هم وطنان عزیز جان خود را از دست دادند و 100 درصد اماکن مسکونی تخریب شدند.

وی بیان کرد: بعد از حوادث همواره نیاز داریم نقاط قوت و ضعف خود را بررسی کنیم که البته علی رغم انجام اقدامات زیاد در کشور زمانی که حادثه‌ای رخ می دهد متوجه می‌شویم که دچار ضعف هستیم.

وی افزود: زلزله‌ی بم در سال 82 تلفات زیادی داشت که در مقابل آن آموزش‌های زیاد و همکاری مردم عزیز، اقدامات شایسته ای در کشور در بحث تاب آوری شهری و آموزش های مختلف توسط تمامی دستگاه‌ها انجام شد.

وی بیان کرد: حدود 10 سالی می شود قانون مدیریت بحران در مجلس تصویب نشده است و دستگاه ها بلاتکلیف هستند چرا که براساس آن وظایفی برای دستگاه ها مشخص نشده است هرچند علی رغم مشخص نشدن وظایف، تمامی دستگاه ها در زمان وقوع حادثه‌ای پای کار هستند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی تاکید کرد: اگر در مدیریت بحران پیشگیری و پیش بینی را به خوبی انجام دهیم قطعا از بروز خسارت زیاد جلوگیری خواهیم کرد.

وی با بیان این‌که نداشتن تلفات جانی در حوادث جزو اولویت اصلی است، گفت: با مانور و آموزش‌ها توسط دستگاه ها، فرهنگ سازی و همکاری مردم عزیز در زلزله ی کرمانشاه در سال 96، 620 نفر تلفات داشتیم در حالی که بزرگی زلزله ی کرمانشاه زیاد بود و می‌توانست منجر به تلفات زیادی شود.

هنربر با تاکید بر اینکه هزینه برای پیشگیری بسیار ضروری است، گفت: قرار بود مانور بزرگی برای بازسازی زلزله‌ی تبریز  برگزار کنیم ولی با شیوع نوع جدید اومیکرون کرونا نتوانستیم این مانور را برگزار کنیم.

وی با اشاره به تلاش نیروهای امدادی در حادثه ی عباسی تبریز، گفت:  تمامی نیروهای مخلص آتش نشانی، اورژانس و هلال احمر و غیره همگی در محل حضور یافتند، علی رغم اینکه حادثه در سریع‌ترین زمان مدیریت شد ولی این حادثه نشان داد که واقعا در تجهیزات نقص داریم.

وی با بیان این‌که نبود فرماندهی واحد در حوادث یکی از مشکلات است، گفت: اگر در مدیریت حواث فرماندهی واحد نداشته باشیم زمان طلایی را از دست خواهیم داد، در قانون مدیریت بحران وظایف تمامی دستگاه‌ها به طور کامل مشخص شده است، از تمامی دستگاه‌ها خواستار انجام وظیفه ی خود هستیم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی ادامه داد: همگی باید با همکاری و آموزش‌های مستمر در مقابل حوادث طبیعی اقدام کنیم تا بتوانیم با تامین اعتبار مورد نیاز برای پیشگیری، تامین تجهیزات مورد نیاز و آمادگی مردم عزیز بتوانیم در مقابل حوادث به نحو احسن عمل کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha