محمد پاکمهر در آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی که هشتم آبان ماه در بیمارستان امام حسن(ع) بجنورد برگزار شد، با اشاره به اینکه تاکنون ۱۲۳ هزار نفر در جریان کرونا جان خود را از دست داده اند و پنج تا ۶ میلیون نفر از مردم کشور نیز به این ویروس مبتلا شده اند، اظهار کرد: مدیریت کنونی در ارتباط با ویروس کرونا، شاید مدیریت جنگی باشد و برای مبارزه با آن فرماندهی جنگی را طلب می کند.
وی ضمن تقدیر از خدمات کادر درمان، افزود: کووید ۱۹ فقط بیماری یک دستگاه نبود و صرفا سلامت را تحت تاثیر قرار نداد، بلکه تمامی ابعاد زندگی و جامعه را مورد هدف خود قرار داده است.
پاکمهر ادامه داد: با تمامی پیچیدگی هایی که این ویروس دارد، اما داشته های این استان در مقابل آن چه بوده؟ دانشگاهی که ستاد مرکزی آن در خانه بهداشت ۴۵ سال گذشته مستقر است.
وی تاکید کرد: موضوع کرونا تمام شدنی نیست، درنتیجه باید زیرساخت ها برای مقابله با آن و خدمات رسانی به مردم تقویت شود و اگر فکر می کنیم که با تزریق واکسن این موضوع تمام شدنی است، باخته ایم.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: مسیرهای سختی را طی کردیم تا بیمارستان های استان به هشت دستگاه اکسیژن ساز سنترال مجهز شد و امروز به غیر از یک بیمارستان، تمامی بیمارستان های استان دارای دستگاه سی تی اسکن هستند.
وی خاطرنشان کرد: شهرستان راز و جرگلان با فاصله ۱۲۰ کیلومتر از مرکز استان فاقد بیمارستان و حتی یک مرکز درمانی شبانه روزی است، آن گاه چطور باید با این ویروس منحوس مبارزه کرد! اما ردیف ملی برای ساخت این بیمارستان اخذ شده و تلاش های لازم برای ساخت آن انجام می شود.
وی تاکیدکرد: اگر قصد داریم تا در محل بیمارستان امام رضا (ع) طرح گردشگری، تجاری و ... راه اندازی کنیم باید با تدبیر و برنامه ریزی پیش رویم و مکان جایگزین آن را نیز در نظر بگیریم که هم اکنون مصوبه ساخت بیمارستان جایگزین بیمارستان امام رضا (ع) موجود و دارای ردیف ملی است و باید تلاش های لازم برای ساخت آن انجام شود.
انتهای پیام
نظرات