• پنجشنبه / ۲۲ مهر ۱۴۰۰ / ۲۰:۲۶
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 00061790700
  • خبرنگار : 50457

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان:

شهرستان لنده نیاز به یک دستگاه زباله سوز برای زباله های کرونایی دارد

شهرستان لنده نیاز به یک دستگاه زباله سوز برای زباله های کرونایی دارد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس جدید شبکه بهداشت ودرمان شهرستان لنده بیان کرد: باتوجه به حجم پسماندهای زباله های عفونی کرونا نیازمند یک دستگاه زباله سوز برای دفن و سوزاندن زباله ها هستیم.

محمد مهدی بانشی در مراسم تودیع و معارفه رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده، گفت: تلاش های زیادی در حوزه بهداشت و درمان صورت گرفته است که بحث مبارزه با بیماری منحوس کرونا نیز این تلاش ها مضاعف بوده است.

وی گفت: بیش از ۸ ماه هزینه پزشکان خانواده را نداده بودیم که بحث آنفلوآنزا آمد و در ادامه نیز شاهد حضور بیماری منحوس کرونا بودیم که با وجود تحریم های ظالمانه با همدلی همه ارگان ها و نهادها توانستیم این وضعیت را مدیریت کردیم.

معاون دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: در بحث مبارزه با کرونا، روزانه از ١۶هزار خدمت به ٣٢هزار خدمت جهادی توسط نیروهای زحمت کش کادر درمان به مردم ارائه شده است که این بزرگترین کار جهادی و خدمت است.

وی ادامه داد: در کنار بیماری کرونا به سایر فعالیت های حوزه بهداشت و درمان از قبیل واکسیناسیون اطفال، زنان باردار، بیماران دیابتی توجه‌ ویژه ای داشتیم و که با وجود کسری بودجه توانستیم مشکلات را پشت سر بگذاریم.

بانشی تصریح کرد: در پیک اول با توجه ویژه به غربالگری توانستیم رتبه اول کشور را بگیریم که حضور جهادی همه بهورزان و همکاری شورای ها و سپاه و سایر نهادها باعث شد تا در پیک های بعدی نیز موفق باشیم و در ترازهای آماری رتبه های خوبی را کسب کردیم.

وی با بیان اینکه با همکاری  بسیج و سپاه و سایر نهادها در ایام تعطیلات نوروزی باعث شد لنده رتبه اول در بحث درمان و مبارزه با کرونا را کسب کند گفت:برای تحول نیازمند همکاری و سایر نیروهای اداری و نظامی و انتظامی هستیم.

بانشی گفت: مدیر قوی نمی تواند موفق باشد چرا که مدیری موفق است که دارای برنامه ریزی و بهره بری از نیروی های تیمی و زیرمجموعه با تقویت نقاط ضعف در مسیر تحول آفرینی گام های اساسی بردارد.

در ادامه فریبرز یاوران، رئیس جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده گفت: شهر اولین ها در اوج محرومیت قرار دارد و انتظار داریم مسئولان کشوری، استانی و شهرستانی حمایت های ویژه ای در خصوص تحول آفرینی در حوزه بهداشت و درمان را داشته باشند.

وی با بیان اینکه با حمایت  بنیاد علوی ساختمان و تامین تجهیزات مرکز جدید بهداشتی و درمانی شهرستان لنده راه اندازی شد گفت: در شهرستان لنده آزمایشگاه آب نداریم که این خود یک چالش اجتماعی برای مردم  است اما به کمک بنیاد علوی بخشی از تجهیزات آن تامین شد که انتظار داریم سایر نیازمندی های دیگر این آزمایشگاه  دانشگاه علوم پزشکی و سایر مسئولین تامین کنند.

رئیس جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده بیان کرد: باتوجه به حجم پسماندهای زباله های عفونی کرونا نیازمند فوری یک دستگاه زباله سوز برای دفن و سوزاندن زباله ها هستیم.

یاوریان اظهارکرد: دستگاه دیجیتالی رادیولوژی یکی از نیازهای فوری ما است که با رایزنی با نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و دانشگاه علوم پزشکی نهایت همکاری را داشته باشند.

به گزارش ایسنا، از تلاش‌های دوساله نورمحمد نعمتی رئیس سابق شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده تقدیر و فریبرز یاوریان رئیس جدید شبکه بهداشت و درمان لنده معرفی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha