فریبرز مرادی در گفت وگو با ایسنا، از آغاز اجرای عملیات روکش آسفالت حفاظتی در استان گیلان خبر داد و اظهار کرد: این عملیات به طول ۵۰ کیلومتر در محورهای رشت - لاهیجان و رشت - امامزاده هاشم خواهد بود.
وی با اشاره به میزان بالای نزولات جوی در استان گیلان، افزود: با توجه به شرایط جوی و بارش باران و برف کیفیت رویه آسفالت معمولا زودتر از موعد مقرر کاهش می یابد و شاهد آسیب آسفالت هستیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان، با بیان اینکه آسفالت گرم هزینه های بالایی دارد، تصریح کرد: از سال گذشته استفاده از روش های حفاظتی و آسفالت با لایه نازک در دستور کار سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای قرار گرفت که برای نخستین بار در گیلان به اجرا درآمد.
مرادی، آسفالت حفاظتی میکروسرفیسینگ را نوعی آسفالت سرد حفاظتی و ترمیمی دانست و افزود: این نوع آسفالت با هدف آب بندی سطحی و جوان سازی آسفالت های قبلی که دارای خرابی های سطحی، کچلی، شن زدگی و گودافتادگی بر اثر حرکت خودروها تا عرض دو سانتیمتر است استفاده می شود.
وی هزینه این پروژه را حدود ۳۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی دانست و گفت: کاهش ناهمواری های طولی و عرضی، پرکردن گودافتادگی ها، درزها و ترک های کم عمق و سطحی، جلوگیری از نفوذ آب به بدنه راه، جلوگیری از نشست و ایجاد ترک به دلیل انعطاف پذیری ناشی از مصرف پلیمر و ضخامت پایین از جمله مزایای اجرای این نوع آسفالت است.
مدیرکل راهداری گیلان، با بیان اینکه سرعت اجرای روکش آسفالت حفاظتی بالا بوده است، عنوان کرد: این نوع آسفالت فرسودگی و خرابی رویه را در هر سیکل به طور متوسط بین سه تا پنج سال به تاخیر می اندازد که باعث صرفه جویی در هزینه ها و افزایش عمر آسفالت می شود.
وی خاطرنشان کرد: محور رشت به لاهیجان و رشت به امامزاده هاشم از جمله محورهای پرتردد استان بوده که این امر استفاده از شیوه های نوین در نگهداری بهینه این مسیر را ضروری می سازد.
مرادی، اجرای روکش آسفالت حفاظتی در محورهای رشت - لوشان و آزادراه رشت - قزوین و راه های فرعی را جزو برنامه های آتی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان در راستای نگهداری بهینه از راه های شریانی استان برشمرد.
انتهای پیام
نظرات