• جمعه / ۱۸ تیر ۱۴۰۰ / ۰۰:۵۶
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 00061716733
  • خبرنگار : 71600

رشد تنها ۰.۴ درصدی قیمت مسکن در اروپا

رشد تنها ۰.۴ درصدی قیمت مسکن در اروپا

بررسی وضعیت مسکن کشورهای اروپایی نشان می دهد که کشورهای اروپای مرکزی و شرقی در میان مدت شاهد بیشترین افزایش قیمت و کشورهای جنوبی اروپا شاهد بیشترین کاهش در قیمت مسکن بوده اند.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز آمار اتحادیه اروپا، داده های منتشر شده توسط مرکز آمار اتحادیه اروپا نشان می دهد که در بازه زمانی ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۱، متوسط قیمت مسکن در سطح اتحادیه اروپا ۳۰.۹ درصد و متوسط اجاره بها ۱۵.۳ درصد افزایش داشته است. با این حال در سه ماهه نخست امسال در مقایسه با سه ماهه پایانی سال قبل، قیمت خانه در اتحادیه اروپا ۰.۴ درصد و متوسط اجاره طی همین مدت ۲.۲ درصد افزایش داشته است.  

بررسی وضعیت مسکن کشورهای اروپایی نشان می دهد که کشورهای اروپای مرکزی و شرقی در میان مدت شاهد بیشترین افزایش قیمت و کشورهای جنوبی اروپا شاهد بیشترین کاهش در قیمت مسکن بوده اند. در بین کشورهای مختلف متوسط قیمت مسکن در استونی طی یک دهه اخیر معادل ۱۲۶.۸ درصد افزایش یافته است. از طرف دیگر لوکزامبورگ با ۱۰۸.۲ درصد، مجارستان با ۹۱.۲ درصد، لتونی با ۸۵.۸ درصد و اتریش با ۸۰.۷ درصد افزایش در رده های بعدی قرار دارند.  

طی بازه زمانی فوق، بیشترین کاهش قیمت در یونان اتفاق افتاده که متوسط قیمت مسکن در این کشور در مقایسه با ۱۰ سال قبل ۲۸.۱ درصد کمتر شده است و پس از این کشور نیز ایتالیا با ۱۴.۴ درصد کاهش، قبرس با ۸.۹ درصد کاهش و اسپانیا با ۴.۸ درصد کاهش قرار دارند.

همچنین در خصوص بازار اجاره، قیمت ها در ۲۵ کشور از ۲۸ کشور عضو (با احتساب انگلیس که در بازه فوق عضوی از اتحادیه اروپا بود) افزایش داشته است که در این بین، استونی با افزایش ۱۴۰.۴ درصدی قیمت ها رکورددار است و پس از این کشور نیز لیتوانی با ۱۰۸.۶ درصد و ایرلند با ۶۳.۳ درصد افزایش قرار دارند. از سوی دیگر اما متوسط قیمت اجاره بها در یک دهه اخیر در یونان ۲۵.۲ درصد و در قبرس ۳.۸ درصد کمتر شده است.

اتحادیه  اروپا شامل ۲۷ کشور بلژیک، آلمان، استونی، ایرلند، یونان، اسپانیا، فرانسه، ایتالیا، قبرس، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، اتریش، پرتغال، اسلوونی، اسلواکی، فنلاند، بلغارستان، مجارستان، لهستان، دانمارک، سوئد، کرواسی، جمهوری چک و رومانی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۴-۱۹ ۱۵:۵۳

این مقدار رشد هم بواسطه سیاستهای تقلیدی اروپا از ایران است که پول اضافه چاپ کرده اند.