• چهارشنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۳:۰۵
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 00061671694
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

خسارت ۲ هزار میلیارد تومانی خشکسالی به کشاورزی خراسان جنوبی

خسارت ۲ هزار میلیارد تومانی خشکسالی به کشاورزی خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار کرد: مجموع خسارت وارده به بخش کشاورزی استان در مرحله اول خشکسالی ۲ هزار و ۴۷۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

غلامرضا قوسی، امروز چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت به رسانه‌های گروهی اعلام کرد: هر چه روند خشکسالی در استان ادامه یابد خسارت‌ها نیز افزایش خواهد یافت.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه به منظور ترمیم بخشی از خسارت‌های خشکسالی اعتبارات برای بخش‌های مختلفی مورد نیاز است، افزود: برای اجرای طرح‌های ضروری و پیشگیرانه در بخش انتقال آب، سیستم‌های نوین آبیاری، احیاء و مرمت قنوات، استخر ذخیره آب و تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی از مهمترین مباحث تامین اعتبار است.

مدیرکل سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، اعطای تسهیلات برای تأمین نقدینگی تشکل‌ها برای خرید نهاده و همچنین تسهیلات کم بهره پنج ساله را یکی از راه حل‌های پیشنهادی برشمرد.

قوسی یادآور شد: برای تأمین بخشی از هزینه‌های آبرسانی سیار به دام و باغات، تامین نهاده (جو، ذرت، سویا) و همچنین برای خرید دام مازاد روستائیان و عشایر استان درخواست تامین اعتبار شده که امیدواریم گام موثری در خصوص رفع خشکسالی و اثرات آن برداشته شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه حدود ۸۵ هزار نفر از جمعیت استان را بهره برداران بخش کشاورزی تشکیل می‌دهند، اظهار کرد: ۳۰ درصد اقتصاد استان وابسته به این بخش است و ۱۰ درصد اشتغال مستقیم خراسان جنوبی نیز به کشاورزی مرتبط است.

قوسی به کم بارش بودن خراسان جنوبی اشاره کرد و گفت: با توجه به محدود بودن منابع آبی، استان را باید در بخش‌های آب، کشاورزی، شرب، صنعت و خدمات مدیریت کرد.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌های مناسبی در استان وجود دارد، خاطرنشان کرد: مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه‌ها، ادارات و نهادهای وابسته به حوزه کشاورزی نظیر سازمان جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست، آب منطقه‌ای و دیگر دستگاه‌های مرتبط باید در قالب هم افزایی و تعامل، نسبت به آموزش در بخش کشاورزی و ترویج یافته‌های علمی تلاش کنند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی یادآور شد: با ترویج و آموزش شیوه‌های نوین کاشت، داشت و برداشت، می‌توانیم محصولات استان را به لحاظ کمی و کیفی ارتقاء بخشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha