• شنبه / ۲۴ آبان ۱۳۹۳ / ۱۲:۳۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 0000900694
  • خبرنگار : 71282

وایبر و اینستاگرام فیلتر نمی‌شوند

وایبر و اینستاگرام فیلتر نمی‌شوند

عضو کارگروه تعیین محتوای مصادیق مجرمانه گفت: وایبر و اینستاگرام فیلتر نمی‌شوند بلکه محتوای آنها پالایش خواهد شد.

عضو کارگروه تعیین محتوای مصادیق مجرمانه گفت: وایبر و اینستاگرام فیلتر نمی‌شوند بلکه محتوای آنها پالایش خواهد شد.

رمضانعلی سبحانی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: بحث فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی نظیر وایبر و اینستاگرام مطرح نبوده و در کمیته فیلترینگ هم مطرح نشده است، اگر هم بحثی در این خصوص باشد مربوط به فیلترینگ هوشمند است.

وی گفت: تنها به دنبال پایش محتوای وایبر و اینستاگرام هستیم.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در ادامه درباره یکطرفه بودن متن قرارداد برخی شرکتهای واردکننده خودرو و موضع مجلس در مقابله با آن گفت: اگر موارد مذکور حاد باشد مجلس شورای اسلامی بلافاصله وارد عمل شده و جلوی اینگونه قراردادها را می‌گیرد.

نماینده مردم سبزوار در مجلس ادامه داد: طبعا در بحث قراردادها و تولید خودرو باید دو مقوله مهم دیده شود اول اینکه اگر تولید مدنظر است مصرف کننده هم باید مدنظر قرار گیرد و اگر خودرویی وارد می‌شود در کنار واردکننده، مصرف کننده آن هم دیده شود.

وی افزود: وقتی کالایی را وارد می‌کنیم باید منافع مصرف کننده از قبیل کیفیت کالا، قیمت و پشتیبانی آن کالا که حایز اهمیت است دیده شود.

سبحانی فر ادامه داد: متاسفانه بعضا کالایی وارد کشور می‌شود که پشتیبانی و ضمانت آن دیده نشده است از این رو سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان باید نظارت خود را اعمال کند و علاوه بر سازمان حمایت، سازمانها و دستگاههای حمایتی هم این قبیل واردات را زیرذره بین قرار بدهند چرا که اگر به این بخش توجه نشود هم به لحاظ مصرف کننده وهم منابع ملی کشور دچار زیان می‌شویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۸-۲۴ ۱۴:۳۰

آفرين

avatar
۱۳۹۳-۰۸-۲۴ ۱۵:۴۶

اين همه بودجه و سروصدا براي محدود کردن تکنولوژي واقعآ شرم آوره

avatar
۱۳۹۳-۰۸-۲۴ ۲۳:۲۵

ما افراد شايسته اي در زمينه رسانه اي و برنامه ريزي داريم که مي توانند خدماتي مثل وايبر را برقرار کنند. فيس بوک و وايبر و اسکايپ و شبيه آن در اختيار سازمان هاي اطلاعاتي خاصي مي باشند که از مسائل خصوصي افراد مطلع مي شوند و مي توانند بعنوان حق السکوت در مواقع خاص استفاده کنند.

avatar
۱۳۹۳-۰۸-۲۵ ۰۲:۰۳

بعني اين چند ميليون نفري كه از اين شبكه هاي اجتماعي در ايران استفاده مي كنند، هيچ كدام متوجه خوب يا بد بودن محتوي اين شبكه ها نميشوند و بايد چشم به تصميم چند نفر در اين كارگروه بدوزند؟؟؟