خبرنگار: 71974
-
نماینده مردم تهران در بازدید از سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف:
فعالیتهای سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف در حوزه آب و آبیاری مورد حمایت مجلس و دولت است
نماینده مردم تهران در بازدید از سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف تاکید کرد: فعالیتهای این سازمان در حوزه آب و آبیاری بخصوص ساخت و اجرای طرح فناوری آب شیرین کن مورد حمایت مجلس و دولت است.
-
در اولین نشست شورای سیاستگذاری مسئولیت اجتماعی صندوق قرضالحسنه دانشجویان ایران مطرح شد
بررسی مسئولیتپذیری آحاد جامعه در ارتقای مسئولیت اجتماعی
در اولین نشست شورای سیاستگذاری مسئولیت اجتماعی صندوق قرضالحسنه دانشجویان ایران، جمعی از خیرین و فعالان اقتصادی بر اهمیت حمایت از دانشجویان و توسعه مسئولیت اجتماعی در کشور تأکید کردند.
-
صدور مجوز تأسیس سرای نوآوری «ساخت و تولید فناوریهای پیشرفته» دانشگاه آزاد واحد مشهد
سرای نوآوری «ساخت و تولید فناوریهای پیشرفته» دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد موفق به کسب مجوز تأسیس شد.
-
تمدید مهلت ثبت نام آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی رشتههای علوم پزشکی
مهلت ثبت نام آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی ویژه پذیرفته شدگان سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ رشتههای گروه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی، کارشناسی پیوسته و دکتری عمومی تمدید شد.
-
اعلام جزییات برنامههای هفته پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد
جزییات برنامههای هفته پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.
-
سومین نشست تخصصی از سلسله نشستهای تجربه حضور زنان برگزار شد
سلسله نشستهای تخصصی با عنوان "بررسی تجربه حضور زنان در فضاهای زنانه" در محل پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی توسط مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی در راستای تفاهمنامهای با اداره کل زنان و خانواده شهرداری تهران برگزار شد.
-
رتبه دوم ایران در تولیدات علمی فناوریهای نسل پنجم صنعت
معاون فناوری و نوآوری مؤسسه ISC گفت: کشورهای ترکیه، جمهوری اسلامی ایران و مالزی به ترتیب با ۱۸۷۳، ۱۶۲۵ و ۱۶۱۱ مدرک بیشترین تولیدات علمی را در فناوریهای نسل پنجم صنعت داشته اند و ایران نیز در تولیدات علمی فناوریهای نسل پنجم صنعت موفق به کسب رتبه دوم شد.
-
نشست همایش ملی الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری برگزار میشود
نشست «نقشه جامع علمی کشور دستاوردها، خلأها و چالشها» از سری پیشنشستهای همایش ملی الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری با ریاست محمد حسنزاده، رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، در ایرانداک برگزار میشود.
-
ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه با سلولهای بنیادی
تیمی بینالمللی از پژوهشگران، با محوریت علمی متخصصان مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران و دانشگاه شهید بهشتی، موفق به ارائه روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت شدند. این روش، مبتنی بر استفاده همزمان سلولهای بنیادی و داربستهای پیشرفته با فناوریهای نانوتکنولوژی، نویدبخش تحولی بزرگ در پزشکی بازساختی است.
-
سودمحوری به هیچ عنوان در دانشگاه آزاد اسلامی مطرح نیست
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه سودمحوری به هیچ عنوان در دانشگاه آزاد اسلامی مطرح نیست، گفت: شهریه دانشگاه آزاد اسلامی معادل حقوق و دستمزد کارکنان و اساتید دانشگاه است. این در حالی است که زمانی از درآمدهای شهریهای ساختمان میساختند، اما ما به دنبال این کار نیستیم و برای طرحهای توسعهای از محل اقتصاد دانشبنیان هزینه میکنیم.
-
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منصوب شد
با حکمی از سوی رییس دانشگاه، محمد رستمینژاد به عنوان معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منصوب شد.
-
جمعآوری بیش از ۲۵ میلیارد تومان کمک برای لبنان توسط خادمان رضوی
دبیر کانونهای خدمت رضوی استان تهران، امروز در آیین گلریزان «لبنان در پناه امام رئوف» اظهار کرد: با کمک و همکاری خادمان رضوی، بیش از ۲۵ میلیارد تومان کمک در قالب طلا و وجه نقد جمعآوری شد.
-
عملهای زیبایی میتوانند زمینهساز تومورهای بدخیم شوند
دبیر علمی یازدهمین کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت یارا با هشدار درباره افزایش زخمهای ناشی از خالکوبی و جراحیهای زیبایی، تأکید کرد این روند میتواند به زخمهای مزمن و حتی تومورهای بدخیم منجر شود.
-
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران:
کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت «یارا» فرصتی برای متخصصان داخلی و بینالمللی است
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت: یازدهمین کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت «یارا» فرصتی برای متخصصان داخلی و بینالمللی است تا با تبادل ایدهها و دانش، راهکارهای نوینی برای مقابله با معضل زخمهای مزمن ارائه دهند.
-
جشنواره کتاب سال دانشجویی به یکی از پرمخاطبترین برنامههای علمی جهاددانشگاهی تبدیل شده است
دبیر سیویکمین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی و بیستویکمین جشنواره ملی پایاننامه سال با اشاره به حضور ۲۵۰ داور تخصصی در این رویداد، از تبدیل این جشنواره به یکی از پرمخاطبترین برنامههای علمی جهاددانشگاهی طی سه دهه گذشته خبر داد.
-
مسلمی نائینی:
حمایت از نویسندگان جوان و پایاننامهنویسان، در اولویت جهاددانشگاهی است
رئیس جهاددانشگاهی گفت: جهاددانشگاهی با برگزاری جشنوارههای ملی کتاب و پایاننامه دانشجویی در طول سه دهه، حمایت از نویسندگان جوان و پژوهشگران را در اولویت برنامههای فرهنگی خود قرار داده است.
-
کلانترمهرجردی:
جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی با هدف تکریم علم و عالم برگزار میشود
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی گفت: در سند دانشگاه اسلامی، دو راهبرد اصلی مورد تأکید قرار گرفته است؛ یکی تکریم مقام علم و عالم که این جشنواره نیز در همین راستا برگزار شده و دیگری ترویج منطق عینی و خردورزی در دانشگاه، که جهاددانشگاهی بهعنوان مأموریت خود به دنبال اجرای آن بوده است.
-
معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد:
جشنوارههای کتاب سال دانشجویی، بستری برای تقویت نوشتن در جامعه است
معاون فرهنگی وزارت ارشاد در جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی گفت: برگزاری این جشنوارهها نهتنها به تقویت فرهنگ نوشتن کمک میکند؛ بلکه ارزش تقدم نوشتار بر گفتار را در فرهنگ ایران اسلامی برجسته میسازد.
-
رونمایی از کتاب «مبانی گفتمان» با حضور مترجمان در هفته کتاب و کتابخوانی
رئیس مرکز نشر دانشگاهی وزارت علوم در آیین رونمایی از کتاب مبانی گفتمان گفت: گفتمان مفهومی بینرشتهای است که در علوم مختلف از جمله زبانشناسی، فلسفه، تاریخ و تفسیر دینی کاربرد دارد.
-
نرمافزار ویژه زیارت دانشجویی رونمایی شد
پوستر بیستمین دوره عمره دانشگاهیان و نرمافزار ویژه زیارت دانشجویی رونمایی شد.
-
اعزام دانشگاهیان به عمره از ابتدای بهمن
رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان از اعزام دانشگاهیان به عمره از ابتدای بهمن ماه خبر داد.
-
حجت الاسلام رستمی خبر داد
آغاز ثبتنام بیستمین دوره عمره دانشگاهیان از امروز/ اختصاص تسهیلات بانکی برای زائران
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری از آغاز ثبتنام بیستمین دوره عمره دانشگاهیان خبر داد و اعلام کرد که در این دوره ۴ هزار دانشجو به عتبات اعزام خواهند شد.
-
جشنواره فیلم کوتاه و عکس دانشجویی امید آغاز شد
دوازدهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه و عکس دانشجویی امید با هدف حمایت از کانونهای فرهنگی و هنری دانشجویان و تولید آثار باکیفیت مفهومی و هنری آغاز به کار کرد.
-
در اولین همایش الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری صورت گرفت
بررسی ظرفیتهای جهاد دانشگاهی در حکمرانی علم و فناوری/ ارائه راهکارها برای افزایش اثرگذاری
اولین همایش الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری با محوریت بررسی جایگاه جهاد دانشگاهی در حکمرانی علم و فناوری برگزار شد.
-
دانشیار گروه بیماریهای عفونی علوم پزشکی تهران در گفتوگو با ایسنا مطرح کرد
افزایش خوددرمانی با آنتیبیوتیکها در فصل زمستان
دانشیار گروه بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با شروع فصل زمستان و افزایش بیماریهای تنفسی مانند سرماخوردگی، میزان استفاده از آنتیبیوتیکها به صورت خوددرمانی افزایش خواهد یافت، قسمت عمده مصرف آنتیبیوتیکها در حوزه بیماریهای تنفسی به شکل بیرویه و غیرمنطقی است.
-
عضو هیئت علمی دانشکده پزشکی دانشگاه شهید بهشتی در گفتوگو با ایسنا مطرح کرد
تبلیغات دروغین درمان اعتیاد با یک قرص در فضای مجازی/ بروملین، پروتئین مؤثر در ترمیم زخمها
دانشیار علوم اعصاب و عضو هیئت علمی دانشکده پزشکی دانشگاه شهید بهشتی تبلیغات صورت گرفته در خصوص درمان بیماری اعتیاد با یک قرص را غیرواقعی دانست و گفت: در خصوص بحث اعتیاد به عنوان چالشی جهانی تحقیقات و مطالعاتی در آزمایشگاه ما صورت گرفته و تحقیقات بر روی داروهایی که ماهیت اعتیادآوری دارند، در حال انجام است.
-
سرای نوآوری «فناوریهای شیلاتی و پرورش ماهیان خاویاری» تاسیس میشود
مدیرکل سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی از راهاندازی «سرای نوآوری فناوریهای شیلاتی و پرورش ماهیان خاویاری»، «سرای نوآوری فناوریهای زیستی و فراسودمندها» و «سرای نوآوری کشاورزی» در کشور خبر داد.
-
دومین همایش مقاومت میکروبی در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میشود
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: دومین جشنواره علمی در حوزه مقاومت میکروبی در روزهای ۲۹ و ۳۰ آبان ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۹ تا ۱۶ در تالار شهدای دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دانشجویان برگزار میشود.
-
مینو محرز:
تجویز بیرویه آنتیبیوتیکها مقاومت میکروبی را تشدید میکند
عضو فرهنگستان علوم پزشکی ایران با انتقاد از تجویز آنتیبیوتیکهای قوی برای بیماریهای عادی، نسبت به افزایش مقاومت میکروبی هشدار داد.
-
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران مطرح کرد
هشدار درباره افزایش مرگومیر ناشی از مقاومت میکروبی در کشور
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام کرد که سالانه تعداد زیادی از مرگومیرها در کشور به دلیل مقاومت میکروبی و مصرف نادرست آنتیبیوتیکها ثبت میشود.