خبرنگار: 71541
-
/بررسی دستاوردهای سیدالشهدای خدمت/
در دولت سیزدهم اقتصاد ایران از بلاتکلیفی درآمد
یک کارشناس اقتصادی با اشاره به بازگشت امید به اقتصاد ایران در دولت سیزدهم گفت: خروج از بلاتکلیفی اقتصادی و شرایط اقتصاد شرطی از بزرگترین اقداماتی بود که در طول دوران ریاست جمهوری حدودا سه ساله شهید رئیسی در اقتصاد ایران ایجاد شد.
-
برقراری قطارهای فوق العاده تهران - مشهد جهت مراسم تشییع آیتالله رییسی
مدیرعامل راهآهن از برقراری قطارهای فوقالعاده تهران ـ مشهد و بالعکس جهت مراسم تشییع شهید آیتالله رییسی در مشهد مقدس خبر داد.
-
اعتبار مجوزهای الکترونیکی منقضیشده تمدید میشود
براساس مصوبه کمیته تخصصی هیات مقرراتزدایی تمامی مجوزهای الکترونیکی (شناسههای یکتا) صادره که اعتبار آنها منقضی شده است یا خواهد شد، تا زمان امکان فنی مرجع صدور برای تمدید این نوع مجوزها، معتبر خواهد بود.
-
بازار ارز آرام ماند
نرخ ارز که پس از وقوع سانحه بالگرد حامل رئیسجمهور، در شب هنگام و ساعات تعطیل بازار هم با سودجویی دلالان در فضای مجازی روند افزایشی گرفته بود،از صبح دیروز کاهشی شد و امروز هم در شرایطی آرام قرار داشت و کانال ۵۸ هزار تومان را حفظ کرد.
-
/بررسی دستاوردهای سیدالشهدای خدمت/
یارانه نقدی ۴ برابر شد
دولت سیزدهم به ریاست شهید آیت الله سیدابراهیم رئیسی از اردیبهشتماه ۱۴۰۱، پرداخت یارانههای ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی را آغاز کرد که در مقایسه با آخرین پرداختیهای یارانه نقدی و معیشتی در ابتدای دولت او، حدود چهار برابر افزایش داشت.
-
بسته خبری شامگاه سیام اردیبهشت ایسنا
شوکِ بالگردی/ تذکر دادستانی/ دلگرمی رهبری
سانحه بالگرد حامل رئیسجمهور و همراهان او که امروز بعدازظهر اتفاق افتاد، کشور را در شوک فرو برده و اخبار شامگاهی ۳۰ اردیبهشت را تحتالشعاع خود قرار داد.
-
دبیر انجمن صنفی شرکتهای حمل و نقل ریلی مطرح کرد
عقب ماندگی حمل و نقل ریلی در سهمیه جابجایی بار و مسافر
دبیر انجمن صنفی شرکتهای حمل و نقل ریلی با بیان اینکه برخلاف برنامههای پنج ساله توسعه و قوانین صریح کشور و سخنان مقام معظم رهبری شاهد سقوط صنعت ریلی هستیم، گفت: از یک طرف بخش حمل و نقل ریلی در حال افت و از طرف دیگر حملونقل جاده ای در حال رشد بوده است.
-
عضو انجمن شرکتهای حملونقل ریلی:
خط تولید واگنهای مسافری داخلی به دلیل نبود تقاضا در حال تعطیل شدن است
عضو انجمن صنفی شرکتهای حملونقل ریلی با بیان اینکه اگر کشور از توانمندی شرکتهای داخلی استفاده میکرد، هم اکنون کمبودی در حوزه واگن مسافری نبود، گفت: خطهای تولید ما بهدلیل نبود سفارش تعطیل میشود و این موجب نگرانی فعالان این صنعت خواهد بود.
-
مدیرعامل راه آهن:
برقیسازی راه آهن تهران - مشهد اولویتمان نیست/ قطار سریعالسیر در دستور است
مدیرعامل راهآهن گفت: از ۱۰ سال پیش قرارداد برقیسازی مسیر تهران - مشهد را داشتیم که انجام نشد و میزان پیشرفت این پروژه صفر درصد است و درحال حاضر هم در اولویت ما نیست.
-
مدیرعامل ذوبآهن:
۱۸۰ هزار تن ریل برای ساخت راهآهن تحویل دادهایم
مدیرعامل ذوبآهن با بیان اینکه این شرکت تا کنون ١٨٠ هزار تن ریل به شرکت ساخت برای راهآهن سراسری و همچنین مترو تحویل دادهاست، گفت: در ساخت خطوط ریلی پرند - تجریش، سنندج - همدان، تبریز - ائلگلی، رشت - کاسپین و میانه - اردبیل از این ریلها استفاده شده است.
-
وزیر راه:
واگذاری لکوموتیوهای باری به بخش خصوصی را در برنامه داریم
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه بخش مسافری به دلیل سودده نبودن برای بخش خصوصی جذابیت کمتری دارد، گفت: در حوزه لکوموتیو تا جای ممکن واگذاری را در برنامه داریم و خواسته ما از راهآهن همین بوده که بار را از بخش دولتی به خصوصی واگذاری کنیم، زیرا بار حوزه سوددهی برای بخش خصوصی است و با این کار نیاز کشور برای تحقق اهداف ترانزیتی هم محقق شود.
-
مدیرعامل راه آهن:
۵۰ لکوموتیو متوقف به مزایده گذاشته میشود
مدیرعامل شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در زمینه خودکفایی در حوزههای لوکوموتیو به ویژه موتور به دستاوردهای خوبی دست یافتهایم، گفت: بنا داریم نهضت احیای خطوط متوقف را با کمک مردم به پیش ببریم و در این راستا ۵۰ لکوموتیو متوقف را در خرداد ماه به مزایده خواهیم گذاشت تا آنها را احیا کنیم.
-
نمایشگاه بینالمللی حملونقل ریلی افتتاح شد
یازدهمین نمایشگاه بینالمللی حملونقل ریلی، صنایع، تجهیزات و خدمات وابسته افتتاح شد.
-
پیشنهاد برای تامین مالی رفع نقاط حادثهخیز از سوی صندوق تامین خسارتهای بدنی
به گفته وزیر راه و شهرسازی، رفع نقاط حادثهخیز به ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که با پیشنهاد وزارت اقتصاد، ۸۰۰۰ میلیارد تومان از این مبلغ از طریق خرید اوراق از سوی صندوق تامین خسارتهای بدنی تامین میشود.
-
چرا مطلوبیت کریدورهای ایران برای ترانزیت کالا کم است؟
یک کارشناس حوزه حملونقل ریلی با بیان اینکه فورواردر کالا برای انتخاب کریدور حملونقلی به سه عامل هزینه، زمان و امنیت توجه میکند، گفت: بهواسطه تحریمها و اینکه نمیتوانیم تبادلات مالی داشته باشیم و همچنین مشکلات بیمهای، هزینه و زمان ترانزیت از خاک ایران افزایش پیدا میکند و مطلوبیت کریدور ایران برای ترانزیت از بین میرود.
-
چرا ساخت قطار برقی بهصرفهتر از قطار سریعالسیر است؟
دبیر انجمن صنفی شرکتهای حملونقل ریلی با بیان اینکه قطار سریعالسیر بسیار گرانتر از قطارهای برقی درمیآید، گفت: وقتی با یکدهم هزینه قطار سریعالسیر، میتوان مسیر تهران - مشهد را برقی کرد، عقلانی است که فعلا سراغ قطار برقی برویم.
-
پیشفروش بلیت قطار برای نیمه اول خرداد از فردا آغاز میشود
پیشفروش بلیت قطارهای مسافری برای نیمه اول خرداد، از روز سهشنبه ۲۵ اردیبهشت آغاز میشود.
-
وزیر بنادر هند:
چابهار یکی از کانونهای اصلی ترانزیتی هند است
وزیر بنادر، کشتیرانی و آبراهههای هند با بیان اینکه امروز بندر چابهار را بهعنوان یکی از کانونهای اصلی ترانزیتی قرار میدهیم، گفت: چابهار بندری مهم از نظر ترانزیت است و میتواند نقش مهمی در ارتباط هند با کشور افغانستان و کشورهای محصور در خشکی داشته باشد.
-
وزیر راه:
از توافق با هند راضی هستیم
وزیر راه و شهرسازی ضمن بیان اینکه ایران سرزمینی امن، ارزانتر و سریعتری برای ترانزیت کالاهای هندی به غرب آسیاست، گفت: ما از توافق با هند راضی هستیم، هند را یکی از اقتصادهای بزرگ دنیا میدانیم و توافق با این کشور از برنامههای ایران است.
-
قرارداد ایران و هند برای توسعه بندر چابهار امضا شد
قرارداد مشارکت شرکت IPGL هند در تجهیز و بهرهبرداری از پایانههای کانتینری و کالای عمومی بندر شهید بهشتی چابهار امضا شد.
-
مدیرعامل سازمان بنادر:
قرارداد بندری ایران و هند برای توسعه بندر چابهار امروز به نتیجه میرسد
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: اراده مقامات ارشد دو کشور بر این بود که یکی از مهمترین قراردادهای بندری و دریایی بین ایران و هند امروز به نتیجه برسد.
-
بسته خبری شامگاه ۲۳ اردیبهشت ایسنا
خداحافظی معاون پارلمانی رئیسجمهور/ پیروزی ورزشکاران ایران در افغانستان و دبی
خداحافظی معاون پارلمانی رئیس جمهور، بررسی مجدد طرح اصلاح بودجه ۱۴۰۳ در کمیسیون اقتصادی، آخرین اظهارات وزیر امور خارجه درباره توافق هستهای، اعلام قیمت جدید شکر، بازداشت عامل موبایلقاپی در سطح تهران و پیروزی ورزشکاران ایران در افغانستان و دبی، از مهمترین اخبار منتشرشده در ایسنا در شامگاه ۲۳ اردیبهشت بود.
-
وزیر ارتباطات اعلام کرد
آمادگی برای افزایش سهم اقتصاد دیجیتال کشور از تولید ناخالص داخلی
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه میانگین جهانی سهم اقتصاد دیجیتال از تولید ناخالص داخلی، ۱۵ درصد است و در کشور ما این عدد در سال گذشته ۷.۹ درصد بوده، گفت: ما آمادگی داریم که تا پایان برنامه هفتم توسعه این عدد را به ۱۵ درصد برسانیم.
-
رئیس دیوان محاسبات اعلام کرد
مخالفت دیوان محاسبات با فعالیت صندوق توسعه ملی در حوزه میادین مشترک نفتی
رئیس دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه با پیشنهاد صندوق توسعه ملی در خصوص فعالیت در حوزه میادین مشترک یا انرژی بهشدت مخالفیم، گفت: صندوق باید برای برداشت صیانتی از منابع مشترک، پشتوانه بخش خصوصی باشد. دلیلی برای بنگاهداری یا اقدام مستقیم صندوق توسعه ملی در سرمایهگذاری در میادین مشترک وجود ندارد.
-
رئیس سازمان بازرسی کشور:
سرمایه صندوق توسعه ملی باید صرف پرداخت تسهیلات شود، نه هزینههای عمومی
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: در سالی که تحت عنوان تولید با مشکارت بخش خصوصی نامیده شده، به جای هزینه سرمایه صندوق در مصارف جاری باید پرداخت تسهیلات به بخش خصوصی را آسان کرد.
-
مدیرعامل صندوق توسعه ملی اعلام کرد
شرکت ملی نفت بزرگترین بدهکار صندوق توسعه ملی/ تملیک ۳۳ درصد از بانک سینا
مدیرعامل صندوق توسعه ملی ضمن اعلام اینکه حدود ۴۸ درصد عدم کارآمدی در تسهیلات صندوق مشاهده میشود، گفت: یکیاز بزرگترین بدهکاران به ما شرکت ملی نفت ایران است و پس از آن طرحهای نیروگاهی؛ این یعنی طرحهایی که به نظر میرسد باید سودده باشند، در بازگشت تسهیلات به صندوق موفق نبودند.
-
برقراری پروازهای مشهد - ایلام بعد از یکسال/ افزایش تعداد پروازها به رامسر
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: پرواز مسیر مشهد - ایلام - مشهد پس از حدود یک سال توقف از سر گرفته میشود.
-
مدیرعامل راهآهن عنوان کرد
۱۵ همت صرفهجویی مصرف سوخت با تخصیص ۱۰ همت به حوزه ریلی
مدیرعامل راهآهن با بیان اینکه در بودجه برای تعمیر و نگهداری زیرساخت و ناوگان راهآهن کمتر از ۵۰۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفتهاند، گفت: با تخصیص ۱۰ همت به حوزه ریلی، ۱۵ همت در مصرف سوخت صرفهجویی میشود.
-
مدیرعامل شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران:
سوانح ریلی به ۳.۵ سانحه در هفته کاهش یافت
مدیرعامل شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران گفت: با پیگیریهای انجامشده، از هفتهای ۴.۵ سانحه در سال ۱۳۹۹ به هفتهای ۳.۵ سانحه در سال ۱۴۰۲ رسیدیم.
-
کاهش ۱۲ درصدی سوانح ریلی در سال ۱۴۰۲
به گفته مدیرکل اداره کل ایمنی و نظارت بر شبکه شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران، با اقدامات انجامشده، حوادث راهآهن با کاهش ۱۲ درصدی در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با ۱۴۰۱ مواجه شد.