• یکشنبه / ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۴:۵۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 93121005853

ستاری:

اقتصاد دانش‌بنیان نیازمند حضور شرکتهای دانش‌بنیان بزرگ است

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری گفت: رویکرد جامعه به اقتصاد دانش بنیان باید اصلاح شود و این امر تنها از راه فرهنگ‌سازی محقق می شود.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری گفت: رویکرد جامعه به اقتصاد دانش بنیان باید اصلاح شود و این امر تنها از راه فرهنگ‌سازی محقق می شود.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، دکتر سورنا ستاری معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری در هفتمین کنفرانس توسعه نظام تامین مالی در ایران که با رویکرد اقتصاد مقاومتی و با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی برگزار شد، بزرگترین معضل پژوهش را مشتری نداشتن عنوان کرد و گفت: پژوهش هایی که در پژوهشگاه های شیک و بزرگ دولتی شکل گرفته اند غالبا نتوانسته اند مشکلی از مشکلات جامعه را حل کنند و این نوع نگاه به پژوهش باید با فرهنگ سازی آن اصلاح شود.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه ها محل تولید ارزش افزوده به عنوان زایشگاه شرکت های دانش بنیان و جزیی از جامعه هستند افزود: اگر اعتقاد داریم دانشگاه ها معادن ارزشمندی مانند طلا هستند باید سازو کار فرآروی این معادن انسانی-علمی را در کنار دانشگاه ها ایجاد کنیم.

معاون علمی و فناوری رییس جمهور درباره افزایش دامنه فعالیت های دانش بنیانی طی یک سال اخیر افزود: در این مرحله ضروری است شرکت های بزرگ وارد عرصه دانش بنیان شوند چرا که توسعه این اقتصاد با دریافت نوآوری و فناوری شرکت های کوچک توسط این شرکت ها و گسترش آنها امکان پذیر است.

دبیر هیأت امنای صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به افزایش اعتبارات صندوق نوآوری و شکوفایی در سال آینده به عنوان راهی برای توسعه اقتصاد شرکت ها بر مبنای دانش و نوآوری افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی به عنوان یک نهال ارزشمند باید با همکاری همه نهادها به رشد و شکوفایی برسد.

ستاری ادامه داد: دلیل شکوفایی این نهاد اقتصادی صرفا ارائه تسهیلات به شرکت ها نیست بلکه قرار است فرهنگ اقتصاد دانش بنیان را در جامعه ترویج کند.

وی با تاکید بر این که در آینده باید عدد قابل توجهی از درآمد کشور از راه دانش و فناوری تامین شود گفت: نوع اشتغال در اقتصاد دانش بنیان با نوع اقتصاد موجود در کارخانه ها و صنعت بسیار تفاوت دارد چرا که این نوع اقتصاد نه تنها مشکلات زیست محیطی ایجاد نمی کند بلکه قرار است بسیاری از مشکلات را حل کند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با تاکید بر ضرورت گسترش اقتصاد دانش بنیان توسط بخش خصوصی بیان کرد: باید گسترش این فرهنگ، زمینه ایجاد اشتغال جدید در کشور و تبدیل مشکلات به کسب و کار و اشتغال تنها در بستر اقتصاد دانش بنیان محقق می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha