خبرنگار: 71039
-
اتفاق عجیب پس از قهرمانی «ناهید کیانی» در مسابقات جهانی
پس از قهرمانی تاریخی بانوی ایرانی در مسابقات جهانی تکواندو، اتفاقی در پخش تلویزیونی رخ داد که به نظر میرسد ضرورت تولید اثر موسیقایی جدید را به رخ کشید.
-
خیز کره جنوبی برای کسب میزبانی اکسپو جهانی
کره جنوبی که سال ۲۰۱۲ میزبانی مدل کوچکتر اکسپوهای بینالمللی، یعنی نوع تخصصی آنرا تجربه کرد، سخت در تلاش است که میزبانی مدل بزرگتر آن، یعنی اکسپو جامع جهانی را برای سال ۲۰۳۰ بهدست آورد. آنها دوست ندارند از ژاپنی عقب بمانند که میزبان دوره قبل از آن، یعنی اکسپو ۲۰۲۵ است.
-
سفیر عجیب در ایران چه میکند؟
رسانه انجمن روزنامهنگاران آسیا در مقالهای، با معرفی سفیر کشور کرواسی در تهران، او را یک سفیر عجیب و خلاف تعریفهای کلیشهای دیپلماتها توصیف کرد.
-
استاد نی ایران کار کدام هنرمند را پسندید؟
«حسن ناهید» ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ در ۷۹ سالگی درگذشت. او که از معدود بازماندگان نسل نامداران موسیقی سنتی ایران بود، استاد برجسته نینوازی محسوب میشد. این هنرمند محجوب در جریان ثبت تاریخ شفاهی هنرمندان پیشکسوت ایران، با صراحت بیشتری درباره خودش و همکارانش سخن گفته است.
-
فیلم سینمایی کدام قهرمانان ساخته میشود؟
بخشی از سینمای هر کشوری به تاریخ آن مربوط است. جنگ تحمیلی هشت ساله نیز بخشی از تاریخ ماست که گروهی از آثار سینماییمان زیر عنوان «سینمای دفاع مقدس»، مربوط به آن ساخته شده است. با این حال همیشه این نقد وجود داشته که نهادهای مربوط، آنچنان که باید و شاید آثار در خوری برای شخصیتهای برجسته جنگ تولید نکردهاند. حال خبرهایی به گوش میرسد که این وضعیت قرار است با ساخت آثار جدیدی ترمیم شود.
-
موسیقی پاپ ایران مدیون کدام بهاریه است؟
بهاریهها در تاریخ ادبیات فارسی، همواره روایتگر تحولها بودهاند. از طرفی موسیفی ایران هم در سدهی گذشته، از مشروطه تا امروز همواره شاهد افت و خیزهایی بوده که بعضا با تحول همراه شده است. یکی از نقطه تحولهای موسیقی ایران در عرصه مردمی، اتفاقا با یک بهاریه بوده است.
-
بهار اینجاست /سفر به نوستالژی ۳۰ سال پیش
تاریخ هر قومی با فرهنگ عمومی آن معنا مییابد و بخشی از فرهنگ عمومی هر کشوری، بر مبنای شعر و موسیقی پای میگیرد. در سده گذشتهی ایران هم دستکم از مشروطهخواهی به این طرف، تعامل فرهنگ عمومی جامعه و موسیقی و ترانه، بسیار جدی و البته پر افت و خیز بوده است. بخشی از این تاریخ پرخاطره، در نقطه عطفهایش، با بهاریهها شکل گرفته است.
-
داستان شاهزادهای که پدرش را نمیشناخت
داستان «شاهزاده» به قلم متین زلمی و بازنویسی یوسف اکبری برای گروه سنی نوجوان منتشر شد.
-
یک اختتامیه متفاوت سینمایی روی عرشه کشتی
آیین پایانی هفدهمین جشنواره فیلم مقاومت در اقدامی متفاوت، روی عرشه کشتی در خلیج فارس برگزار شد.
-
کلید خوردن همزمان ۵ فیلم سینمایی جنگی در عسلویه
پنج فرمانده نظامی استانی طی اقدامی بیسابقه در عسلویه گرد هم آمدند تا تفاهم نامه ساخت پنج فیلم سینمایی جنگی را امضاء کنند؛ فیلمهایی که قرار است با مشارکت بنیاد فرهنگی روایت فتح تولید شود.
-
شب سخت تالار وحدت با مخاطبان منشوری یک کنسرت!
اجرای گروه موسیقی بوشهری در تالار وحدت که پس از مدتها انجام شد، مخاطبانش را گاه چنان به وجد آورد که مسؤولان انتظامات کنسرت در این تالار، عملا شب سختی را از نظر رعایت ضوابط منشوری از جانب مردم، سپری کردند.
-
چرا شعر سپید؟ چرا شاملو؟
یکی از تازهترین کتابهایی که در حوزه شعر منتشر شده، «شعر سپید» (پژوهشی تطبیقی در باب قالبی بی قافیه) نام دارد.
-
اعلام برندگان جایزه گرمی و نام یک ایرانی
برندگان جایزه گرمی ۲۰۲۳ در حوزه موسیقی دقیقههایی پیش در حالی معرفی شدند که نام یک ایرانی بار دیگر در میان برگزیدگان جایزه اعلام شد؛ اینبار برای یک جایزه تازه تاسیس.
-
راهاندازی صفحه ویژه «جشنواره فجر» در ایسنا
خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با راهاندازی صفحه ویژهای برای جشنوارههای فجر ۱۴۰۱، اخبار، گزارشها و تصاویر مربوط به این رویدادهای فرهنگی هنری را به صورت مجزا برای علاقهمندان اطلاعرسانی میکند.
-
روایت علی لاریجانی از نمایشی منقلبکننده / حاجقاسم از چه چیز خسته بود؟
علی لاریجانی نمایش «جانفدا» را اثری دانست که توانسته است مجاهدت شهید حاج قاسم سلیمانی را به شکل تاثیرگذار نشان دهد. او این نمایش را منقلبکننده توصیف کرد.