برای دسترسی به اخبار قدیمی‌تر، در منوی مربوطه سال و ماه را محدود کنید.
  • پادکست / روز دانشجو، امیدها و دغدغه‌ها

    پادکست صدای دانشگاه؛

    پادکست / روز دانشجو، امیدها و دغدغه‌ها

    شانزدهم آذر که به نام روز دانشجو نامگذاری شده است،‌ فرصت مناسبی است که بیشتر به دغدغه‌ها و مشکلات دانشجویان بپردازیم و تلاش کنیم با همفکری و تعامل مناسب،‌ زمینه را برای رفع مشکلات موجود و موفقیت هرچه بیشتر جوانان کشور فراهم کنیم.

  • پادکست / کار دانشجویی؛ انتخاب یا ضرورت؟

    /مجله علمی - دانشگاهی ایسنا/

    پادکست / کار دانشجویی؛ انتخاب یا ضرورت؟

    کار دانشجویی ممکن است با هدف تامین هزینه‌های زندگی یا تحصیل انجام شود یا هدف از انجام آن، مهارت‌آموزی و آمادگی برای ورود به بازار کار باشد. کار دانشجویی اما با هر هدفی که انجام شود، قطعا با نکات مثبت و منفی مختلفی همراه است. در این مسیر، همکاری و تعامل دانشگاه با دانشجویان برای فراهم کردن شرایط کار دانشجوییِ مرتبط با رشته تحصیلی، می‌تواند چالش‌ها را به حداقل ممکن برساند و بیشترین اثربخشی را در پی داشته باشد.

  • پادکست / اوقات فراغت دانشجویان زیر سایه کرونا و گرانی

    پادکست صدای دانشگاه؛

    پادکست / اوقات فراغت دانشجویان زیر سایه کرونا و گرانی

    تعطیلات سه‌ماهه تابستان می‌تواند فرصت مناسبی برای دانشجویان باشد تا به فعالیت‌های فرهنگی، تفریحی و ورزشی بپردازند؛ کارهایی که شاید در طول سال تحصیلی، زمان کمتری برای انجام آنها داشته باشند. اما سایه کرونا و البته مشکلات اقتصادی، هنوز از سر مردم کم نشده و تبعات منفی آن را می‌توان روی تغییر الگوی اوقات فراغت دانشجویان به وضوح مشاهده کرد.

  • پادکست / فکری به حال و اوضاع ناخوش علوم پایه کنیم

    پادکست صدای دانشگاه؛

    پادکست / فکری به حال و اوضاع ناخوش علوم پایه کنیم

    بسیاری از دانشجویان، اساتید و کارشناسان مسائل آموزش عالی، از حال و اوضاع ناخوش این روزهای رشته‌های علوم پایه سخن می‌گویند. نامگذاری امسال به نام سال جهانی علوم پایه، فرصت مناسبی برای رسیدگی و تلاش بیشتر برای رفع مشکلات علوم پایه در کشور است. در این قسمت از پادکست صدای دانشگاه، درباره حال ناخوش علوم پایه صحبت کرده‌ایم.

  • پادکست / دره عمیق بی‌اعتمادی میان دانشجویان و مشاوران دانشگاه

    پادکست صدای دانشگاه؛

    پادکست / دره عمیق بی‌اعتمادی میان دانشجویان و مشاوران دانشگاه

    همه گیری کووید-۱۹ زندگی همه ما را دستخوش تغییرات زیادی کرد. عزیزانی را از دست دادیم، روابط اجتماعی‌مان کمرنگ و محدودتر شد و بیش از پیش تنها و منزوی شدیم. در این بین، دانشجویان از حضور در محیط‌های دانشگاهی دور شدند و دوستی‌هایشان به فضای مجازی محدود شد. ترس از مواجهه با یک بیماری ناشناخته و مرگبار، محدود شدن روابط اجتماعی و بروز مشکلات اقتصادی عدیده، عده زیادی از مردم از جمله جوانان و دانشجویان را نیازمند مداخلات روانشناسانه کرد. در این پادکست از سری‌پادکست‌های «صدای دانشگاه»، دانشجویان پاسخ می‌دهند که چقدر مراکز مشاوره و سلامت دانشگاه‌ها در این زمینه عملکرد قابل دفاعی داشته‌اند.

  • پادکست / چالش جذابیت در برنامه‌های علمی تلویزیون

    پادکست صدای دانشگاه؛

    پادکست / چالش جذابیت در برنامه‌های علمی تلویزیون

    در شرایطی که نمی‌توان منکر نفوذ شبکه‌های مجازی در بین اقشار مختلف جامعه بویژه جوانان شد، شبکه‌های مختلف رادیو و تلویزیون که در حوزه تولید محتوای علمی و آموزشی فعالیت می‌کنند، چقدر در جذب مخاطب موفق بوده‌اند؟ آیا این برنامه‌ها نقشی در افزایش سواد علمی جامعه داشته‌اند؟ در این شماره از پادکست صدای دانشگاه، دیدگاه دانشجویان در مورد برنامه‌های علمی و آموزشی رادیو و تلویزیون را جویا شدیم.

  • پادکست / چرخش چرخ رشته‌های مهندسی

    پادکست صدای دانشگاه؛

    پادکست / چرخش چرخ رشته‌های مهندسی

    برای مهندسین، بن‌بستی وجود ندارد. می‌گویند آنها یا راهی خواهند یافت یا راهی خواهند ساخت. ذهن‌هایی پر از اندیشه‌های ناب و راه‌حل‌های خلاقانه که حرکت، پویایی و سازندگی را سرلوحه کارشان قرار داده‌اند. در این شماره از پادکست «صدای دانشگاه» ایسنا، از مجموعه تولیدات مجله علمی - دانشگاهی «سپهر دانش»، به مناسبت روز مهندس، به موضوع رشته‌های مهندسی در دانشگاه‌های ایران پرداخته‌ایم.