مدیرکل دامپزشکی استان زنجان از تشدید نظارت بر مراکز توزیع فرآورده خام دامی خبر داد.
محمدباقر حاجکاظمی در گفتوگو با ایسنا، منطقه زنجان، با اشاره به اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآوردههای دامی در ایام مبارک ماه رمضان در سطح استان زنجان، اظهار کرد: این طرح از 27 اریبهشتماه تا 27 خرداد در همه شهرستانها اجرایی میشود.
این مسئول با بیان اینکه این اکیپها به صورت ثابت و سیار در سطح استان، طرح نظارت را اجرا میکنند، ادامه داد: کارشناسان، نظارت و بازرسی را در دو شیفت کاری انجام میدهند. طوری که شیفت اول بازرسیها از ساعت 8 صبح تا 14 و شیفت دوم نیز از ساعت 14 تا 20 انجام میشود .
وی همچنین با اشاره اینکه طی ایام تعطیلات ماه رمضان، اکیپهایی به صورت کشیک در سطح استان فعال میشوند، افزود: این اکیپ اقداماتی از جمله صدور مجوزهای بهداشتی، نظارتهای قرنطینهای و مواردی از این دست را انجام میدهند .
حاجکاظمی با بیان اینکه نظارت بر حمل فرآوردههای دامی که وارد استان و از استان خارج میشود، توسط بازرسان کنترل میشود، افزود: اکیپی هم در ایام تعطیلات ماه رمضان در استان در خصوص انجام آزمایشات لازم بر روی فرآوردههای خام دامی فعال میشود؛ در واقع طی این ایام مراکز توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی از جمله قصابیها، مرغفروشیها، ماهیفروشیها و مراکز عرضه تخممرغ، مورد نظارت و بازرسی قرار میگیرد.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان با اشاره به نظارت بر خودروهای حمل فرآوردههای دامی در استان زنجان، تصریح کرد: این خودروها باید دارای سردخانه و مجوز فعالیت باشد و به لحاظ بهداشتی نیز مورد تایید بازرسان قرار گیرد. همچنین نظارت روی کشتارگاههای دام و طیور نیز طی ایام ماه مبارک رمضان تشدید میشود و نظارت بر سردخانههای مراکز نگهداری فرآوردههای خام دامی و کارگاههای فرآوری و بستهبندی پروتئینی نیز مد نظر قرار میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: اداره کل دامپزشکی استان این آمادگی را دارد که با همکاری سایر ارگانها مانند شهرداریها، فرمانداریها، جهادکشاورزی و تعزیرات حکومتی، بازرسیهای مشترک داشته باشد. این در حالی است که 9 اکیپ با 18 بازرس به تعداد اکیپهای ثابت بازرسان طی ماه رمضان افزوده میشود.