معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، با اشاره به اهمیت توسعه صنعت گردشگری در استان گفت: دولت یازدهم توجه ویژهای به رونق صنعت گردشگری دارد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه قم، سید احمد وحیدی روز جمعه در بازدید از دومین نمایشگاه تخصصی صنعت رستوران، غذا و شیرینی در محل نمایشگاه دائمی استان، افزود: با توجه به رویکرد دولت تدبیر و امید به رونق صنعت گردشگری و درآمدزایی ملی، فراهم سازی زیرساخت های توسعه تاسیسات گردشگری با حمایت از سرمایه گذاران صورت می گیرد.
وی با اشاره به اینکه استان قم پایگاه تشییع و مذهبی است، ادامه داد: در استان سالانه شاهد حضور عظیم زائران از اقصی نقاط جهان هستیم از این رو باید از این ظرفیت استفاده کرد و با معرفی و ارائه خدمات رفاهی، اقامتی و پذیرایی شایسته در جهت افزایش اشتغالزایی و درآمدزایی بهره برد.
وحیدی با بیان اینکه در استان قم 128 مجتمع پذیرایی و بین راهی فعال است گفت: این مجتمع ها زیر نظر این اداره کل مجوز بهرهبرداری دریافت کرده اند.
به گفته معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ نظارت بر وضعیت آنها به صورت دورهای و روزانه توسط تیم کارشناسی نظارت صورت می گیرد.
وحیدی ادامه داد: انجمن صنفی مجتمعهای بین راهی و گردشگری استان قم اقداماتی از جمله ساماندهی، رسیدگی بر وضعیت و تنظیم نرخ نامهها، شرکت در کمیتههای تخصصی این اداره کل و نظارت اولیه بر واحدهای تحت پوشش و مشارکت در نمایشگاهها را برعهده دارد.
وی با اشاره به برگزاری دومین نمایشگاه تخصصی صنعت رستوران، غذا و شیرینی، گفت: در این نمایشگاه تعدادی از مجتمعهای گردشگری و بین راهی خدمات پذیرایی از جمله تنوع غذایی و دسرها را به مرحله نمایش گذاشته اند که باید سطح خدمات مطلوب شود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم بر ارتقای سطح کیفیت خدمات مجتمع های پذیرایی و بین راهی قم تاکید کرد.
وحیدی افزود: نمایشگاه منوباز مهمترین فرصت برای معرفی خدماتی پذیرایی و رفاهی و رقابت کیفیت مجتمع هاست و مردم می توانند با حضور در این نمایشگاه از شیوههای جدید پخت غذای سالم و حلال و برندهای برتر و روشهای ارائه خدمات ویژه آگاهی لازم کسب کنند.
دومین نمایشگاه تخصصی صنعت رستوران، غذا و شیرینی از22 الی 25 دی ماه در ساعت 16 الی 23 دی ماه در محل نمایشگاه دائمی استان قم برپاست.