یک طلبه تازه مسلمان چینی؛

پدر و مادرم از طریق نهج‌البلاغه مسلمان شدند/ حجاب امنیت درونی ایجاد می‌کند

آنیما با بیان اینکه مردم چین انسان‌هایی لجباز نیستند، گفت: پدر و مادر من به خاطر قرائت نهج‌البلاغه  به زبان چینی مسلمان شیعه شدند.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه مازندران، فاطمه آنیما طلبه تازه مسلمان چینی امروز 28 مهرماه در همایش عفاف تجلی زیبایی اندیشه که در سینما سپهر ساری برگزار شد، با اشاره به نحوه آشنایی با اسلام گفت: قبل از اینکه مسلمان شوم در کشور چین زندگی می کردم، پدر و مادرم مسلمان بودند، اما در کشور ما بچه‌ها آزادند تا هر دین و مذهبی را که می‌خواهند خودشان انتخاب کنند.

 

وی با بیان اینکه در ابتدا کمونیست بوده است،افزود: در مدارس ما مسائل کمونیستی را تدریس و دین اسلام را دینی عقب مانده تلقی می‌کنند.

 

آنیما اظهار کرد: در سن ۱۸ سالگی ازدواج و به همراه همسرش به ایران آمد و بعد از سه سال از حضور در ایران و تحقیق، دین اسلام و مذهب شیعه را برای خود انتخاب کرد.

 

این بانوبی تازه مسلمان افزود: کشور ما حدود یک میلیارد و چهارصد میلیون نفر جمعیت دارد و از این میان حدود ۲۰ میلیون مسلمان هستند که سهم شیعه در این جمعیت یک درصد است که در مقایسه با کل جمعیت بسیار ناچیز است.

 

وی با اشاره به کیفیت مسلمان شدنش گفت: روز عاشورا در کشور ما جشنواره بزرگ غذا‌ برگزار می‌کنند  و از اینکه در این روز چه اتفاقی افتاده، چه بر سر امام حسین(ع) و یارانش آمد هیچ صحبتی در میان نیست.

 

آنیما با اشاره به اینکه در سن ۲۱ سالگی در روز عاشورا متوجه شخصیتی همچون امام حسین(ع) شدم اظهار کرد: و من آن موقع بود که مذهب شعیه را برای خود پذیرفتم و بعد از این بود که فهمیدم شیعیان چه عشقی به امام حسین (ع) و حضرت ابالفضل العباس (ع) دارند.

 

وی ادامه داد: پس از اینکه مسلمان شدم یکسال بعد به کشورم بازگشتم و برایشان از روز عاشورا گفتم و زیارت عاشورا را برایشان خواندم و شاید بتوان گفت اولین نفری در شهر و استان خود بودم که زیارت عاشورا را می‌خواندم.

 

وی با اشاره به اینکه حجاب یک امنیت درونی در انسان ایجاد می‌کند، گفت: در چین عرف این است که اگر کسی دست به سوی شما دراز کرد دست بدهید و وقتی من با مردان نامحرم این رسم را رعایت نکردم در مرحله اولیه ناراحت شدند ولی وقتی موضوع را برایشان توضیح دادم خیلی خوشحال شدند و دوست داشتند که همسرانشان چنین رفتاری داشتند.

 

آنیما با بیان اینکه مردم چین انسان‌هایی لجباز نیستند، گفت: پدر و مادر من به خاطر قرائت نهج‌البلاغه به زبان چینی مسلمان شیعه شدند.

در پایان این همایش از امیر حسین عبدی مدرس حوزه و دانشگاه، خانم آنیما از چین، سید فاطمه پاچراغی، علی پاداشی  از خبرگزاری ایسنا  و ایکنا و خانم شریفی از نشریه پژواک در همکاري با پیشبرد برنامه های ستاد احیا تلاش فراوان داشتند تقدیر بعمل آمد.

گفتنی است؛ لیشانگو، (فاطمه آنیما) دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته کلام و فلسفه است، همسر فاطمه آنیما اهل کشور چین و دارای مذهب سنی حنفی بوده که پس از آمدن به ایران و ادامه تحصیل به مذهب شیعه گرویده و مسلمان شده و نام حسن عبدالله را انتخاب می کند، و پس از گذراندن دو سال تحصیل در حوزه علمیه، در رشته ادبیات فارسی ادامه تحصیل داده و دارای مدرک کارشناسی ارشد، و یک پسربنام مهدی دارند.

  • دوشنبه/ ۲۸ مهر ۱۳۹۳ / ۱۴:۲۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: mazandaran-25993
  • خبرنگار : 50201

برچسب‌ها