مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری اراک گفت: به طور متوسط در شهر اراک در هر روز بیش از سه هزار و 900 کیلوگرم انواع پسماند بیمارستانی و بخش خصوصی تولید می شود.
محمود حسنی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، در شهر اراک هفت بیمارستان دولتی و خصوصی وجود دارد که پسماندهای آنان در هر روز توسط خودروی مکانیزه پیمانکار بخش خصوصی جمع آوری می شود و تا کنون بیش از هزار و 215 تن انواع پسماند بیمارستانی و عفونی جمع آوری شده است.
اظهار کرد: بیشترین تولید پسماند بیمارستانی متعلق به بیمارستان ولیعصر(عج) با تولید روزانه حدود هزار کیلوگرم و کمترین آن متعلق به بیمارستان آیت الله خوانساری با تولید روزانه 250 کیلوگرم پسماند است.
حسنی ادامه داد: همچنین بیش از 200 پزشک و درمانگاه و آزمایشگاه بخش خصوصی طرف قرارداد با این سازمان هستند که روزانه پسماندهای عفونی آنان توسط پیمانکار بخش خصوصی جمع آوری و به محل دفن منتقل می شود.
مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری اراک گفت: به منظور رعایت موازین بهداشتی و کاهش آلودگی های ناشی از اختلاط پسماندهای عفونی با پسماندهای عادی، سازمان تا کنون بیش هزار کیلوگرم پلاستیک زرد رنگ با آرم سازمان و پسماندهای عفونی بین پزشکان طرف قرارداد توزیع کرده است.
وی افزود: همچنین بیش از 35 عدد سطل پسماند عفونی زرد رنگ با آرم مشخص با حجم 120 و 240 لیتر جهت انباشت بهداشتی پسماندهای عفونی تحویل مراکز بهداشتی و ساختمانهای پزشکان سطح شهر شده است.
حسنی یادآور شد: در این مدت بیش از ده بار جهت نظارت و سرکشی از میزان تولید، نحوه ذخیره سازی و روند جمع آوری پسماندهای بیمارستانی و بخش خصوصی به صورت مشترک با همکاری کارشناسان اداره کل حفاظت محیط زیست استان و مرکز بهداشت شهرستان اراک بازدید بعمل آمده است.
مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری اراک افزود: در حال حاضر تمامی بیمارستانهای سطح شهر دارای سطل زباله مکانیزه 700 و 1100 لیتری جمع آوری پسماندهای بیمارستانی هستند که این امر باعث شده است ساعات جمع آوری کاهش و نیز رعایت موارد بهداشتی افزایش یابد.
وی خاطرنشان کرد: حضور کارشناسان مرکز بهداشت و سازمان نظام پزشکی به منظور انعقاد قرارداد جمع آوری پسماندهای عفونی بخش خصوصی از ابتدای سال به مدت 45 روز باعث شد بیش از 200 مطب و آزمایشگاه بخش خصوصی نسبت به انعقاد قرارداد جمع آوری اهتمام ورزند.