/گزارش/<br>بازار روز ساوه و گلایه‌هایی که شنیده نمی‌شوند

شهرستان ساوه به عنوان یکی از مهاجر پذیرترین نقاط کشور به دلیل جاذبه های صنعتی و کشاورزی و همچنین نزدیکی به پایتخت با کمبود فضاهای تجاری و خدماتی روبروست از این روز هر از گاهی در نقاط مختلف شهر بازارهایی با عنوان بازار روز در طول ایام هفته ایجاد می شود.
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه مرکزی، از فواید برپایی چنین بازارهایی خریدن اجناس و مایحتاج روزمره مردم با نازلترین قیمت و تنظیم بازار عرضه و تقاضا در کنترل قیمتهاست. اصولا چنین رویکردی در تامین کالای مصرفی خانوارها با استقبال روزافزون شهروندان ساوه ای مواجه شده است اما برخی از کاستی های موجود در برپایی این بازارها موجب گلایه مندی فروشندگان و خریداران شده است.
 
"رضا صادقی" یکی از فروشندگان بازار روز ساوه در این خصوص به خبرنگار ایسنا گفت: محیط هایی که برای فروش اجناس از سوی پیمانکاران اداره بازرگانی و شهرداری در نظر گرفته شده است عمدتا زمینهای رها شده با کاربری کشاورزی و بدون زیر ساخت لازم از جمله خدمات شهری و فضا سازی مناسب و نیز مکانهایی برای تخلیه نخاله های ساختمانی و زباله هاست.
 
 وی در خصوص شرایط واگذاری این بازار روزها افزود: شرایط عادلانه ای برای واگذاری غرفه ها به فروشندگان وجود ندارد و با درخواست یک فروشنده غیر بومی و تازه وارد و عرضه اجناس با قیمتی پایین تر از دیگر غرفه ها بهترین مکان به آنها تعلق می گیرد.
 
"علیمراد آبنوس" یکی دیگر از فروشندگان نیز خواستار فراهم نمودن فضای مناسبی برای اینگونه بازار روزها شد و گفت: باید فضای مناسبی با شرایط مختلف آب و هوایی برای غرفه ها فراهم گردد چرا که تابستان بسیار گرم و زمستان بسیار سرد این شهر مشکلات عدیده ای را برای فروشندگان به همراه داشته و اگر محیطی مناسب در نظر گرفته شود و هزینه های آن نیز توسط فروشندگان تامین شود خدمات دهی به مردم بهتر صورت می گیرد.
 
وی افزود: نبود سرویس بهداشتی و نمازخانه یکی دیگر از مشکلاتی است که گریبانگیر فروشندگان و خریداران می باشد و بعضا باید مسافتهای طولانی را برای رسیدن به سرویس بهداشتی و یا اقامه نماز طی کنیم.
 
"احمداله رضایی" فروشنده دیگر بازار روز نیز خواستار افزایش امنیت و استقرار پلیس در این مکانها شد و اظهار کرد: به دلیل استقبال قابل توجه شهروندان از بازار روز و احتمال بروز هنجارهای اجتماعی استقرار پلیس در اینگونه اماکن ضروری است.
 
وی همچنین از عبور و مرور موتورسیکلتهایی که با سرعت زیاد از بین جمعیت عبور می کنند نیز گلایه کرد و افزود: برخی از موتورسواران بازار روز را با پیست موتور سواری اشتباه گرفته اند و حرکات خطرناکی را هم برای خود و هم برای شهروندان ایجاد می کنند.
 
"کریم خسروی" از خریداران بازار روز نیز گفت: با اقدام ارزشمند اداره بازرگانی بسیاری از شهروندان اقلام مورد نیاز خود را با قیمت مناسب از این گونه بازار روزها تهیه می کنند که شایسته تقدیر است.
 
وی ضمن ابراز رضایت از قیمتها و کیفیت اجناس ارائه شده در بازار روز افزود: تنها گلایه ما از مسوولان برخورد با متکدیانی است که اغلب از کشورهای دیگر به ساوه می آیند و در بازار روز اقدام به تکدی گری می کنند که لازم است با اینگونه افراد طبق قانون برخورد شود.
 
"سمیه ارجمندی" نیز که قصد خرید خشکبار در این بازار روز را داشت گفت: به دلیل عدم رعایت بهداشت در غرفه های خشکبار خریداران رغبتی برای خرید اقلامی مانند خرما، بادام و کشمش و ... را ندارند چرا که فاقد بسته بندی است و آلودگی دارد.
 
وی افزود: وظیفه غرفه داران این است که محصولات کاملا بهداشتی و سالم را به مردم عرضه کنند و مسوولان بهداشت نیز باید با متخلفان که موازین بهداشتی را رعایت نمی کنند برخورد کنند و مانع از فروش محصولات غیر بهداشتی شوند.
 
در همین ارتباط  مدیر صنعت، معدن و تجارت ساوه نیز در این خصوص به خبرنگار ایسنا گفت: فعالیت بازار روز در شهرستان ساوه در راستای سیاستهای حوزه بازرگانی و با همکاری شهرداری و با هدف تنظيم بازار و دسترسي آسان مردم به كالاهاي اساسي و افزايش سطح رفاه عمومي در 7 نقطه از نقاط پر جمعیت شهر صورت می گیرد.
 
"نصرت الله موسوی " افزود: طبق بررسی های به عمل آمده در نقاطی که جمعیت زیادی را به خود اختصاص داده اند بازار روز برپا گردیده است ضمن اینکه باید اماکنی انتخاب شوند تا شهروندان از نقاط مختلف شهر به راحتی بتوانند اقلام مورد نیاز خود را از بازار روز تهیه کنند.
 
 وی با در خصوص عدم وجود سرویس های بهداشتی و نماز خانه در بازار روزها گفت: امور خدماتی بازار روز به عهده شهرداری است و لازم است که در این گونه اماکن این موارد لحاظ شود با این حال مکانهای انتخاب شده برای بازار روز بعضا در مجاورت با مساجد، حسینیه ها و پارک هاست و فروشندگان و خریداران می تواند از چنین مکانهایی استفاده کنند؛ ضمن اینکه غرفه ای نیز به عنوان نماز خانه در بازار روزها تعیین شده است.
 
 این مقام مسوول در بخش دیگری از این گفت و گو از احداث بازارهای ثابت در 11 نقطه شهر خبر داد و تصریح کرد: ایجاد بازارچه های محلی ثابت در مناطقی مانند شهرک فجر، حاج بلوک، طالقانی، بهزیستی، امیر کبیر، بسیج، پیک نیک گاز و ... در تعامل با شهرداری صورت می گیرد.
 
موسوی با اشاره به اینکه در این بازارچه ها میوه، تره بار ، مواد پروتئینی و ... عرضه می گردد، خاطر نشان کرد: با تصویب این طرح در جلسه کمیته تنظیم بازار شهرستان و آماده سازی آن توسط شهرداری به زودی شاهد عملیاتی شدن آن خواهیم بود.
 
 گزارش از علی فرقانی: خبرنگار ایسنا - منطقه مرکزی
  • سه‌شنبه/ ۲۷ دی ۱۳۹۰ / ۰۹:۰۰
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: markazi-41925
  • خبرنگار : 50212

برچسب‌ها