در یادواره شهدای کارمندی و مراسم تجلیل از رزمندگان و ایثارگران ادارات ساوه مطرح شد:<BR>برگزاری يادواره‌هاي شهدا موجب زنده‌تر شدن فرهنگ ايثار وشهادت در جامعه مي‌شود

همزمان با فرا رسیدن دهه مبارک فجر یادواره 28 شهید کارمندی و مراسم تجلیل از رزمندگان و ایثارگران ادارات به همت پایگاه مقاومت بسیج اداری امام هادی (ع) دانشگاه پیام نور مرکز ساوه و حوزه مقاومت بسیج کارمندی حضرت نوح (ع) و با حضور خانواده‌های معظم شهدا و جمعی از ایثارگران و مسوولان در دانشگاه پیام نور برگزار شد.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه مرکزی، حجت‌الاسلام محمد قدرتی از سخنرانان و مداحان مسجد مقدس جمکران و هیات رزمندگان اسلام در این مراسم معنوی گفت: به برکت انقلاب اسلامی ایران، ندای اسلام تمام دنیا را خواهد گرفت.

 

وی افزود: سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در تداوم راه امام و شهدای والامقام است و این چیزی است که ملت‌های دیگر مثل تونس و مصر را بیدار می‌کند.

 

قدرتی با اشاره به اینکه در طول عمر با برکت انقلاب اسلامی بیش از 180 هزار شهید را تقدیم انقلاب کرده‌ایم، ادامه داد: ما نیاز به شهدا داریم و همین افتخار برای ما بس که توانسته‌ایم فرهنگ ایثار و شهادت را در تمام نقاط به ویژه در مراکز علمی و دانشگاه‌ها ترویج کنیم.

 

وی با بیان عوامل رستگاری از نظر قرآن کریم، اظهار داشت: تزکیه نفس و تهذیب روح به عنوان اولین عامل رستگاری از نظر قرآن کریم معرفی شده است و این ویژگی در شهدای ما بود چرا که این عزیزان روحشان پاک بود و اسیر خواسته‌های دنیوی و مادی نشدند.

 

قدرتی جهاد در راه خدا و صبر را از دیگر عوامل مهم رستگاری از نظر قرآن کریم ذکر کرد و گفت: مصداق واقعی جهاد در راه خدا شهدا هستند و از آنجائیکه تقوی مهمترین ویژگی شهدا بود و شرافت عالم دنیا و و آخرت نیز به تقوی بستگی دارد، لذا یکی از ارکان 8 سال دفاع مقدس تقوی و توسل به اهل بیت (ع) بود .

 

امام جمعه موقت ساوه نیز در این مراسم با بیان آیات و روایاتی در باب جهاد و شهادت گفت: برپایی این ‌گونه آیین‌ها علاوه بر زنده‌ نگه داشتن یاد و خاطره شهدا، سبب ترویج آرمان های آنان در بین جوانان و نسل های جدید می شود.

 

حجت الاسلام حسنعلی قربانی انقلاب اسلامی را دارای تأثیرات مثبت فراوان  و دست یابی به پیشرفت‌های چشمگیر و کم نظیر در زمینه های مختلف فرهنگی، سیاسی و اقتصادی بیان و تأکید کرد: انقلاب اسلامی فرصت مناسبی را برای ارائه خدمت به مردم فراهم کرد.

 

وی برگزاري يادواره‌هاي شهدا در دانشگاه‌ها را توفيقي در راستاي ترويج فرهنگ ايثار دانست و تصریح کرد‌: برگزاری اینگونه مراسم‌ها در واقع انسجام بخشیدن به فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه را به دنبال خواهد داشت.

 

رئیس دانشگاه پیام نور مرکز ساوه نیز در سخنانی با گرامیداشت دهه مبارک فجر‌، با بیان اینکه برگزاری یادواره شهدا رایحه دلنشین شجاعت‌، شهادت و ایثار به مشام می‌رسد‌، افزود‌: برگزاری یادواره شهدا کم شدن فاصله بین نسل‌هاست که موجب فراموش شدن گذشته خویش نشوند چرا که اگر این نسل و نسل‌هایی که انقلاب و جنگ را ندیده‌اند از آنچه بر کشورشان گذشته بی‌اطلاع باشند و با فرهنگ اسلافشان پیوند نخورند یقینا استحاله فرهنگی آنها را به سمت و سویی سوق خواهد داد که منافع ابرقدرتان اقتضا می‌کند از این رو برگزاری یادواره شهدا در دانشگاه‌ها با زمینه سازی که شد ضرورت پیدا می کند.

 

گیتی صلاحی اصفهانی ادامه داد: این حرکت در گذر زمان و برای نسل‌های آتی یادآور زمانی است که روزی در برابر تمام ابرقدرت‌های دنیا ایستاده‌ایم و یکه و تنها با اتکا به قدرت ایمان در برابر جهل در کشور جنگیده‌ایم و موفقیت‌های امروزمان هم نشان از رشد روحیه شهادت طلبی دارد.

 

وی با بیان اینکه شهدا بزرگترین اسطوره‌های فداکاری‌، ایمان و عزت ایران اسلامی هستند‌، اظهار داشت‌: با گسترش و تعمیق فرهنگ ایثار و خودباوری می‌توان به توسعه‌، پیشرفت و آبادانی کشور شتاب بیشتری بخشید و آن را در راستای اهداف والای اسلامی هدایت کرد.

 

رئیس دانشگاه پیام نور ساوه ادامه داد‌: در این میان نباید از تولید علم و فناوری همراه با ایمان و تعهد غافل شد علمی که شرط اول استقلال و پیشرفت جامعه است ایمانی که منجی جهان معاصر است وبه سخن سید شهیدان اهل قلم سید مرتضی آوینی‌، ایمان‌، منجی جهان فرداست چنانکه منجی ایران شد و انقلاب اسلامی را به سرچشمه جوشان انقلاب معنوی و دینی در سراسر جهان مبدل کرد.

 

صلاحی اصفهانی تجلیل از ایثارگران و جانبازان را به عنوان عامل پیوند نسلهای انقلاب ذکر کرد و بیان کرد‌: در حقیقت یادواره و یادبود برای بودها داریم که بتوانیم آنها را در کنار خودمان احساس کنیم آنهایی که در عمل به وظیفه انسانی خویش در زمان ظلم و ستم برای دفع تجاوز جهاد کردند و نه از سر اجبار و منافع بلکه داوطلبانه به سمت دشمن رفتند و امنیت ، آزادی و استقلال کشور را به ارمغان آوردند.

 

مسوول حوزه مقاومت بسیج کارمندی حضرت نوح (ع) نیز در گفتگو با خبرنگار ایسنا پیرامون اهداف برگزاری این یادواره گفت‌: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهیدان و حرکت در مسیر آرمان‌های امام راحل، شهدا و عدم فراموش کردن آنها در گذر زمان‌، اشنا کردن نسل جوان دانشگاهی و علمی جامعه نسبت به شهدا و اهداف آنها به عنوان جلوه‌های ایثار به عنوان راههای مصونیت جوانان جامعه از تهدیدهای جنگ نرم از مهمترین اهداف برگزاری این یادواره بود.

 

عباس کبیری تجلیل از خانواده های معزز شهدای کارمندی و تکریم مقام شامخ رزمندگان و ایثارگران اداری را از دیگر اهداف برگزاری این یادواره ذکر کرد و افزود‌: برگزاري يادواره‌هاي شهدا موجب زنده‌تر شدن فرهنگ ايثار وشهادت در جامعه مي‌شود و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی نيز فرصت مناسبي براي پرداختن به اين موضوع است.

 

وي اضافه کرد: يکي از راهکارهاي مهم خنثي کردن توطئه‌هاي فرهنگي دشمن در جنگ نرم توسعه فرهنگ ايثار وشهادت در جامعه است که با برگزاري يادواره‌ها مي‌توان اين در اين راستا بيشتر تلاش کرد.

 

خاطر نشان می کند در این همایش از خانواده 28 شهید کارمندی با اهداح تندیس مراسم تجلیل شد.

 

گفتنی است که شهدای کارمندی شهرستان ساوه شهیدان محمد رحیم سروی، نصرت اله کرمی، مهدی نظر سروش، مهدی پرندک، سید ابوالفضل سبط احمدی، اسماعیل اسدی، اسماعیل قربانی، حسین غلامی، محمد تقی صفری، حسین شهابی فرد، فریدون راحتی، شعبان علی فلاحتی، محد باقر کاظمی، مهدی نظر فخاری، محمد تقی امیرآبی، علی یار، ابوالفضل فاضل سمیعی، محرم علی قربانی، محرم علی احمدی، ابوالقاسم پیران، مطلب غلامی، عبدالله طبیبی راد، حسن سعیدی، علی پیرونظر، عباس کارگر، اسداله ارجمند، ناصر صلاحی و عطاء اله مداح هستند.

  • پنجشنبه/ ۱۴ بهمن ۱۳۸۹ / ۱۲:۰۲
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: markazi-4137
  • خبرنگار : 50212