احمد اميري در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در خوزستان بيان كرد: از بين رفتن محوريت و به وجود آمدن خود كامهايي در شعر باعث به وجود آمدن رخوت در آن شده است.
وي افزود: برخي براي خودشان سبك ايجاد كرده و به يك خودباوري بيجا در اين زمينه رسيدهاند. در واقع آنها سعي ميكنند كار نيما يوشيج را تكرار كنند كه البته اين تكرار نادرست است.
او خاطرنشان كرد: نيما زماني دست به تغيير زد كه واقعا نياز بود اما شاعران امروز به نياز فكر نميكنند بلكه به شهرتي كه ممكن است اين تغيير براي آنها به دنبال داشته باشد توجه ميكنند. اين تغيير باعث بر هم خوردن شكل ساختاري شعر نو و سپيد شده است.
اميري توضيح داد: به دليل فعال نبودن چهرههاي ادبي امروز رخوت و گسستگي در شعر در 2 سال اخير بيشتر شده است. هر چه تحولات اجتماعي ما در جامعه بيشتر باشد به دنبال آن شعرها نيز بايد بيشتر شود.
وي ادامه داد: تحولات سياسي و اجتماعي بستر مناسبي براي فعاليت شاعران ايجاد ميكند زيرا شاعر نياز به انگيزه جديد براي سرودن شعر دارد تا انديشههاي گذشتگان را تكرار نكند. تكرار انديشههاي گذشتگان آسيبهاي شعري ما است.