شفیعی: مقاومت کلیدواژه دنیای امروز است/تکریم شهدا تحسین تصمیم‌گیری درست آن‌ها است

رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان در سیزدهمین سالروز گرامیداشت تدفین شهدای گمنام در دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز، با اشاره به این‌که کلیدواژه دنیای امروز مقاومت است، حاکمان حجاز را ابزار دست اربابان خود دانست و گفت: شهادت آیت‌الله شیخ باقر النمر نقطه سقوط حکام حجاز است.

 

به گزارش خبرنگار علمی و آموزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحسن شفیعی در این مراسم که امروز 16 دی‌ماه در محل یادمان شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز برگزار شد، ضمن قدردانی از حضور دانشگاهیان و دیگر افراد در این مراسم، به خاکسپاری شهدای گمنام دانشگاه در 16 دی‌ماه سال 81 اشاره و اظهارکرد: کسانی که در سال 81 حاضر بودند به خاطر دارند که در ظهر روز 15 دی، یعنی یک روز قبل از خاکسپاری شهدا، از آن‌ها دعوت کردیم که فردا در مراسم تدفین شرکت کنند.

 

وی افزود: در آن روز نکته‌ای را یادآور شدم که این پنج شهید در اینجا مهمان ما خواهند بود ولی اتفاقی که می‌افتد این است که پنج مادر و پنج خانواده برای همیشه در انتظار عزیزانشان خواهند بود؛ درست است که این شهدا به دانشگاه ما وارد می‌شوند اما در یک جای کشور مادری برای همیشه خواهد گفت که ای کاش فرزندم برگشته بود، ای کاش مزاری داشت و نشانی داشت.

 

شفیعی ادامه داد: آن روز به همکاران و دانشگاهیان گوشزد کردم که قرار بر این باشد که ما خانواده این شهدا شویم.

 

رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان بیان کرد: امروز خوشحالم که این مزار در این سال‌های طولانی کانون توجه شما ماند، هیچ‌گاه غریب نشد، بی‌زائر نبود و از یادها نرفت؛ در کنار این افتخار که اولین دانشگاه دولتی میزبان شهدای گمنام هستید، این توجه به مزار شهدا خود افتخار دیگری است.

 

وی با بیان این‌که در برخی دانشگاه‌های کشور شهدای گمنام با تدفین در دانشگاه غریب‌تر شده‌اند و بعد از تدفین هیچ مراسمی برایشان برگزار نشده است، گفت: غیرت انقلابی و دینی و احساسات پاک دانشگاهیان این دانشگاه، این اتفاق زیبا را رقم زد که اینجا تبدیل به قبله و کعبه طواف شما شده است. آرزو می‌کنم به زودی شاهد تجدیدبنای این یادمان باشیم چرا که این ساختمان در بضاعت دانشگاه در سال 81 بود که با علاقه همه اهل دانشگاه بنا شد.

 

شفیعی با اشاره به آیه "خَلَقَ الْمَوْتَ وَالْحَيَاةَ لِيَبْلُوَكُمْ أَيُّكُمْ أَحْسَنُ عَمَلًا" یادآور شد: این یک سنت الهی است که ما در زندگی پیوسته در حال تصمیم‌گیری هستیم. موافقت‌ها و مخالفت‌ها، گفتن و نگفتن، ایستادن و حرکت کردن، این کلام صریح پروردگار است که شما را آفریدیم تا محک بزنیم و ببینیم چگونه رفتار می‌کنید. ملاک در انتخاب و گزینش زیبایی، زیباکاری و تصمیم پسندیده است.

 

رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان تصریح کرد: این‌که ملتی درست تصمیم بگیرند، موضوع مهمی است و هر چه آن تصمیم مهم‌تر و دشوارتر باشد، هزینه تصمیم نیز بیشتر خواهد بود. مقایسه کنید هنگامی را که ملت ما در 31 شهریور سال 59 با یک هجوم کوبنده مواجه شد با شرایطی که ملت فلسطین هم‌اکنون طی هفت دهه با آن دست و پنجه نرم می‌کند. اگر ملت ما در آن روز در برابر آن هجوم غیر قابل انتظار و پیش‌بینی‌نشده تسلیم می‌شد و آنچه داشت واگذار و جان خود را حفظ می‌کرد اما عزتش را می‌داد، وضع امروز ما این نبود.

 

وی افزود: هنگامی که هیأت نمایندگی فلسطین در سال 66 نزد امام (ره) آمد و شرایط خود را گزارش داد، امام(ره) یک جمله فرمود؛ کار شما با مذاکره و گفت وگو حل نخواهد شد. امام(ره) به هیأت فلسطین فرمودند که قرآن را در یک دست و سلاح را در دست دیگر خود بگیرید، این راه شماست.

 

شفیعی خاطرنشان کرد: معادله منطقه و  وضع مردم فلسطین با این تغییر روش عوض شد. امروز مقاومت نه فقط برای ما، بلکه برای نظام سلطه یک واژه آشناست. کلیدواژه دنیای امروز مقاومت است، اتفاقی که در بحرین، یمن، عراق و سوریه جاری است همین کلمه است.

 

رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان با بیان این‌که هر چقدر تبلیغ و تحلیل صورت گیرد یک نکته غیر قابل انکار است، اظهار کرد: آن نکته این است که قدرت‌مداران امروز می‌دانند، هیچ‌گاه چنین اتفاقی نمی‌افتد که آن‌ها برای ملت‌ها تصمیم بگیرند و سرنوشت آن‌ها را رقم بزنند. دولت حجاز بیش از یک سال است که تلاش می‌کند ملت یمن را به زانو در آورد اما این اتفاق نیفتاد بلکه صحنه بازی به خانه خودشان انتقال پیدا کرد.

 

وی با اشاره به این‌که امروز حکام سعودی افرادی را واسطه قرار می‌دهند تا انصارالله در یمن با آن‌ها پای گفت‌و‌گو بنشینند ولی آن‌ها نمی‌پذیرند، گفت: روزگاری که یک متجاوز بتواند صحنه را بسازد گذشته است و این امر مدیون کاری است که جوانان ما انجام دادند.

 

شفیعی ادامه داد: اگر هنگامی که امام(ره) مردم را به ایستادگی و مقاومت دعوت کرده بود ملت ما تصمیم به مقاومت نمی‌گرفتند صحنه زندگی و جامعه ما اکنون طور دیگری بود و امروز دیگران برای ما تصمیم می‌گرفتند و وقایع را رقم می زدند، آنچنان که در بسیاری از نقاط دیگر جهان شاهد آن هستیم.

 

رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان بیان کرد: به نظر من یکی از پیام‌های تکریم شهیدان این است که ما از کسانی که در زمان تصمیم‌گیری، درست تصمیم گرفتند و این موضوع با گذشت روزگار ثابت شد، تکریم می‌کنیم. ملت ما خواستند که داغ تصرف لحظه‌ای و دقیقه‌ای خرمشهر به دل دشمن بماند و هر متجاوزی از زمین، هوا و دریا باید بداند که این ملت نقطه کابوس و پایان رؤیای متجاوزان خواهد بود.

 

وی با اشاره به این‌که ایستادن در کنار این پنج شهید در این 13 سال در حقیقت تحسین آن‌هاست برای تصمیمی که گرفتند، اظهار کرد: این شهیدان درست عمل کردند که ما امروز در برابر فرزندانمان سرافکنده نیستم. اگر شهدا ایستادگی نکرده بودند ما امروز باید حکایت دیگری از سال‌های 59 تا 67 برای فرزندانمان تعریف می‌کردیم.

 

شفیعی افزود: امروز به مقاومتی که شهیدان کردند، افتخار می کنیم و این راهی است که ادامه دارد. یک روز در هویزه مقاومت صورت گرفت، یک روز در کربلای چهار و پنج و امروز هم در سلسه شهیدان، یک عالم مجاهد همین خط را ادامه می‌دهد.

 

رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان با اشاره به خبری که اخیرأ منعکس شده است، گفت: شاهد بودیم که به آیت‌الله شیخ باقر النمر پیشنهاد شد که حکم ایشان را لغو می‌کنند مشروط به این‌که از حاکم حجاز برای عفوشدن تقاضای مکتوب کند یا خانواده‌ وی به‌صورت رسانه‌ای درخواست عفو کند؛ ایشان هیچکدام را نپذیرفت و گفت نه من چنین کاری می‌کنم و نه خانواده من مجازند درخواست عفو دهند. من به تشخیصی که دادم عمل کردم.

 

شفیعی ادامه داد: این خون مظلوم و بی‌گناه نقطه سقوط حکام حجاز است. حاکمان حجاز جرأت این کار را نداشتند. انسان‌هایی که شب و روزشان تنها به حوزه کاری جانداران می‌گذارد جرأت چنین کاری را ندارند و به نیابت از دیگران این کار را کردند. آن‌ها حکامی هستند که نقطه آرزوهایشان امیال نفسانی است. در کارنامه سران سعودی یک نقطه مثبت و روشن وجود ندارد و به سان حیواناتی هستند که روی دو پا راه می‌روند. حتی برخی آن‌قدر در منجلاب فساد سقوط کردند که روی دو پا هم نمی‌توانند راه بروند.

 

وی با بیان این‌که این حاکمان ابزار دست اربابان خود شده‌اند، گفت: بدون تردید خون این عالم و مجاهد شهید این حاکمان را به زیر خواهد کشید. این وعده الهی است که اگر خونی به ناحق به زمین ریخته شود، خدای متعال خودش ولی دم و خونخواه خون مظلومان است.

 

رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان با اشاره به این‌که تا زمانی که این شهادت‌ها وجود دارد؛ ما زنده هستیم تأکید کرد: شهدا علائم حیاتی و نبض یک جامعه هستند و هنگامی که جامعه‌ای زنده باشد شهید می‌دهد، جوان می‌دهد، فریاد می‌زند، خون می‌دهد و بدن مطهرش به زمین می‌افتد.

 

شفیعی افزود: ما افتخار می‌کنیم که در فرهنگ اهل بیت آموخته‌ایم که تسلیم نشویم و خطاب به اصحاب امام حسین(ع) بگوییم ای کاش با شما بودیم؛ این با اهل بیت بودن همان اتفاقی است که در هویزه، شلمچه و امروز در سوریه برای شهدای مدافع حرم افتاد.

 

وی با اشاره به نقلی از همسر یکی از شهدای مدافع حرم، گفت: تعریف می‌کرد که همسر من آرام نداشت؛ من گاهی شب‌ها بیدار می‌شدم و می‌دیدم که او بیدار و بی‌تاب است. وقتی پرسیدم چرا نمی‌خوابی جواب داد از فکر این‌که حرم مطهر حضرت زینب(س)  تصرف شود، نمی‌توانم بخوابم. نمی‌توانم به این موضوع فکر کنم که من باشم و حرم حضرت زینب(س) مورد اهانت و تعرض قرار گیرد.

 

رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان ادامه داد: قطعأ اگر این شهید در روز عاشورا همراه امام حسین(ع) بود، جزو شهدا بود و اگر در رکاب حضرت حجت(عج) بود، جزو شهدای امام زمان بود و نشان داد که ادعاها باید جایی محک بخورند؛ شهدای مدافع حرم، عیار و محک این ادعاها هستند.

  • چهارشنبه/ ۱۶ دی ۱۳۹۴ / ۱۴:۵۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: khouzestan-69345
  • خبرنگار :