قائممقام و معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: به دنبال جدا کردن تشکیلات اداری دانشکده از دانشگاه علوم پزشکی اهواز و مستقلشدن آن هستیم.
دکتر امیرهوشنگ باورصاد در گفتوگو با خبرنگار علمی و آموزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان، در خصوص تحول نظام آموزش پزشکی اظهار کرد: تغییرات در دانشکده بیشتر از لحاظ کمیت خواهد بود. در طرح تحول آموزش پزشکی محتوای آموزش نیز دچار تغییر خواهد شد.
وی افزود: دانشکده علوم پزشکی شوشتر و پس از پنج سال از آغاز فعالیت دارای 6 رشته مامایی، پرستاری، تغذیه، بهداشت، فوریتهای پزشکی و اتاق عمل است. در طرح تحول نظام آموزش پزشکی به افزایش نیروی انسانی تأکید شده است به همین جهت امسال در رشته پرستاری افزایش پذیرش 100 درصدی داشتیم.
قائممقام دانشکده علوم پزشکی شوشتر با بیان اینکه این دانشکده جزو دانشکدههای تیپ سه وزارتخانه است، گفت: برای توسعه بیشتر در دانشکده نیاز است که از نظر تشکیلاتی ارتقا یابد و مستقل شود؛ این موضوع در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مطرح شده است و پیگیر آن هستیم تا مجوز مستقلشدن دانشکده را اخذ کنیم تا بتوان بهصورت مستقیم برای جذب هیأت علمی در دانشکده اقدام کرد.
باورصاد تصریح کرد: در دانشکده علوم پزشکی شوشتر توان علمی و پژوهشی برای مستقلشدن وجود دارد؛ همچنین ظرفیت فیزیکی لازم برای توسعه وجود دارد؛ اکنون در دانشکده از توان اعضای هیأتعلمی برجسته دانشگاه علوم پزشکی اهواز استفاده میشود.
وی خاطرنشان کرد: از نظر پژوهشی نیز دانشکده شوشتر تنها دانشکده علوم پزشکی در تمام کشور بود که در شانزدهمین کنگره سالانه ملی و ششمين کنگره بينالمللی پژوهشی دانشجويان علوم پزشکی کشور شرکت کرد و مورد تحسین قرار گرفت؛ این حضور نشاندهنده توان پژوهشی دانشکده است.
قائممقام دانشکده علوم پزشکی شوشتر با اشاره به اینکه در دانشکده تحولات بسیاری ایجاد شده است، بیان کرد: برای توسعه و گسترش بیشتر دانشکده باید از نظر تشکیلاتی مستقل شود.