علی‌نقی طاهری کتاب‌هایی درباره سیما و سینمای خوزستان می‌نویسد

علی‌نقی طاهری 2 کتاب با نام‌های "55 سال سیما در خوزستان" و "سینمای اروند" تالیف می‌کند. 

این نویسنده سینمایی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ـ منطقه خوزستان ـ اظهار کرد: کتاب "55 سال سیما در خوزستان" تقریبا 600 صفحه دارد و درباره تاریخ تلویزیون در خوستان است. تلویزیون آبادان از سال 1338 تأسیس شد و دومین تلویزیون بعد از تهران بود. این تلویزیون تا سال 59 در آبادان بود اما بعد از جنگ آن را به اهواز منتقل کردند و دوباره سال 74 بعد این تلویزیون در آبادان راه‌اندازی شد. 

او گفت: در این کتاب به تاریخ تلویزیون، افرادی که آن زمان در تلویزیون فعالیت می‌کردند،‌ تولیدات و شرح حال و خاطرات خبرنگاران زمان جنگ آورده شده است. 

طاهری همچنین با اشاره به کتاب "سینمای اروند" گفت: این کتاب درباره سینما در اروند، آبادان و خرمشهر است و درباره نگاه سینمای ایران به اروند و نیر فیلم‌های سینمایی که قبلا در آبادان ساخته شده به همراه تحلیل است. 

وی اظهار کرد: در این کتاب به وضعیت سالن‌های سینمای آبادان و خرمشهر هم اشاره شده است و بخش دیگری از کتاب را نیز به فیلم‌سازی آبادان و خرمشهر اختصاص داده‌ام. 

این نویسنده درباره شیوه جمع‌آوری اطلاعات این کتاب توضیح داد: برای کتاب «سیما در خوزستان» با بازنشسته‌های صدا و سیمای خوزستان مصاحبه کرده‌ام و از عکس‌هایی که موجود است و صدا و سیما مرکز نیز کمک گرفته‌ام. 

طاهری با اشاره به هدف از انتشار این کتاب‌ها اظهار داشت: من اعتقاد دارم خوزستان پتانسیل سینمایی فراوانی دارد. تقریبا 10 تا 15 سال است که اشخاصی مانند ناصر تقوایی، کیانوش عیاری و... نداریم. بنابراین می‌خواهم سابقه سینمای ما و تاریخ آن حفظ شود. نسل امروز ممکن است 20 سال دیگر اصلا یادشان نیاید که خوزستان سینما داشته است.

پیشتر از این نویسنده سینمایی کتاب " چهل سال سینمای خوزستان" چاپ و منتشر کرده است.

  • سه‌شنبه/ ۲۴ شهریور ۱۳۹۴ / ۰۱:۴۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: khouzestan-65160
  • خبرنگار :