دكتر نصرالله امامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در خوزستان خاطرنشان كرد: سالها قبل از انقلاب یك برنامه رادیویی بود كه مرحوم ابوالقاسم انجوی شیرازی (حافظ شناس) آن را اداره میكرد و چند كتاب هم با استفاده از آن برنامه رادیویی چاپ كرد كه یكی تحت عنوان « فرهنگ مردم» است.
وی افزود: درباره این كه بانك اطلاعاتی در خصوص ادبیات شفاهی تشكیل شده باشد یا نه اطلاعی ندارم. مركزی را هم برای این كار سراغ ندارم اما فكر كنم تشكیل بانك اطلاعاتی برای ادبیات شفاهی بر عهده بخشی از فرهنگستان است.
امامی ادامه داد: ادبیات شفاهی ما حضور خودش را دارد ولی برای این كه مردم استقبال كنند باید نمود عینیاش را هم داشته باشد. یعنی باید ثبت شود و در برنامههای تلویزیونی و رادیویی از آن استفاده شود و پژوهشهای دانشگاهی درباره آن صورت گیرد.
این عضو هیات علمی دانشگاه تصریح كرد: ادبیات شفاهی باید شناسانده شود تا ارزش آن محسوستر شود. در این حالت است كه میتواند جایگاه خودش را پیدا كند.
او با اشاره به استقبال نویسندگان از ادبیات شفاهی اظهار كرد: طبعا اگر ادبیات شفاهی با زمینه كاری آنها انطباق و سازگاری داشته باشد حتما استفاده میكنند؛ همچنان كه در گذشته بسیار استفاده میكردند.