سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: ادامه کار بازسازی و مرمت بازار سنتی کرمانشاه نیازمند تخصیص اعتبار است.
نصرت اله سپهر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، در این باره اظهار کرد: بازار کرمانشاه شالوده اصلی آن مربوط به دوره قاجار است که حدود 2250 متر طول دارد و 43 عناصر وابسته به بازار را از جمله مغازه، سرا، حمام، کاروانسرا، مسجد و... در بر می گیرد.
وی افزود: این بازار 18 راسته را در بر می گیرد که شامل راسته بازار بنکدارها مربوط به دوره قاجار است که در زمان محمد علی میرزا دولتشاه که در سالهای 1221تا 1237 والی کرمانشاه بوده، ساخته شده است.
سپهر تصریح کرد: این راسته بازار در بین راسته بازار آهنگرها و صندوق سازها قرار گرفته است که راسته بازار آهنگرها در سال 1326 به دلیل ایجاد میدان نواب صفوی از راسته بازار چال حسن خان جدا می شود و امروزه از میدان نواب شروع و تا حدود مسجد بنکدارها ادامه دارد.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، گفت: پس از راسته بازار آهنگرها، راسته بازار بنکدارها شروع می شود که شامل یک مسجد و حدود 65 مغازه است که در دوطرف بازار قرار دارند.
سپهر تصریح کرد: راسته بازار بنکدارها از ضلع شمالی به رودخانه آبشوران و از ضلع جنوبی به خیابان نواب محدود می شود که برای آن در سال 1385 یک سردر و چهار چشمه طاق ایجاد شده است.
وی خاطرنشان کرد: برای ادامه کار مرمت این بخش بازار سنتی نیاز به اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان است تا بتوانیم 33 چشمه طاق را ایجاد کرده و این بازار را احیا کنیم،
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، گفت: متاسفانه بازسازی و مرمت این بخش جزء برنامه های سال 92 نیست.
وی افزود: در سال 92 راسته بازار توپخانه که بخش اعظم آن انجام شده است، تکمیل خواهد شد.