معاون امور معادن کرمانشاه:

تنها 45 درصد مواد معدنی استخراجی استان فرآوری می شود رتبه اول معادن قیر طبیعی را داریم

معاون امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه می گوید: تنها 45 درصد مواد معدنی استخراج شده از معادن استان در خود استان فرآوری می شود.

عزت اله حاصلی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، اظهارداشت: تا کنون 180 فقره پروانه بهره برداری از معادن در استان کرمانشاه صادر شده است.

وی سنگ مرمریت، مرمریت دولومیتی، میکا، فلدسپات، خاک صنعتی، آهک و مالت، مخلوط کوهی، پوزولان و... را از جمله مهمترین مواد معدنی استان دانست.

به گفته این مقام مسئول، ظرفیت قطعی معادن استان نیز چیزی حدود 1.4 میلیارد تن است.

حاصلی میزان استخراج معادن استان در سال گذشته را 7.5 میلیون تن اعلام کرد و افزود: میزان اشتغالزایی معادن استان نیز دو هزار و 400 نفر است.

معاون امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: از حیث سنگ های مرمریت و مرمریت دولومیتی با توجه به شاخص های کمی و کیفی، استان کرمانشاه جز 10 استان برتر کشور است.

وی قیر طبیعی را نیز یکی از مهمترین مواد معدنی استان دانست و افزود: از نظر این ماده معدنی رتبه اول را در کشور دارا هستیم.

حاصلی با اشاره به اینکه 28 پروانه بهره برداری قیر طبیعی در استان صادر شده است، خاطرنشان کرد: میزان ذخایر قطعی این ماده معدنی در استان یک میلیون و 200 هزار تن است.

به گفته این مقام مسئول، میزان برداشت سالانه قیرطبیعی در استان کرمانشاه 64 هزار و 500 تن است.

معاون امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه در خصوص پراکندگی معادن در استان هم یادآوری کرد: کرمانشاه، گیلانغرب، صحنه و اسلام آبادغرب بیشترین معادن استان را در خود جای داده اند.

حاصلی قیرطبیعی و سنگ های تزئینی را مهمترین مواد معدنی استان دانست که به خارج از کشور صادر می شود و گفت: چون بیشتر این مواد از گمرکات سایر استان ها از کشور خارج می شود، آمار دقیقی از میزان صادرات آنها نداریم.

  • پنجشنبه/ ۱۷ اسفند ۱۳۹۱ / ۰۸:۴۷
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: kermanshah-33928
  • خبرنگار : 50181

برچسب‌ها