ویراستار کتاب یادداشتهای روزانه شهید حسین کهتری گفت: شهید کهتری در سال 67 در آلمان بر اثر جراحات شیمیايی به شهادت رسيد.
جان مراد احمدی در گفتوگو با خبرنگار سرویس فرهنگوهنر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، با اشاره به اينكه كتاب يادشده با عنوان "آخرین ستاره" چاپ شده است، اظهار كرد: شهید کهتری در سال 65 شیمیایی شد و به خاطر مجروحیت نتوانست در سالهای آخر جنگ به جبهه برگردد.
وي افزود: خاطرات دوسال پایانی عمر اين شهيد، شامل شنیدههای او از وضعیت جنگ، درمان جراحات شیمیایی وي، مشکلات اعزام به خارج از كشور براي درمان و دردهای مجروحیت شیمیایی او ميباشد.
احمدی با اشاره به استقبال زياد از این کتاب در روزهای آغازین چاپ بیان كرد: این نوع کتابها که دست نوشتههای خود شهدا است، در کشور کم هستند و مزیت این کتاب این است که بخش عمده آن در جنگ نوشته شده است، در حالي كه این نوع نگارش بسیار کم دیده میشود و اكثر خاطرات دفاع مقدس با تاخیر نوشته شدهاند.
وي با بيان اينكه این شهيد، از سال 59 تا 67 دیدهبان لشكر امام حسین بوده است، اضافه كرد: از مزیتهای دیگر اين کتاب، این است که اين شهيد از شهدای فرمانده نبود و نگاه و ذهنیت خاص یک دیده بان بسیار مهم و جذاب است.
این ویراستار با اشاره به این که مزیتهای "آخرین ستاره" قطعا تعدادی از جوایز مربوط به آثار دفاع مقدس را از آن خود خواهد کرد، ادامه داد: جلد کتاب عینا شبیه یکی از دفترچههای خاطرات این شهید است. حتي گوشههای جلد که خوردگی داشته، به شکل همان دفترچه خاطرات طراحی شده و نماد دفتر خاطرات آن شهید است.
وی درباره علت انتخاب اسم "آخرین ستاره" براي اين كتاب خاطرنشان كرد: تمام خاطرات شهید در پنج دفترچه نوشته شده بود که در پایان یکی از آنها، بریدهای از روزنامه چسبانده شده بود و حاوی شعری بود که به معنای "تمنای کهتری از خداوند" برای شهادت بوده و در اين شعر عبارت "آخرين ستاره" آمده است.
احمدی گفت: ویرایش این کتاب دو سال به طول انجامید. آن چه که منتشر شده، 95 درصد دست نوشتههای این شهيد در پنج دفتر خاطرات او است كه در 500 صفحه توسط انتشارات ستارگان درخشان به چاپ رسیده است.