اجباري شدن پروانه كاربرد علامت استاندارد براي مصنوعات نقره و طلا از ابتداي سال آينده

ریيس اتحاديه طلا و جواهر كشور با بیان اینکه بیش از نیمی از طلای کشور در استان اصفهان تولید می‌شود، گفت: بیشترین تعداد کد شناسایی استاندارد صادر شده برای تولید کنندگان طلا در کشور، به اصفهان تعلق دارد.
 
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان و به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد استان اصفهان، محمد کشتی آرای، ریيس اتحاديه طلا و جواهر كشور، در همايش آشنايي با استانداردسازي مصنوعات طلا و فلزات گرانبها گفت: 300 تن طلا در كشور در گردش است و امسال 110 تن مصنوعات طلا توليد شده است.

وی از استان اصفهان به عنوان قطب توليد طلا در كشور ياد كرد و افزود: بیش از نيمي از طلاي كشور در استان اصفهان توليد مي‌شود .

مديركل نظارت بر اجراي استاندارد صنايع فلزي و انرژي سازمان ملي استاندارد ايران نيز در این همایش گفت: 4 هزار واحد طلاسازي در كشور كد شناسايي دريافت كرده‌اند که با اجراي طرح صدور کدشناسایی استاندارد برای مصنوعات فلزی گرانبها و اعمال نظارت‌های سازمان ملی استاندارد، قاچاق طلا در کشور به حداقل ممكن رسيده است .

بلغاري افزود: در شش ماهه گذشته 14 كيلوگرم مصنوعات تقلبي طلا در کشور، كشف و 126 پرونده براي متخلفان تشكيل شد .

وي گفت : براي حمايت از صنعتگران داخلي عرضه مصنوعات طلای خارجي در كشور ممنوع شده است و مطابق این قانون عرضه آن قاچاق محسوب مي‌شود .

مديركل نظارت بر اجراي استاندارد صنايع فلزي و انرژي سازمان ملي استاندارد ايران افزود: از ابتداي سال آينده پروانه كاربرد علامت استاندارد براي مصنوعات نقره و طلا اجباري مي‌شود و گشت‌هاي نامحسوس اين سازمان در ساعات غير اداري بر حسن اجراي كار نظارت مي‌كنند .

شفيعي، مديركل استاندارد استان اصفهان نیز در اين همايش گفت: هزار و 370 توليد كننده طلا در اين استان كد شناسايي استاندارد دريافت كرده‌اند كه در مجموع 150 واحد توليدي داراي پروانه کاربرد علامت استاندارد هستند .

وی استان اصفهان را نخستين استان در اجراي طرح استاندارد سازي طلا برشمرد و افزود: هيچ طلاي ساخته شده خارجي در بازار قابل عرضه نيست و در صورت مشاهده، قاچاق محسوب شده و به نفع دولت ضبط مي‌شود .

بر اساس گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان اصفهان، در همايش استاندارد سازي مصنوعات طلا و فلزات گرانبها، با حضور توليدكنندگان و سازندگان صنایع و ادوات مورد مصرف در صنعت طلا و جواهر سازي، راهكارهاي پيشگيري از قاچاق این محصولات بررسي و بر ساخت و عرضه طلاي با كيفيت تاكيد شد .

  • چهارشنبه/ ۲ اسفند ۱۳۹۱ / ۱۳:۰۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: isfahan-17604
  • خبرنگار :

برچسب‌ها