مشاور استاندار بوشهر:

رفع مشکلات مطبوعات و رسانه‌ها مورد توجه قرار گیرد

مشاور فرهنگی و رسانه ای استاندار بوشهر عنوان کرد: با توجه به اهمیت رسانه‌‎ها در راستای اطلاع رسانی و آگاهی بخشی، مشکلات مطبوعات و رسانه‌های استان مورد توجه قرار گیرد.

اکبر صابری در نشست شورای ادارای استان بوشهر با بیان اینکه رسانه ها نقش مهمی را در کاهش معضلات اجتماعی ایفا می کنند، گفت: از ۱۱۶ رسانه مجوزدار استان بوشهر ۵۵ رسانه کاغذی و مکتوب هستند که از این تعداد تنها ۲۱ درصد به طور منظم منتشر می شوند.

وی با اشاره به فعالیت ۱۱۶ رسانه دارای مجوز در استان بوشهر، افزود: از مجموع رسانه های فعال در استان ۶۱ سایت خبری و ۵۵ رسانه مکتوب دارای مجوز فعالیت هستند که شامل ۲ روزنامه، و ۲۶ هفته نامه و دوهفته نامه، و ۱۷ ماهنامه، فصلنامه و سالنامه می شود.

به گزارش ایسنا، مشاور استاندار بوشهر با تاکید بر اینکه تنها نیمی از سایت های خبری فعال در استان دارای مجوز هستند، بیان کرد: آمار سایت های مجازی استان بوشهر دو برابر است که تنها نیمی از آن ها مجوزهای لازم را از معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرده‌اند.

افزایش قیمت کاغذ با هیچ فرمولی قابل محاسبه نیست

صابری با اشاره به مشکلات فراوانی که گرانی کاغذ و زینک برای مطبوعات به وجود آورده است، گفت: با استناد به اظهارات قاضی زاده، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، افزایش ده برابری قیمت کاغذ در طول یک سال گذشته با هیچ فرمولی قابل محاسبه نیست. 

این روزنامه نگار و فعال رسانه ای با استناد به گزارشات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و خانه مطبوعات استان بوشهر، اظهار کرد: تنها ۲ روزنامه و ۶ هفته نامه که ۲۱ درصد از مطبوعات استان را شامل می شود با وجود تمام مشکلات به طور منظم چاپ می شوند و ۷۹ درصد دیگر در طی سه ماه اول سال جاری یا اصلا چاپ نشده اند و یا با درصد بسیار پایینی از نظم در انتشار چاپ شده اند.

وی خاطرنشان کرد: طی سه ماه اخیر ۴۲ درصد مطبوعات استان بوشهر که معادل ۱۶ نشریه است اصلا چاپ نشده اند؛ به این معنا که بیش از ۴۰ درصد از مطبوعات استان تقریبا تعطیل هستند. 

مشاور فرهنگی و رسانه ای استاندار بوشهر تصریح کرد: از دیگر اثرات سوء گرانی کاغذ و زینک این است که حتی نشریاتی که هنوز چاپ می شوند تیراژ خود را به شدت پایین آورده اند.

آگهی های ادارات به شکل عادلانه ای توزیع شود

اکبر صابری با اشاره به اعتبارات ردیف اطلاع رسانی و روابط عمومی دستگاه های اجرایی، پیشنهاد کرد: می توان از این اعتبار برای برطرف سازی بخشی از مشکلات رسانه ها استفاده کرد و بخش زیادی از آن می تواند به رسانه ها اعم از خبرگزاری ها، نشریات چاپی و سایت ها برای اطلاع رسانی اخبار و عملکرد ادارات و دستگاه ها استفاده شود. 

وی اضافه کرد: روابط عمومی های ادارات نیز آگهی های خود را به اداره کل ارشاد بدهند تا به شکل عادلانه ای توزیع شود.

مشاور استاندار بوشهر با اشاره به حق ۷۰ درصدی نشریات استانی از آگهی ها عنوان کرد: اداره کل ارشاد موظف است حداقل ۷۰ درصد آگهی های داخل استان را به مطبوعات محلی و ۳۰ درصد را به نشریات کشوری و خارج از استان اختصاص بدهد.

صابری بیان کرد: تنها ۳۰ درصد از آگهی ها حق نشریات کشوری خارج از استان است در صورتی که در دو سال گذشته دقیقا برعکس این قانون عمل می شد و سهم نشریات داخلی استانی از آگهی ها از طرف اداره کل ارشاد استان فقط ۳۰ درصد بود.

مدیران پاسخگویی و ارتباط خود با رسانه ها را بیشتر کنند

وی با تاکید بر اهمیت پاسخگویی و انتقادپذیری در میان مجموعه مدیران خاطرنشان کرد: خواهش من این است که مدیران دستگاه های اجرایی کمتر از انتقادات رنجیده خاطر شوند و پاسخگویی و ارتباط خود با رسانه ها را بیشتر نمایند. 

به گزارش ایسنا، در این نشست استاندار بوشهر با تاکید بر نقش مهم مطبوعات و رسانه ها، دستگاه ها را مکلف به ارائه آگهی ها به اداره ارشاد به منظور توزیع عادلانه و رعایت حقوق همه مطبوعات استان و همچنین حمایت از نشریات استانی و رعایت نسبت ها و قانون هفتاد سی در خصوص اعطا آگهی ها کرد. 

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۰:۳۱
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: bushehr-338
  • خبرنگار :