به گزارش ایسنا از بوشهر، عبدالکریم گراوند در نشست کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری گفت: بودجه موردنیاز برای اجرای طرح پژوهشی پرورش آرتمیا تامین شده است، و این مهم نشان میدهد که با تعامل و همافزایی میتوان در پیشبرد کارها و اجرای طرحها تسریع ایجاد کرد.
وی اظهار کرد: استان بوشهر به عنوان استان پایلوت در عرصه تدوین سند دانشبنیان مورد حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی شده است که این سند بعد از ماه مبارک رمضان تصویب میشود. این سند به عنوان سند بالادستی به حوزه توسعه علمی و فناورانه در عرصه اقتصادی تبدیل میشود که با توجه به ظرفیتهای استان بوشهر فرصت خوبی را برای اجرای طرحهای فناورانه فراهم میکند.
استاندار بوشهر با اشاره به حمایت از طرحهای پژوهشی و تحقیقاتی اثرگذار در حوزه اقتصاد و تولید خاطرنشان کرد: طرحهای تحقیقاتی فناورانه که بر روی اقتصاد، ظرفیتها، تحقق نیازمندیها، تولیدات و حل مشکلات اثرگذار باشد مورد حمایت ویژه قرار میگیرد و اعتبارات لازم تامین میشود.
گراوند با بیان اینکه اعتبارات قابل توجهی در عرصه پژوهشهای کاربردی و دیگر امور تحقیقاتی هزینه شده است، تصریح کرد: این طرحهای تحقیقاتی باید در اقتصاد، اشتغال، تولید و ارزش افزوده پروژهها خود را نشان دهند.
وی با بیان اینکه سران آمریکا مشکلاتی در عرصه اقتصاد در ایران فراهم کردهاند، گفت: این تهدیدات فرصت بسیار ارزشمندی برای دانشگاهیان، محققان، پژوهشگران برای استفاده از ظرفیتهای علمی در حوزههای مختلف در راستای حل مشکلات و نیازمندیهای جامعه است.
استاندار بوشهر با تاکید بر ضرورت گرهگشایی از مشکلات در دوران سخت، تاکید کرد: پژوهشگران در شرایط دشواری که آمریکا در عرصه اقتصاد ایجاد کرده باید با ارائه طرحهای عالمانه زمینه گشودن گرهها را فراهم کنند تا چرخ اقتصاد متوقف نشود.
عبدالکریم گراوند پروژههای زیست فناورانه را عرصه جدیدی در حوزه پژوهش و تحقیق دانست و تصریح کرد: پیش از این در سواحل تنها در حوزه نفت طرحهای پژوهشی و استخراج انجام میشد اما اکنون با انجام طرحهای تحقیقاتی، منابع ذیقیمتتر از نفت کشف شده است که باید از این ظرفیتها در راستای حل مشکلات جامعه استفاده بهینه شود.
وی با تاکید بر عملیاتی شدن طرحهای تحقیقاتی زیست فناورانه در حوزه سواحل استان بوشهر اظهار کرد: باید نگاه جدید راهگشا در حل مشکلات و همچنین تحقق نیازمندیهای جامعه و تسریع در مسیر توسعه کشور باشد.
استاندار بوشهر پرورش آرتمیا در سواحل استان بوشهر را یک ظرفیت قابل توجه دانست و افزود: ظرفیتهای فناورانه استان بوشهر باید با نگاه عالمانه و موشکافانه در عرصه اقتصاد ارائه شود که یکی از این پروژهها پرورش آرتمیا است.
گراوند با بیان اینکه پرورش آرتمیا و جلبکهای دریایی را از ظرفیتهای مهم استان بوشهر است، گفت: این ظرفیتها باید به سرمایهگذاران معرفی شود تا زمینه اجرای عملیات تولید این آبزیان در سواحل استان آغاز شود.
وی با تاکید بر لزوم حمایت از سرمایهگذاران در امر اجرای عملیات پرورش آرتمیا و جلبکهای دریایی تصریح کرد: هزینه ریسک طرحهای تحقیقاتی این پروژهها از محل اعتبارات استانی پرداخت میشود تا زمینه عملیاتی شدن پروژه پرورش و تولید آرتمیا و جلبکهای دریایی فراهم شود.
گفتنی است آرتمیا (غذای زنده) که به نام میگوی آب شور نیز معروف است یکی از غذاهای بسیار عالی و غنی از پروتئین محسوب می شود که به جهت تغذیه در اختیار ماهی ها قرار می گیرد.
انتهای پیام