معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند، با اشاره به سیستم حضور و غیاب الکترونیکی دانشگاه بیرجند، گفت: این سیستم با کمک نیروهای بومی استان برای اولین بار در کشور در استان انجام شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خراسان جنوبی، حیدر رئیسی، امروز (22 اردیبهشت ماه) در آستانه چهلمين سال تاسيس دانشگاه بيرجند در جمع خبرنگاران، به معرفی دانشگاه بیرجند در کشور اشاره کرد و گفت در تمانی سمینارهایی که برگزار می شود به نحوی فعالیتهای دانشگاه بیرجند معرفی میشود و نقاط قوت و ضعف دانشگاه را معرفی کردهایم.
وی با بیان اینکه نحوه تعامل با دانشجویان به نحوی است که دانشجویان فارغ التحصیل سفیر و مبلغ دانشگاه هستند، افزود: دانشجویان این دانشگاه قبولیهای خوبی در مقاطع بالاتر داشتهاند و همچنین این دانشجویان با موفقیت در المپیادهای علمی و با مقالات برجسته موجبات پیشرفت دانشگاه را فراهم کردهاند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند، تصریح کرد: دانشجویان این دانشگاه با مقالاتی در زمینه آب و زعفران و محصولات استراتژیک کارهای کاربردی در راستای تجاری سازی و توسعه استان انجام دادهاند.
رئیسی از امضاء تفاهم نامهای با روسیه و افغانستان مبنی بر تحصیل دانشجویان افاغنه خبر داد و افزود: تعداد 60 نفر از دانشجویان افاغنه در دانشگاه بیرجند در حال تحصیل هستند.
وی ارتقاء کیفیت آموزشی و مدون کردن و منظم کردن سیستمهای آموزشی را از اهداف راهبردی معاونت آموزشی برشمرد و تاکید کرد: سیستمی و الکترونیکی کردن حوزه آموزش همگام با برنامه توسعه است.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند، با بیان اینکه دانشگاه بیرجند 331 نفر عضو هیات علمی دارد، بیان کرد: از این تعداد 60 درصد استادیار، 22 درصد دانشیار 3 درصد استادتمام و 15 درصد مربی داریم.
رئیسی ادامه داد: این دانشگاه تعداد 19 هزار و 621 دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری فارغ التحصیل داشته است.
وی با بیان اینکه دانشگاه بیرجند روند رو به رشدی در پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی دارد، یادآور شد: این تعداد از سال 90 تا کنون از 14درصد کل دانشجویان به 24 درصد رشد داشته است.