مدیرکل امور دانشجویان دانشگاه پیام نور خبر داد:

راه‌اندازی مرکز مشاوره کارآفرینی و نوآوری در دانشگاه پیام نور

مدیرکل امور دانشجویان دانشگاه پیام نور گفت: اولین مرکز مشاوره در زمینه کارآفرینی و نوآوری در دانشگاه پیام نور راه‌اندازی خواهیم کرد.

به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، مجید صفاری‌نیا شامگاه گذشته در آیین اختتامیه دومین دوره مسابقات سراسری ACM  دانشجویی دانشگاه پیام نور کشور که به میزبانی دانشگاه پیام نور مشهد برگزار شد، اظهار کرد: تلاش می‌کنیم که از دانشجویان کارآفرین و نوآور در کنار اساتید برای ارائه خدمات و مساعدت به دانشجویان علاقه‌مند به این حوزه‌ها استفاده کنیم. 

وی در خصوص دومین دوره مسابقات سراسری ACM  دانشجویی دانشگاه پیام نور، گفت: مسابقه ACM دومین مسابقه‌ای است که دانشگاه پیام نور در تاریخ فعالیت خود برگزار می‌کند و اکثر دانشجویان شرکت کننده از شرایط و نحوه برگزاری مسابقات راضی بودند و در این جلسه نقاط ضعف خود را پیدا کردیم و حتما در مسابقات آینده تبلیغات بیشتری در محیط شهری  وهمچنین مشارکت بیشتر دانشجویان از دانشگا‌های استان را خواهیم داشت و تمهیداتی را اتخاذ خواهیم کرد که از سال آینده هزینه‌ای برای دانشجویان در برنداشته باشد.

مدیرکل امور دانشجویان دانشگاه پیام نور اضافه کرد: تلاش و رفتن به سمت موضوعات جدید رشته‌ها، حوزه‌ها و مطالبی که افراد دیگر وارد آن نمی‌شوند، در بازاری که رقابت بسیار سخت است، آینده شما علاقه‌مندان را رقم می‌زند.

مسابقات ACM استارتی برای رسیدن به رقابت و فناوری‌های بازار است


 عزیزاله نژادعلی، رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی در ادامه این مراسم اظهار کرد: مسابقات علمی استارتی است تا به دانشجویان بگوییم که تنها درس خواندن کافی نیست و اگر ما دانشگاهیان نتوانیم دانشجویان را به سمت رقابت بازار، فناوری‌های بازار و یاد گرفتن کار هدایت کنیم  به عنوان معلم بخشی از رسالت خود را انجام و بخش دیگر را رها کرده ایم.

وی افزود: دومین مسابقه و رویداد علمی که در خراسان رضوی و به میزبانی مرکز مشهد برگزار شد، در حوزه برنامه‌نویسی دانشجویی است که نخستین دوره آن در استان مازندران بود.

رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی بیان کرد: مسابقات بین‌المللی ACM به عنوان یکی از مهم‌ترین و معتبرترین مسابقات برنامه‌نویسی در سطح جهان برگزار می‌شود و سوالات مسابقه به زبان انگلیسی است؛ زبان برنامه‌نویسی و استاندارد‌های مسابقه منطبق بر قوانین مسابقات جهانی است.

نژادعلی در خصوص انتخاب داوران این مسابقه، عنوان کرد: داوران به انتخاب کمیته علمی با توجه به رزومه کاری از بین دانشگاه‌های مختلف انتخاب شدند. 
وی تصریح کرد: در کنار این اتفاق علمی، کار فرهنگی نیز انجام شد و شرکت کنندگان با حضور در مسابقات علمی با یکدیگر ارتباط خوبی برقرار کردند و این سوغات مسیر راه خواهد بود که به شهرستان و یا استان خود ببرند.

نژادعلی خاطر نشان کرد: شاید در انجام کار خیلی تجربه نداشته باشیم اما  استارت کار را می‌زنیم تا دانشجویان یاد گیرند که در این مسیر چگونه وارد بازار کار شوند چراکه صرف داشتن اطلاعات در مسیر بیرون کافی نیست و باید تلاش‌های دیگری هم انجام داد تا شروعی برای حضور موفق‌تر در بازار کار مهیا شود و نسبت به رقبا بتوانیم از عهده زندگی آینده خود بربیایید.

در ادامه مراسم ثریا ضیائی، رئیس دانشگاه پیام نور مرکز مشهد طی سخنانی اظهار کرد: مسابقات ACM یکی از مهم‌ترین مسابقات برنامه‌نویسی است که در بین موسسات آموزش عالی و دانشگاه‌ها در سراسر جهان برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: اگر برای دانشجویان پرتلاش ما میدان باز باشد، می‌توانیم به راحتی با سایر دانشگاه‌ها رقابت کنیم. حضور دانشجویان در عرصه این رویداد علمی و فرهنگی باعث شد که نشان دهیم دانشگاه پیام نور از سایر دانشگاه‌ها چیزی کم ندارد.

قائم مقام دبیر اجرایی دومین دوره مسابقات ACM دانشجویی دانشگاه پیام نور بیان کرد: از اردیبهشت ماه سال جاری تایید شد که مرکز مشهد می‌تواند این مسابقه را برگزار کند و در این زمینه جلسات رسمی و غیر رسمی تشکیل شد و از اول سال تحصیلی (مهرماه) در قالب کمیته‌های علمی، اجرایی، حفاظت، فرهنگی و تبلیغات آغاز شد و تیم‌هایی از مرکز مشهد همکاری کردند که بتوانیم این مسابقات را به خوبی برگزار کنیم.

در پایان مراسم از تیم اول تا پنجم مسابقات سراسری ACM  دانشجویی دانشگاه پیام نور کشور تقدیر به عمل آمد و تیم‌های اول و دوم از دانشگاه پیام نور مرکز مشهد مقام کسب کردند.
  • دوشنبه/ ۶ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۲:۲۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: Khorasan-Razavi-143842
  • خبرنگار :