رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان نیشابور گفت: رتبه ۲۵ در بین ۷۰ دانشگاه علوم پزشکی جایگاه کمی نیست. رشتههای این دانشکده به 11 رشته افزایش یافته و دانشکده علوم پزشکی باید به دانشگاه ارتقا یابد.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، محسن عظیمی نژاد روز گذشته در سالن همایش مرکز پژوهشی درمانی حکیم عنوان کرد: امیدواریم در دو هفته آینده اولین بالگرد امدادی نیشابور به زمین بنشیند؛ البته این صرفا فرود است و افتتاح نیست زمان افتتاح اعلام میشود.
وی ادامه داد: در پردیس دانشکده، ساختمانی ۵ طبقه ساخته شده که از زمستان ۹۳ کلنگ آن به زمین خورده شده و تا اواخر شهریور ۹۷ به بهره برداری میرسد که این یک ساختمان آموزشی است.
وی گفت: همچنین ساختمان آی سی یو که در بیمارستان ۲۲بهمن از بهمن ۹۶ کلنگ آن به زمین زده شده، با سفر آقای جان بابایی قرار بر این شد که طبقه دومی نیز به این ساختمان اضافه شود که همین امر موجب تاخیر در بهره برداری از این ساختمان شد.
عظیمی نژاد در ادامه سخنان خود گزارشی ارائه داد و گفت: دکتر هاشمی وزیر بهداشت و درمان نیمه دوم شهریور ماه برای افتتاح پروژه ها به نیشابور میایند، پروژه هایی که افتتاح میشود پنج مرکز بهداشتی درمانی روستایی و هشت خانه بهداشت،ای سی یو و بخش جراحی بیمارستان ۲۲ بهمن و ساختمان بیمارستان حکیم میباشد.
وی افزود: ما میخواهیم دانشگاه داشته باشیم نه دانشکده و لازمه آن داشتن تخت بیمارستانی برای آموزش دانشجوست؛ دانشگاه آزاد هم دانشجو دارد و لازم است تا بیمارستانی داشته باشد و به همین خاطر ما با کمبود تخت بیمارستانی مواجه هستیم. برنامه هایی که بنده در جلسه معارفه خود اعلام کردم تا اسفند ۹۶ تمامی آن ها محقق شد، امروز مرکز تحقیقات نیشابور در سطح کشوری است و میدرخشد که لازمه ایجاد دانشگاه علوم پزشکی است.
عظیمینژاد اظهار کرد: روزی که من افتخار پیدا کردم در نیشابور خدمت کنم فقط چهار رشته پزشکی داشتیم اما در حال حاضر یازده رشته داریم که میشود سه دانشکده مجزا؛ در پایان شهریور در مجموع ۲۳۲ تخت بیمارستانی به بیمارستان های نیشابور به غیر از ۱۷۵ تخت بیمارستان سوم اضافه میشود؛ در این پنج سال ۳۶ خانه بهداشت و ۱۵ مرکز بهداشتی درمانی ساختیم به علاوه ۳ مرکز بهداشتی شهری ۶ پایگاه بهداشت و ۲ اورژانس جاده ای پرونده ساختمانی بنده در این پنج سال است. در این پنج سال ۱۵ بار معاونین وزیر به نیشابور آمدند و رفتند که اعتباراتی نیز با خود آوردند و این نشانه رضایت آن ها از عملکرد ماست.
وی عنوان کرد: رتبه ۲۵ در بین ۷۰ دانشگاه علوم پزشکی جایگاه کمی نیست. ما از شهر هایی مانند رشت, زنجان و ارومیه بالاتر ایستادهایم با اینکه دانشکده هستیم نه دانشگاه، متاسفانه در حوزه انسانی کمبود داریم اما با همین کمبود باز هم در رتبه ۲۵ هستیم.
وی گفت: در منطقه ۹ آموزش عالی کشور ۹ دانشگاه قرار گرفتند که ما بعد از مشهد ایستاده ایم.در سفر رئیس جمهور دو درخواست از پنج درخواست رسمی از رئیس جمهور برای علوم پزشکی بوده یکی ارتقا دانشکده به دانشگاه و دیگری تخصیص اعتبارات برای بیمارستان سوم بود که ۳۰میلیارد تومان تخصیص داده شد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان نیشابور افزود: نیشابور ظرفیت بخش خصوصی را دارد اما سرمایه گذار یا راقب نمیشود یا نمیگذارند که رقبت پیدا کنند. چرا پزشک های با تجربه از نیشابور میروند؟ اگر ما در نیشابور زیرساخت داشته باشیم پزشکان ما نیز میمانند. مردم فکر میکنند تجهیزات امکانات و فضای ما مناسب نیست و به همین دلیل به سمت مشهد میروند. در سال ۹۳ برای پوشش بخش زنان بیمارستان حکیم کمبود نیرو داشتیم اما امروز در این بیمارستان ۱۰ پزشک متخصص مقیم هستند.