رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: گوشت مرغ در این استان با سه رتبه کیفی توزیع می شود.
دکتر علی اکبر دلیر صحرایی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، منطقه خراسان شمالی، با اشاره به اینکه طرح ارتقای کیفی گوشت از ابتدای مهرماه سال جاری در استان اجرایی می شود، افزود: با اجرای این طرح بساط گوشت مرغ با نام هایی همچون ارگانیک، سبز و ... برچیده می شود.
وی ادامه داد: در این راستا کشتارگاه ها و گوشت مرغ در دره سه رتبه A ، B ، و A پلاس قرار می گیرند.
دلیرصحرایی اظهار کرد: در گوشت مرغ نوع A تمامی امحاء و احشای مرغ کشتار شده خارج می شود و در نوع B بخش هایی همچون جگر و ... به مرغ چسبیده است.
وی تصریح کرد: کشتارگاه و مرغ نوع A پلاس در محدوده خط و تولید محصول صادراتی قرار دارند.
این مقام مسئول توضیح داد: کشتارگاه های خراسان شمالی در رده نوع B قرار دارند و یک کشتارگاه به دنبال اخذ رده گروه A قرار دارند.