حجت الاسلام والمسلمین جلیل جلیلی در خطبههای آخرین نماز جمعه سال ۹۹ سردرود، با اشاره به شروع قرن جدید و آغاز سال ۱۴۰۰ شمسی، گفت: این تغییر قرن یک تلنگری است مبنی بر اینکه این دنیا محل رفتن و فانی بوده و ماندنی نیست، در واقع آنچه که ماندنی خواهد بود، خوبی و خیر است که انسان از خود به یادگار میگذارد.
به گزارش ایسنا، وی تاکید کرد: سال ۹۹ با بیماری کرونا شروع شد و در کشور ما هم این بیماری در همه زمینهها از جمله اقتصاد، فرهنگ و نمازهای جماعت، عزاداریهای حضرت سیدالشهدا و دیگر ائمه معصومین (ع) تاپیر گذاشت و عموم مردم را با مشکلات زیادی مواجه کرد که تاکنون در تاریخ بی نظیر بوده است.
وی با اشاره به مدیریت رهبر معظم انقلاب در این دوره پاندمی کرونا، گفت: کمکهای مردمی و مواسات که یکی از ابتکارات رهبری بوده و با همکاری مردم عزیز کشور به بهترین وجه اجرا شد، نمونهای در اروپا و دیگر کشورهای جهان وجود نداشته است و حتی گاه هم عکس این عمل انجام شده است.
حجت الاسلام جلیلی افزود: از جمله مشکلات اقتصادی مردم میتوان به مشکلات مربوط به بورس، مرغ، تخم مرغ، روغن، عدم برخورد با دلال بازی و واسطه گریها که کمر تولید کنندهها را میشکند، و عدم نظارت بر واردات و صادرات و دل بستن به برجام نافرجام که با گذشت شش سال هیچ سودی برای کشور نداشته است، اشاره کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: اهل تقوا همواره به دنبال رفع مشکلات افراد کم بضاعت هستند، به خصوص اکنون و در ایام عید که این نیاز بیشتر احساس میشود.
وی با اشاره به موانع عدم پذیرش دعا، اظهار کرد: گناه و معصیت، اولین مانع در پذیرش دعا است که امام کاظم (ع) در این خصوص میفرماید، هر چقدر انسانها به گناهان جدید مرتکب میشوند و خداوند هم بلاهای جدیدی بر انسانها نازل میشود.
امام جمعه سردرود گفت: وقتی انسان دچار دنیاخواهی و دنیاپرستی میشود و ریاکارانه عمل میکند، به جای رضایت خداوند به دنبال رضایت بنده بوده و نباید انتظار اجابت دعا داشته باشد.
وی اضافه کرد: امام سجاد (ع) نیز در مورد اجابت دعا میفرماید نیت، روح عمل است و باید نیتهای خود ما خیر باشد و باطن ما پلید نباشد. باید با برادران مسلمان خود به خوبی برخورد کرد
و همچنین اطمینان خاطر به خداوند داشت و به نماز اهمیت داد چرا که اگر انسانی اعمال خیر را ترک کند و گناه انجام دهد و حتی انسان بددهنی باشد دعایش مستجاب نمیشود.
انتهای پیام