اهمیت خرید دیزل ژنراتور سازگار با یو پی اس

در برخی مکان ها مانند اتاق سرور رایانه ها و اتاق عمل که در صورت قطع برق شهر به برق اضطراری طولانی مدت نیاز است، به دلیل بالا بودن مدت زمان و مقدار مصرف نمی توان از یو پی اس استفاده کرد. در اینگونه موارد باید توسط یک ژنراتور برق (عموما یک دیزل ژنراتور)، برق اضطراری را تأمین کنیم.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام گروه صنعتی آبیاران، برای هر کاربردی در زمینه تامین برق اضطراری باید دیزل ژنراتور مخصوص آن انتخاب شود و هنگام خرید، تشخیص اصالت دیزل ژنراتور از اهمیت ویژه ای برخوردار هست. در ادامه مطلب توضیحاتی در مورد انتخاب ژنراتور سازگار با یو پی اس و معرفی برندهای دیزل ژنراتور ارائه خواهد شد.

در مواقعی که به برق اضطراری بدون وقفه طولانی مدت نیاز است، از ترکیب یو پی اس و ژنراتور استفاده می شود. نحوه کار به این صورت است که در هنگام قطع برق برای جلوگیری از اختلال در کار سیستم تا به کار افتادن ژنراتور، UPS به طور آنی وارد مدار می شود و برق اضطراری را تأمین می کند.

به محض آماده شدن ژنراتور جهت برق دهی، یو پی اس از مدار خارج می گردد و برق مورد نیاز از ژنراتور تأمین می شود. توان UPS، با توجه به میزان توان مصرفی دستگاه های مصرف کننده، محاسبه می شود و باتری های آن را با در نظر گرفتن زمان تغذیه برای مدت  ۷الی  ۱۵دقیقه (با توجه به زمان به کار افتادن ژنراتور) انتخاب می کنند.

مهمترین عامل برای بررسی امکان اتصال UPS به ژنراتور محدوده فرکانسی سیستم یو پی اس و ژنراتور می باشد. اگر فرکانس ژنراتور خارج از محدوده مجاز باشد و یا تغییرات بسیار سریع داشته باشد در این صورت UPS نمی تواند با این تغییرات خود را هماهنگ کند. بنابراین برای ایجاد این هماهنگی باید ژنراتوری انتخاب کرد که در تلرانس دقیق تر کار کند.

نکته ی دوم این است که باید از یو پی اس هایی استفاده شود که قابلیت تحمل تغییرات فرکانسی در ژنراتور را داشته باشند. بهترین نوع UPS برای سنکرون شدن با ژنراتور، یو پی اس های آنلاین هستند.

جهت آشنایی بیشتر در این مورد و همچنین سایر انواع دیزل ژنراتور و موتور برق می توانید از وب سایت آبیاران دیدن فرمائید. در این میان اصالت دیزل ژنراتور از اهمیت زیادی برخوردار است و شماره سریال تمامی دیزل ژنراتور های عرضه شده توسط این مجموعه صنعتی قابل استعلام از کمپانی سازنده دیزل ژنراتور بوده و همراه با گارانتی ۱۲ ماهه و خدمات پس از فروش می باشند.

معرفی برندهای معروف موتور و ژنراتور

در ادامه به مقایسه اجمالی چند برند شناخته شده در تولید موتور دیزل و آلترناتور (دو قسمت اصلی تشکیل دهنده یک دستگاه دیزل ژنراتور) می پردازیم و در انتها در مورد شرکت های مونتاژ کننده دیزل ژنراتور توضیحاتی ارائه می کنیم.

ولوو پنتا (Volvo penta)

موتورهای دیزلی ولوو پنتا ساخت کشورهای سوئد و آلمان هستند. حداقل و حداکثر توان اضطراری موتور ولوو پنتا به ترتیب ۸۳ تا ۶۵۵ KW می‌باشند. این دستگاه ها در مناطق معتدل و سردسیر کارایی بهتری دارند.

پرکینز (Perkins)

پرکینز زیرمجموعه شرکت کاترپیلار می باشد و موتورهای دیزلی پرکینز ساخت کشور انگلیس هستند. حداقل و حداکثر توان اضطراری در موتور پرکینز به ترتیب از ۸ تا ۲۰۰۰ KW است. همچنین این دستگاه ها برای مناطق گرمسیر مناسب تر می باشند.

ایوکو (Iveco)

ایوکو یک شرکت ایتالیایی هست که خودروهای تجاری و موتورهای دیزلی را به بازار عرضه می‌کند. به طور معمول، قیمت موتور ایوکو بیشتر است و در مقابل هم از کیفیت بالایی برخوردار هستند. این دستگاه ها برای تمامی مناطق آب و هوایی مناسب می باشد.

کامینز (Cummins) 

کامینز شرکتی است که در کشور آمریکا تاسیس شده ولی علاوه بر آمریکا در کشورهای انگلیس، هند و چین هم کارخانه مونتاژ و تولید دارد. این دستگاه ها برای تمامی مناطق آب و هوایی مخصوصا گرمسیری مناسب می باشد.

استمفورد (Stamford)

استمفورد زیر مجموعه شرکت کامینز می‌باشد. لذا، کیفیت و قیمت آلترناتور استمفورد نسبت به سایرین بیشتر است. مراقب باشید که کپی این ژنراتور را با اصل آن، اشتباه نگیرید. جهت خرید ژنراتور اصل استمفورد می توانید با کارشناسان آبیاران مشورت کنید.

مکالته (Meccalte)

برند مکالته ایتالیا دارای انواع آلترناتورهای باکیفیت است. برای تهیه ژنراتور که بخشی از دیزل ژنراتور است، می‌توانید به سراغ ژنراتور مکالته بروید که هم قیمت کمتری دارند و هم کیفیت آن‌ها در درجه بالایی قرار دارند.

شاسی و کوپلینگ دیزل ژنراتور

یک دستگاه کامل دیزل ژنراتور به طور کلی متشکل از موتور دیزلی، آلترناتور، شاسی باک دار و تابلو برق فرمان می باشد که به عمل مونتاژ و اتصال این اجزا، کوپلینگ یا کوپله کردن دیزل ژنراتور می گویند. در کشورها و شرکت های مختلفی این عمل انجام می پذیرد.

اصطلاح دیزل ژنراتور کوپله فابریک به دستگاه هایی گفته می شود که در کارخانه سازنده موتور، کوپله شده باشد. برای مثال کوپله فابریک کامینز پاور (Cummins Power) که مربوط به شرکت کامینز می باشد و یا کوپله فابریک اف جی ویلسون (FG WILSON) که مربوط به شرکت پرکینز می باشد.

در کنار شرکت های مادر، شرکتهایی نیز مجوز کوپله از آنها را کسب می کنند و به نام نماینده کوپله فابریک کار مونتاژ دستگاه ها را با استانداردهای مطابق شرکت مادر انجام می دهند.

مجموعه آبیاران با نقشه برداری و استفاده از استاندارد های شرکت های مادر، شاسی و کوپلینگ و ساخت کانوپی (محفظه سایلنت) دیزل ژنراتورها را انجام می دهد. همچنین از وزارت سمت نیز مجوز و استاندارد لازم را کسب کرده و با تجربه ۴۰ ساله در امر کوپله کردن دیزل ژنراتور به استانداردهای بالا و قابل قبولی دست یافته است.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • چهارشنبه/ ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۸:۰۰
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99122721266
  • خبرنگار : 30054