استقبال شهرداری بجنورد از نوروز ۱۴۰۰ با ۱۳ المان

شهردار بجنورد گفت: شهرداری بجنورد با نصب ۱۳ المان به استقبال نوروز ۱۴۰۰ می رود.

هادی زارعی در گفت و گو با ایسنا اظهارکرد: شهرداری بجنورد به رغم مشکلات بودجه‌ای موجود تلاش کرده تا با مدیریت هزینه‌ها و استفاده از مصالح مقرون به صرفه و اقتصادی، اقدامات متنوعی را در شهر انجام دهد.
وی افزود: در همین راستا ۱۳ المان نوروزی نظیر مرد ماهیگیر، معبد اسپاخو، زن کرمانج، هفت سین و... در نقاط مختلف شهر بجنورد نصب شده است.
 وی از بازطراحی و تجهیز پارک دانشجو به عنوان پارک پایلوت نوروزی در استقبال از بهار خبر داد و گفت: طراحی مسیر تونل نور، سینمای روباز، مسیر پیاده روی، آبنمای دیواری و فرش گل از اقدامات شهرداری در بازطراحی و تجهیز پارک دانشجو بوده است.
زارعی همچنین اظهار کرد: شهرداری بجنورد طی ۱۵ ماه گذشته بیش از ۲۹۶ هزار متر مربع زیرسازی و بیش از ۱۳۰ هزار متر مربع آسفالت در نقاط مختلف شهر از جمله «ناظرآباد»، «صادقیه»، «تختی»، «دبیران» و «تصفیه خانه» انجام داده است.
شهردار بجنورد افزود: طی امسال با راه اندازی سیستم جامع مدیریت آسفالت معابر تا کنون بیش از ۷۰ هزار متر مربع از رویه آسفالت معابر هسته مرکزی شهر مبتنی بر اصول دقیق و فنی، مرمت و لکه گیری شده است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۹:۴۰
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99122620451
  • خبرنگار : 50046