رییس کانون کارآفرینی استان اصفهان:

حقوق مالکیت فکری کارآفرینان در کشور نادیده گرفته می شود

رییس کانون کارآفرینی استان اصفهان با تاکید بر اینکه کارآفرینی یعنی نوآفرینی، گفت: مشکل کارآفرینی در ایران نادیده گرفتن حقوق مالکیت فکری آنها است و متاسفانه کارآفرینان چشم انداز روشنی در کشور ندارند.

محمد گوهریان امروز (دوشنبه-۲۵ اسفند ماه) در نشست خبری رونمایی از «کتاب آقای ریسک» با مفهوم ۱۴ اصل برای رشد کسب و کارتان به مانند آمازون با مقدمه "مایکل هیات" نویسنده پرفروش نیویورک تایمز، اظهار کرد: متاسفانه مفهوم کارآفرینی در کشور اشتباه گرفته شده و اصل آن به معنای متعهد است، کارآفرینی به معنای راه انداختن شغل نیست و کارآفرین راه را باز می کند.

وی افزود: در کانون کارآفرینی استان اصفهان به دنبال تغییر این مفهوم هستیم.  

به گزارش ایسنا، رییس کانون کارآفرینی استان اصفهان با بیان اینکه وجه مشترک تمام کارآفرینان ریسک است و ریسک به معنای احتمال خطر است، گفت: اما برخی کارآفرینان همانند سرمایه گذار سیتی سنتر اصفهان در اهداف اقتصادی خود آرمانگرا هستند.

وی با اشاره به اینکه در کارآفرینی نمی توانیم همانند دیگر کشورها باشیم، تصریح کرد: کارآفرینی در ایران بعد از سال ها به نقطه ای رسیده که می تواند خود را نشان دهد.

گوهریان تاکید کرد: کارآفرین واقعی به طور قطع دقیق، ریسک باز، محتاط و اهل محاسبات دقیق است.

رییس کانون کارآفرینی استان اصفهان در خصوص کتاب آقای ریسک، گفت: به طور قطع می توان روش های کارآفرینی این کتاب را بومی سازی کرد.

وی در خصوص مشکلات کارآفرینان، گفت: یک کارآفرین به خودی خود مشکل ندارد و حلال مشکلاتش است. تنها مشکل این است که حقوق مالکیت فکری در ایران جایگاهی ندارد، در حالیکه یکی از بهترین قوانین در ایران مصوب سال۱۳۱۰ رعایت حقوق مالکیت فکری است.

وی با تاکید بر اینکه کارآفرینی یعنی نوآفرینی، تصریح کرد: مشکل کارآفرینی در ایران نادیده گرفتن حقوق مالکیت فکری آنها است و متاسفانه کارآفرینان چشم انداز روشنی در کشور ندارند، چراکه مسئولان کشور کارآفرین نیستند.

همچنین احمد علیدوستی- سرمایه گذار کتاب آقای ریسک در این نشست گفت: کرونا باعث شد هرچه در حوزه کسب و کار دنیا به صورت کتاب و سخنرانی بود به گوشی های موبایل و فضای اینستاگرام آمد.

وی با اشاره به کسب و کارهای نوپا و جوانانی که می خواهند در فضای مجازی وارد حوزه کسب و کار شوند، گفت: این کتاب ۱۴ اصل برای رشد کسب و کار را به گونه ای بهتر به جوانان نشان می دهد.

علیدوستی تاکید کرد: در چاپ دوم نسخه این کتاب قرار است نسخه الکترونیک و صوتی کتاب نیز آماده و وارد بازار شود.

سرمایه گذار سلسله کتاب های زندگی دیجیتالی من، درباره وجه تمایز این کتاب با دیگر کتاب ها، گفت: این کتاب همانند کتاب ها در حوزه کسب و کار است، اما این کتاب همانند سرچشمه است.

وی توضیح داد: نویسنده این کتاب تنها نویسنده نبوده بلکه کارآفرینی است که در حوزه کسب و کار فعالیت داشته است و این کتاب نامه های آقای بزوس به مدیرانش است.

مسعود صرامی- مدیرعامل سیتی سنتر اصفهان نیز اظهار کرد: اینکه من شکست نخورده ام را درست می‌گویند چون من از هر شکستی تجربه می کنم و اندوخته های جدید کسب می کنم. اما اگر ما بتوانیم ثمره چیزی که به‌دست آورده‌ایم را برای کار جدید استفاده کنیم ارزشمندتر است و باید تجربه را گرانمایه ترین چیز برای یک بیزینس بدانیم.

وی افزود: هر کس در بیزینسی که انجام می‌دهد امکان پیروزی دارد و ما شکست نمی‌خوریم، بلکه تجربه می‌کنیم. ریسک در جامعه‌ای زندگی می کند که پیشرفته است و کسب منابع مالی دارد، اما من در اینجا منابع بلاعوض نمی‌خواهم و سود بلاعوض می‌خواهم‌.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۹:۰۹
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99122519459
  • خبرنگار :