محمد قاسمی در راستای همافزایی و نقش آفرینی در سند تحول قضایی در ستاد «عارضهیابی شرکتهای تولیدی» که امروز ۲۵ اسفند با حضور دبیر قرارگاه صنعت سپاه استان و رئیس بسیج حقوقدانان استان قزوین در دفتر دادستانی قزوین برگزار شد، با بیان اینکه این ستاد از هفته گذشته آغاز به کار کرده است، اظهار کرد: کاری که آغاز کردهایم باید تداوم داشته باشد تا به سرانجام برسد ولی دشوار است.
وی با تأکید بر قانع کردن مدیران ملی ادامه داد: برای این امر باید به درستی کارشناسی کرده و از ظرفیت رسانه استفاده کنیم تا حرف خود را به گوش این مدیران برسانیم تا تصمیمات پشت میزی به تصمیمات میدانی منجر شود.
دادستان عمومی و انقلاب قزوین خاطرنشان کرد: گاهی مشاهده میشود مدیران تصمیمات پشتمیزی گرفته و نسخه یکسان میپیچند بدون این که شرح حال بیمار را گرفته باشند؛ امروز صنعت شرایط خاصی دارد و همانگونه که برای هر بیمار تجویزی خاص صورت میگیرد باید برای هر صنعت نیز تجویز خاصی انجام دهیم به همین جهت نمیتوانیم یک نسخه واحد برای تمامی صنایع بپیچیم.
وی تصریح کرد: موضوعات مطرح شده در این ستاد را در جلسه اقتصاد مقاومتی مطرح خواهیم کرد تا استانداری و سازمان صمت نیز این مشکلات را به مقامات ملی منعکس کنند که این امر میتواند راهگشا باشد؛ در حال حاضر صنعت مشکلات عدیدهای دارد و همه باید وارد میدان شویم و مبارزین خط مقدم جنگ اقتصادی را پشتیبانی کنیم تا برایشان دلگرمی ایجاد شود.
قاسمی تأکید کرد: در حال حاضر صنعتگران دغدغه موضوعات حاشیهای را دارند که این امر موجب شده از دغدغه تولید، صنعت، گسترش تولید، نوآوری، کیفیت محصول و بازار فروش را بازبمانند.
دادستان عمومی و انقلاب قزوین مطرح کرد: مشکلات صنعت ناشی از عدم آشنایی و شناخت است و باید اطلاعات دقیقی در اختیار تولیدکنندگان، دستگاههای اجرایی، تأمین اجتماعی و مالیات قرار دهیم چون این چرخه مانند خط تولید میماند و اگر غفلت کنیم محصول نهایی بیکیفیت خواهد شد. مدیران باید در صحنه حضور داشته باشند تا شناخت کافی از مشکلات پیدا کند چرا که این شناخت موجب ارائه راهکار مناسب خواهد شد.
وی گفت: قوانین و مقررات وظایفی را از مسئولین میخواهند که بر اساس قانون باید به آن عمل کنند، هدف از این ستاد این است که میتوانیم از تمامی ظرفیتها استفاده کنیم و پروسههای اداری را سخت نکنیم.
قاسمی افزود: اگر فاصلهها را نزدیک کنیم میتوانیم با تصمیمات سریع و عملیاتی از بروز مشکلات و آسیبهای بعدی جلوگیری کنیم البته در این بین میتوانیم از ظرفیت رسانه و فضای مجازی به نحو احسن استفاده کنیم تا صدای تولیدکنندگان را به گوش مدیران ملی برسانیم تا در تصمیمات خود واقعبینانه به موضوعات نگاه کنند.
وی متذکر شد: در حال حاضر در شرایط سختی قرار داریم و مدیران باید خود را جای تولیدکننده قرار دهند در غیر این صورت نمیتوانند تصمیم بگیرند به همین جهت بسیاری از تصمیمات عملیاتی نیست و به مرحله اجرا نمیرسد. هدف از تشکیل ستاد این است که تصمیمات دقیق گرفته و آنان به سرعت اجرایی کند تا اثرگذار باشد.
دادستان عمومی و انقلاب قزوین تأکید کرد: مصوبات نباید در حد حرف بمانند، وقتی ستاد «عارضهیابی شرکتهای تولیدی» با حضور قرارگاه صنعت سپاه تشکیل میشود باید به پروسهها سرعت بخشد و ارتباط بین قرارگاه و ستاد میتواند پل خوبی باشد.
وی ادامه داد: اطلاعات دقیق و میدانی باید گرفته شود اگر به این شیوه عمل کنیم مشکلات حل خواهد شد البته باید مشکلات عمومی و اختصاصی را همزمان با هم لحاظ کنیم.
قاسمی بیان کرد: در سال جدید با توجه به ظرفیت استانی باید گامهای روبهجلو برداشته شود و در صورت نیاز از ظرفیتهای ملی استفاده کنیم تا بخش صنعت استان را رونق ببخشیم شاید شیوههایی که اتخاذ میکنیم برای دیگر استانها نیز قابل استفاده باشد.
وی با اشاره به اینکه دشمن بهدنبال ایجاد بحران است، تصریح کرد: باید به کمک صنعت برویم و آن را رونق ببخشیم چراکه با این اقدام، تحریمها خنثی شده و اشتغالزایی اتفاق خواهد افتاد، اگر مشکلات را پیگیری نکنیم به مشکلات امنیتی مبدل میشود و آن زمان هزینه بیشتری باید صرف کنیم.
دادستان عمومی و انقلاب قزوین یادآور شد: نباید فرصتها را از دست بدهیم بلکه باید توطئههای دشمن را خنثی و رونق اقتصادی ایجاد کنیم که اگر نتوانیم برای خانوادهها درآمد پایدار داشته باشیم با مشکلات عدیدهای روبهرو خواهیم شد و قطعاً خانوادهها دچار آسیبهای اجتماعی خواهند شد که جامعه را درگیر خود خواهد کرد.
انتهای پیام