معاون خدمات شهری شهرداری ملایر:

شهرداری هیچ وظیفه‌ای در قبال جمع‌آوری پسماندهای عفونی و درمانی ندارد

معاون خدمات شهری شهرداری ملایر با تأکید براینکه طبق قانون، شهرداری هیچ وظیفه‌ای در قبال جمع‌آوری پسماندهای عفونی و درمانی ندارد، خاطرنشان کرد: شهرداری‌ها صرفاً وظیفه مدیریت پسماندهای عادی را دارند و وظیفه مدیریت پسماندهای عفونی برعهده تولیدکنندگان آنهاست.

 مجتبی داوری در گفت‌و گو با ایسنا، با بیان اینکه در بحث مدیریت پسماند شش پروژه مطالعاتی مهم کلید خورده است، گفت: افزایش ظرفیت تپه انتقال پسماند، نصب باسکول توزین ۵۰ تنی زباله و... از جمله اقدامات انجام شده در این زمینه است.

وی با تأکید بر اینکه محل دفن زباله ساماندهی شده است، افزود: محل دفن زباله ساماندهی شد و ۳۰۰۰ سرویس خاک‌برداری برای پوشش محل دفن زباله آورده شد، همچنین طرح " تفکیک پسماندها از مبدأ " برای نخستین بار توسط شهرداری ملایر اجرا شد.

وی با بیان اینکه پنج غرفه و آژانس بازیافت برای جمع‌آوری زباله‌های قابل بازیافت و پسماند خشک در سطح شهر راه‌اندازی شده است، تصریح کرد: این کار برای شهرداری درآمدزایی داشت.

داوری با اشاره به اینکه  ۷۳ مرکز جمع‌آوری ضایعات در سطح شهر ملایر وجود دارد، افزود: در زمینه جمع‌آوری پسماندها یک رقابت در سطح شهر ملایر ایجاد شده است.

این مقام مسئول با اشاره به تشکیل اداره پیشگیری و رفع تخلقات شهری با ادغام چند واحد، گفت: در بحث مقابله با سد معبر در خیابان‌هایی که در هسته مرکزی شهر بودند همچون بازار روز و خیابان صفرخانیان، نتیجه خوبی گرفتیم.

داوری افزود: تشکیل کمیسیون بند ۲۰ با موضوع " برخورد با مزاحمت‌ها و آلایندگی مشاغل" برای نخستین بار در سطح شهر ملایر اتفاق افتاد، در این راستا تعداد زیادی پرونده تشکیل شد و به نتیجه رسید.

اجرای ۲۰۰ متر کانال بتنی در کانال ناسیونال

وی با بیان اینکه در بحث کنترل تخلفات شهری و تخلفات ساختمانی تعامل مثبتی با سایر ادارات شهرستان مثل جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای داشتیم، تأکید کرد: کارگروه مخصوص این امر در فرمانداری تشکیل شد و جلسات متعدی نیز در این زمینه برگزار شده است.

داوری با اشاره به اجرای قریب به ۲۰۰ متر کانال بتنی در امتداد کانال ناسیونال که تصاویر آن بر بخش معاونت عمرانی لحاظ شده است، گفت: تخریب پل‌های ارتباطی نامناسب نصب شده بر روی کانال ناسیونال و احداث پل‌های بتنی مناسب به منظور افزایش دبی خروجی و افزایش سرعت جریان آب در هنگام بروز سیلاب صورت پذیرفت.

وی به ایجاد سیستم مانیتورینگ خودروها از طریق نصب GPS بر روی ناوگان حمل و نقل پسماند اشاره کرد و افزود: اصلاح آنالیز قرارداد خدمات شهری در بخش ماشین‌آلات و تقلیل خودروهای حمل زباله به نصف متناسب با حجم زباله تولیدی در سطح شهر ملایر از طریق بازنگری در پست‌بندی ماشین‌آلات حمل زباله و واگذاری نگهداری و تعمیر ماشین‌آلات به پیمانکار تنظیف، انجام شد.

  نصب ۱۰۰ مخزن ذخیره پسماند در معابرشهر ملایر

معاون خدمات شهری شهرداری ملایر خاطرنشان کرد: رُفت‌و روب بلوارها و شستشوی مخازن زباله و جداول سطح شهر بروش مکانیزه از طریق پیش‌بینی یک دستگاه ماشین جاروب و دو دستگاه مخزن شوی در آنالیز پیمان خدمات شهری، اصلاح روش کار در بخش رُفت و روب معابر از طریق جابه‌جایی ساعت شروع به‌کار کارگران در معابر اصلی و راه‌اندازی نظافت عصرگاهی(نظافت گروهی) در معابر فرعی به منظور بهبود کیفیت نظافت شهر از دیگر اقدامات انجام شده در این حوزه است

وی به ارتقای سیستم نظارت بر عملکرد پیمانکار تنظیف و اجرای کامل قرارداد در بخش جرائم پیمان و تغییر شیوه تنظیم صورت وضعیت از طریق مستندسازی نواقص عملکرد پیمانکار و خرید تعداد ۱۰۰ مخزن  ۶۶۰ لیتری ویژه ذخیره‌سازی موقت پسماندها و نصب آن در سطح معابر شهر اشاره کرد.

داوری گفت: در بحث مقابله با کرونا، خرید و نصب سیستم مه‌پاش بر روی یکی از کامیون‌های تانکر، خرید سه دستگاه محلول پاش پشتی، چاپ مطالب هشداردهنده و اکران آن در معابر شهر، محلول پاشی مداوم و روزانه در سطح معابر، پارک‌ها و برخی ادارات نظیر دادستانی، دادگستری و فرمانداری، صورت پذیرفت.

وی از ساخت و نصب تعدادی سطل زباله ثابت در سطح شهر و اختصاص آن به تخلیه ماسک و دستکش مستعمل و تخلیه کلیه سطل های زباله ثابت و متحرک به صورت روزانه، تأمین و توزیع دستکش و ماسک بین کارکنان و کارگران خدمات شهری و  تأمین بیش از ۲۵ هزار لیتر مخزن ذخیره محلول ضدعفوی کننده و تأمین محلول مورد نیاز، خبر داد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ / ۰۹:۴۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99122015193
  • خبرنگار :