به گزارش ایسنا، حمیدرضا کمال آبادی فراهانی، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان فعال در زمینه تولید و طراحی و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی و صنعتی، گفت: تجهیزاتی مانند آسیاب گلولهای، سیارهای، مخلوط کننده یا توربو میکسر، در کنار طراحی و ساخت راکتورها، مخازن تحت فشار، ساخت و تعمیر مبدلهای حرارتی بخشی از تولیدات این شرکت به شمار میرود.
وی با بیان اینکه عمده این آسیابها بر پایه نیکل، کبالت و تیتانیوم برای ریز کردن مواد استفاده میشود، اظهار کرد: موادی که برای آسیاب استفاده میشوند، شامل دو دسته "فلزات" که قابلیت چکشخواری ندارند و "موادی مانند اکسید فلزات" یا برخی از عناصر خاکی، از قابلیت خردشدن توسط این تجهیزات برخوردارند.
کمال آبادی با اشاره به کاربردهای متنوع و گوناگون این تجهیزات در حوزههای گوناگون تحقیقاتی و صنعتی، خاطر نشان کرد: در روزهای نخست عرضه این آسیابها محدود به حوزه شیمی بود، ولی به تدریج این تجهیزات به حوزه های گوناگون پژوهشی، آزمایشی و صنعتی گسترش یافت.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان افزود: این تجهیزات در ابعاد صنعتی مورد استفاده معادن، صنایع فولاد و پتروشیمی قرار میگیرند. شرکتهای داروسازی نیز پیشرفتهای خوبی داشتهاند و بسیاری از داروهای آهسته رهش و با قابلیت جذب بالا از این تجهیزات استفاده کردهاند.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان با بیان اینکه تولیدات ساخت داخل نیاز کشور به واردات را تامین کرده است، ادامه داد: با ورود این محصولات دانش بنیان به بازار داخلی، نیاز کشور به تامین نمونه وارداتی و چالش واردات به دلیل تحریمها برطرف شد. در حال حاضر بخش قابل توجهی از محصولات یادشده، در مقیاس صنعتی تولید شده است و توانسته نیاز صنایع را برطرف کند.
بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی ریاستجمهوری، کمال آبادی از ظرفیت بازار این محصولات با توسعه صنایع دانشبنیان داخلی گفت و اظهار کرد: بازار این محصولات رو به گسترش است؛ به طور مثال، در حالی که تصور میکردیم با تولید حداکثر ۱۰۰ آسیاب، بازار داخلی اشباع شود، تا کنون بیش از ۱۶۰ نمونه ایرانساخت تولید شده و همچنان ظرفیت و خواستار در حوزه پژوهشی، آزمایشگاهی و صنعتی وجود دارد.
انتهای پیام