دکتر مظاهر بابایی شنبه ۱۶ اسفند در جمع خبرنگاران گفت: جشنواره ملی هنرهای قرآنی دانشجویان، تحت عنوان "شهود قدسی" یکی از مهمترین برنامههای قرآنی جهاددانشگاهی استان فارس محسوب میشود که امسال، به میمنت ایام مسعود عید مبعث، پنجمین دوره آن را آغاز خواهیم کرد.
بابایی با بیان اینکه همزمان با عید سعید مبعث و روز جهانی قرآن، مراسم افتتاحیه و اعلام فراخوان این جشنواره برگزار خواهد شد، ازتلاش برای برگزاری این برنامه در حرم مطهر شاهچراغ(ع) خبر داد و یادآور شد که در این صورت، نمایشگاهی از آثار برگزیده ادوار گذشته جشنواره شهود قدسی، در صحن آن حرم مطهر، به نمایش گذاشته میشود.
وی همچنین با اشاره به نامگذاری روز مبعث فرخنده پیامبر مکرم اسلام(ص) بهنام روز جهانی قرآن از سوی آستان مقدس امام حسین(ع)، این روز را یکی از بهترین فرصتها برای مهجوریتزدایی از قرآن کریم با انجام اقدامات مختلف خصوصا ایجاد موج رسانهای مناسب دانست و گفت: سفارش اکید پیامبر مکرم اسلام(ص) همراهی قرآن و عترت به عنوان ۲ ثقل اصلی اسلام بوده است.
بابایی ادامه داد: تفسیر آیات قرآن کریم و بیان بطون و لایههای آیات قرآن کریم نیاز به قرآنها ناطقی دارد که در طول تاریخ همواره مشعل فروزان مکتب اسلام را روشن نگه داشتند و بهترین و نخستین افرادی که در این مسیر گام نهادند همان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) بودند که خداوند به آنان عصمت ازلی اعطا کرد تا از هرگونه خطا و اشتباه بری باشند بنابراین این افراد در کنار آموزههای قرآن کریم بهترین راهنمایان انسانها برای دستیابی به کمال و سعادت هستند.
او با ذکر این نکته که طی طریق حق و بندگی مسلماً نیاز به راهنما دارد و هیچگاه بدون راهنما نمیتوان راههای سخت و دشوار را برای دستیابی به کمال و سعادت طی کرد، گفت: از آنجا که خداوند پیامبر مکرم اسلام(ص) را رحمت عالمیان معرفی کرده است، مسلماً رحمت عالمیان هم برای انسانها چیزی جز خیر و نیکی نمیخواهد بنابراین باید به سفارش اکید آن حضرت برای همراهی دو ثقل قرآن و عترت عمل کنیم.
رئیس جهاد دانشگاهی فارس، نامگذاری روز عید سعید مبعث به نام "روز جهانی قرآن" را اقدامی تاکید کننده بر همراهی ۲ ثقل مهم اسلام برشمرد و گفت: بسیار خوب و مناسب است که امت واحده اسلام به این پویش جهانی بپیوندند تا گامهای مؤثری در همراهی این دو ثقل برداشته شود.
بابایی با بیان اینکه قرآن مهمترین محور فعالیتهای فرهنگی جهاددانشگاهی به شمار میرود، ایجاد خبرگزاری بینالمللی قرآنی (ایکنا) را نمودی از این توجه دانست و ضمن یادآوری اینکه ایکنا تنها خبرگزاری تخصصی قرآنی جهان اسلام است، تاکید کرد که محور سایر فعالیتهای فرهنگی جهاددانشگاهی خصوصا در فارس، قرآن کریم بوده است.
انتهای پیام