سقوط هفت نیمکت

پارسال از مجموع ۱۶ تیم، کادر فنی ۱۳ تیم تغییر کرد. آیا لیگ بیستم می‌تواند رکورد لیگ نوزدهم را بشکند؟ تازه هفته‌های سرنوشت‌سازتر در راه است!

به گزارش ایسنا، روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: «اگر قرار به برشمردن ویژگی‌های فوتبال ایران باشد، بدون تردید یکی از مهم‌ترین خصوصیات این رشته ورزشی در آن «بی‌ثباتی» است. اینجا شما نمی‌توانید روی هیچ چیز برای یک مدت طولانی حساب کنید؛ از مالکیت باشگاه‌ها تا مدیران و مربیان تیم‌ها. پایان همین هفته گذشته مالکیت باشگاه شهرخودرو به‌ طور رسمی از فرهاد حمیداوی سلب شد و تیم موقتا در اختیار مقامات استانی قرار گرفت.

این یعنی باشگاه مشهدی در عمرش که هنوز به ۱۰ سال هم نمی‌رسد، سه مالک مختلف داشته و مالک چهارم نیز به‌زودی باشگاه را از اداره‌ کل ورزش استان تحویل خواهد گرفت. در مثالی دیگر در دهه نود، پرسپولیس ۱۴ مدیرعامل داشته و در استقلال هم در همین بازه زمانی ۹ نفر روی صندلی مدیریت نشسته‌اند. مهدی قائدی به‌ عنوان یکی از جوان‌ترین فوتبالیست‌های ایران طی تنها چهار سال حضورش در استقلال با شش سرمربی مختلف کار کرده که یکی از این شش نفر، یعنی فرهاد مجیدی در سه دوره مختلف مربی او بوده است!

باز هم مثال می‌خواهید؟ بسیار خب! بیش از ۷۵ درصد باشگاه‌های لیگ برتری، یعنی ۱۲ تیم از ۱۶ تیم، فصل جاری را با مدیری متفاوت نسبت به شروع فصل گذشته آغاز کردند و در طول نیم‌فصل گذشته هم پیاپی تغییرات مدیریتی در تیم‌هایی مثل تراکتور و ماشین‌سازی تبریز یا سرخابی‌های پایتخت داشته‌ایم. همه اینها یعنی حوصله و ثبات در فوتبال ایران یک عنصر کمیاب است و طبیعتا در چنین سیستم متزلزلی، مربیان بیش از بقیه در خطر هستند. با تغییری که روی نیمکت استقلال اتفاق افتاد و فرهاد مجیدی جای محمود فکری را گرفت، شمار تیم‌هایی که در ۱۶ هفته آغازین لیگ برتر دچار تغییر کادر فنی شده‌اند، به هفت تیم رسید؛ این یعنی تقریبا نیمکت نیمی از تیم‌ها بعد از گذشت یک نیم‌فصل دچار تحول شده است.

امسال اولین تیم‌هایی که مربی عوض کردند، دو نماینده تبریز بودند. تراکتور و ماشین‌سازی در فصل جاری تا کنون سه سرمربی داشته‌اند. تراکتور با علیرضا منصوریان شروع کرد، با مسعود شجاعی ادامه داد و در حال‌ حاضر رسول خطیبی را به‌ عنوان سرمربی روی نیمکت خود می‌بیند. در ماشین‌سازی هم به ترتیب وحید بیات‌لو، سعید اخباری و حالا هم مهدی پاشازاده مشغول به کار بوده‌اند. در ذوب‌ آهن رحمان رضایی از کارش برکنار شد و مجتبی حسینی جای او را گرفت. حسینی سرمربی نفت مسجدسلیمان بود و با کوچ او به اصفهان، طبیعتا نیمکت این تیم هم دچار تغییر شد. در همین راستا مدیران نفت داریوش یزدی را به‌ عنوان سرمربی جدید برگزیدند. آلومینیوم اراک هم که رسول خطیبی را به تراکتور داد، در حال‌ حاضر سرمربی ندارد و به‌ طور موقت توسط محمود خرمزی، دستیار پیشین خطیبی هدایت می‌شود. نساجی قائم‌شهر هم دیگر تیمی است که سرمربی‌اش را تغییر داد. آنها فصل را با وحید فاضلی شروع کردند اما در ادامه و به‌دلیل کسب نتایج ضعیف، نیمکت تیمشان را به مجید جلالی سپردند.

تازه‌ترین تغییر در کادر فنی باشگاه‌های لیگ برتری مربوط به استقلال بود؛ تیمی که به‌ رغم حضور در رتبه سوم جدول، محمود فکری را کنار گذاشت و فرهاد مجیدی را جای او نشاند. بی‌گمان اما این آخرین تغییر نخواهد بود و مدیران عجول فوتبال ایران همچنان ما را مهمان اخبار مربوط به جابه‌جایی مربیان می‌کنند. پارسال از مجموع ۱۶ تیم، کادر فنی ۱۳ تیم تغییر کرد؛ آیا لیگ بیستم می‌تواند رکورد لیگ نوزدهم را بشکند؟ تازه هفته‌های سرنوشت‌سازتر در راه است!»

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۲:۵۷
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 99121611719
  • خبرنگار :