حجت الاسلام والمسلمین دکتر "الله نور کریمی تبار" در خطبه های نماز جمعه ی این هفته، اظهار کرد: عید مبعث بزرگترین عیدی است که خداوند متعال به انسان ها ارزانی داشته است، در آیه ۱۶۴ سوره آل عمران فلسفه بعثت بیان شده است، در این آیه اشاره شده است که خداوند متعال، منت گذاشت بر مومنین هنگامی که پیامبری را از جنس خودشان در بین آنان برانگیخت و بعثت نبی مکرم اسلام(س) نعمت بزرگی است که خداوند متعال بر انسان عرضه داشته است.
وی گفت: خداوند متعال در قرآن کریم می فرماید که ما پیامبر اکرم(ص) را در میان شما مبعوث کردیم که شما را از وضعیتی که دچار آن شده بودید نجات دهد، آیات الهی را بر شما تلاوت کند و حکمت و اخلاق بیاموزد، تزکیه کند، هر چند قبل از این در گمراهی آشکار بودید، قبل از دین مبین اسلام در جامعه آن روز، عدالتی وجود نداشت، به ظاهر انسان بودند اما قوانین انسانی وجود نداشت، در چنین شرایطی وجود پیامبر اکرم(ص) بالاترین نعمتی است که خدواند متعال به بشریت داده است و در این عرصه اگر جان و مال خود را فدا کنید قابل مقایسه با این نعمت بزرگ الهی نیست.
نماینده ولی فقیه در استان ایلام تصریح کرد: نقشی که اسلام امروز در دنیا ایفا می کند و تاثیری که در جهان گذاشته است در برابر سختی هایی که بر مردم ما وارد می شود قابل مقایسه نبوده و نیست و این ایستادگی در انظار خداوند متعال است و اجر و پاداشی بزرگی خواهد داشت، انقلاب اسلامی ما ادامه دهنده راه انبیاء الهی است و خداوند متعال به نسل حاضر این توفیق را داده است که آنچه که پیامبران الهی نتوانستند در صحنه اجتماعی اجرایی کنند مردم مسلمان ایران اجرایی کردند و این نعمت بزرگی است.
کریمی تبار با بیان اینکه نظام اسلامی وارث رسالت پیامبر اکرم(ص) در جهان امروزی است، گفت: شرایط امروز انقلاب اسلامی، شباهت های زیادی به شرایط ابتدایی زمان پیامبر اکرم(ص) و فشار و تحریم ظالمان و استکبار جهانی دارد، اما ایستادگی، تحمل سختی و تاب آوری در برابر همه این فشارها موجب نصرت الهی می شود و به طور قطع مردم با تحمل این سختی ها و شرایط، به فرموده خداوند متعال پاداشی عظیم می گیرند.
کریمی تبار در ادامه با اشاره به سالروز تاسیس کمیته امداد امام خمینی (ره) در روزهای آغازین انقلاب اسلامی، ادامه داد: امام راحل همواره به فکر مستضعفین بوده است و این نهاد را تاسیس کرد که در خدمت نیازمندان جامعه باشد و این روحیه انفاق در سطح جامعه ترویج شود و هر کس به اندازه توان خود به نیازمندان کمک کند، خداوند به ما نگاه می کند که رفتار ما با همدیگر چگونه است، در فرهنگ اسلامی آمده است که اگر مشکل اقتصادی دارید صدقه بدهید تا روزی شما باز شود.
امام جمعه ایلام با بیان اینکه کمیته امداد، نهادی برای حمایت از افراد مظلوم و بی بضاعت در کشور است، تصریح کرد: البته مردم و خیرین هم در این راه باید همیار و کمک این نهاد مقدس در امر خدمات رسانی به محرومان جامعه باشند کمیته امداد یک نهاد و وسیله خیر است که کمک های شما مردم را به دست نیازمندان واقعی برساند.
کریمی تبار گفت: در این شرایط سخت اقتصادی و در آستانه سال نو، افرادی که دارای بضاعت نیستند، چشم انتظار حمایت هستند و امیدواریم که این فرهنگ کمک که فراگیر است بیشتر در جامعه ترویج یابد.
امام جمعه ایلام با اشاره به برگزاری جشن نیکوکاری در روزهای پایانی سال در راستای جمع آوری کمک های مردمی برای محرومان و نیازمندان جامعه، خاطرنشان کرد: دین مبین اسلام همواره تاکید فراوانی در راستای دستگیری از محرومان کرده است و بدون شک مشارکت اقشار مختلف مردم در کمک به نیازمندان، موجب رضایت خدواند متعال می شود.
کریمی تبار در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اسفند روز درختکاری، گفت: پیامبر اکرم (ص) می فرمایند که اگر قیامت برپا شد و به اندازه کاشت نهالی وقت دارید حتما آن را بکارید و همچنین حضرت امام جعفر صادق (ع) کاشت نهال را صدقه جاریه معرفی فرموده اند.
وی با بیان اینکه یکی از آموزه های عملی مقام معظم رهبری کاشت درخت است تا به ما یادآور شود که کشور نیاز به توسعه درخت کاری دارد، افزود: فرهنگ سازی و نهادینه کردن کاشت درختان مثمر در استان علاوه بر اینکه موجب سرسبزی می شود از نظر اقتصادی و برداشت چوب نیز درآمدزا است.
امام جمعه ایلام در ادامه با اشاره به ۱۸ اسفند سالروز تاسیس ستاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور، ابراز کرد: مساجد از صدر اسلام تا کنون منشا و مبدا تحولات و حرکات بزرگ اسلامی و دینی بوده اند و نقش مهمی در پیروزی انقلاب اسلامی با حضور جوانان انقلابی ایفا کرده اند.
کریمی تبار با تاکید بر اینکه مسجد پایگاه و سنگر ما در مقابل دشمنان است، افزود: امروز دشمنان با ابزارهای مختلف و تبلیغات و جنگ نرم به دنبال دوری جوانان از مساجد و آموزه های دینی هستند و اگر مسجد خالی شد تبعات آن در برابر دشمنان جبران ناپذیر است.
وی خاطرنشان کرد: با برپا داشتن نماز به عنوان ستون دین در مساجد و حضور جوانان و نوجوانان در مساجد و اجرای برنامه های مختلف، فرهنگ مذهبی و دینی را حفظ کرده ایم و باید قدردان این نعمت بزرگ الهی باشیم.
انتهای پیام